Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Geltonazuvis, o ka jie sake? Siaip jei jau pirma diena sneka, kad taupo labai ir tt tikrai neverta eit, taupys naujo darbuotojo saskaita tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 03, 16:36)
Geltonazuvis, o ka jie sake? Siaip jei jau pirma diena sneka, kad taupo labai ir tt tikrai neverta eit, taupys naujo darbuotojo saskaita tikrai...

pritariu, tokie darbdaviai atbaido naujus darbuotojus, ziurek dar ir atlyginimo saskaita taupys, ir dar... tai kaip ten reiketu dirbti, jauciu tik ir girdetum visur taupom, taupom....
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 03, 18:34)
Jauciu, kad lengva ir gera pasidare, paskambinus, kad neateisi i pokalbi. Istikruju, jei abejoji, kad nenoresi saves matyti tame darbe, tai kam eiti. Vadinasi tavo tikras pasiulymas dar priesaky.

Jei kada nors ta įmonė taps finansiškai stabilia ir užsitarnavus savo vardą, tada labai gailėsiuos. Ir dabar kamuoja klausimas, gal klaidą padariau...? Kita vertus firbdama ten galvočiau apie naujo darbo paieškas ax.gif

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 03, 18:36)

Klausė kodėl neateisiu, tai pasakiau, kad ir dabar panašias sąlygas turiu, tad man neapsimoka smile.gif

Šiandien neišsiunčiau nei vieno CV doh.gif
Turiu klausimą. Kaip atsakyti į klausimą, kodėl pasirinkai studijuoti būtent tą specialybę ir ar žadi tęsti mokslus magistrantūroje (jei aš jų nežadu tęsti)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 03 vasario 2011 - 16:44
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 16:42)
Jei kada nors ta įmonė taps finansiškai stabilia ir užsitarnavus savo vardą, tada labai gailėsiuos. Ir dabar kamuoja klausimas, gal klaidą padariau...? Kita vertus firbdama ten galvočiau apie naujo darbo paieškas  ax.gif
Klausė kodėl neateisiu, tai pasakiau, kad ir dabar panašias sąlygas turiu, tad man neapsimoka  smile.gif

o jie ka?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 03, 18:43)

Ai, dar padėkojau, kad pasirinko mane ax.gif
Atsakė: "Nu, jasna, ok" biggrin.gif ir greitai pabaigė pokalbį.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 16:45)
Ai, dar padėkojau, kad pasirinko mane  ax.gif
Atsakė: "Nu, jasna, ok"  biggrin.gif  ir greitai pabaigė pokalbį.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 17:45)

Balsu kvatojausi lotuliukas.gif

Kazkaip sia savaite as irgi mazai CV issiunciau, visai striuka su pasiulymais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 16:45)
Ai, dar padėkojau, kad pasirinko mane  ax.gif

bet nesigaili dabar negrauzi saves, kad jiems atsakei.
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2011 02 03, 18:48)
Balsu kvatojausi  lotuliukas.gif

Smagu, kad pralinksminau smile.gif

QUOTE(reims @ 2011 02 03, 18:49)
bet nesigaili dabar negrauzi saves, kad jiems atsakei.

Kiek save atsimenu ir iš ankstesnių darbo paieškų, tai atsisakyti darbo pasiūlymo man niekada nebuvo lengva. Šiaip labai nesigraužiu, nes žinau, kad dirbdama ten vis tiek ieškočiau kito darbo, be to pirmadienį į pokalbį einu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 16:58)
Smagu, kad pralinksminau  smile.gif
Kiek save atsimenu ir iš ankstesnių darbo paieškų, tai atsisakyti darbo pasiūlymo man niekada nebuvo lengva. Šiaip labai nesigraužiu, nes žinau, kad dirbdama ten vis tiek ieškočiau kito darbo, be to pirmadienį į pokalbį einu  biggrin.gif

tada viskas tvarkoj. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamucis @ 2011 02 03, 16:48)
Balsu kvatojausi  lotuliukas.gif

Kazkaip sia savaite as irgi mazai CV issiunciau, visai striuka su pasiulymais  doh.gif

As sia savaite ir tik viena cv issiunciau.
Merginos, kuri is jusu gali mano cv perziureti ?
Atsakyti
Aš galiu 4u.gif Maniškį jau kelios merginos peržiūrėjo, tai maždaug žinau, į ka reiktų atkreipti dėmesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 17:42)

Turiu klausimą. Kaip atsakyti į klausimą, kodėl pasirinkai studijuoti būtent tą specialybę ir ar žadi tęsti mokslus magistrantūroje (jei aš jų nežadu tęsti)?

Jei eini dėl darbo pagal specialybę, tai gali sakyt kažką panašaus, kad tave ši sritis labai domino (dar gali sugalvot kodėl domino), todel ir pasirinkai studijuot būtent tai.
Dėl studijų tęsimo, tai sudėtingas klausimas. Vieni darbdaviai gal ir nenori, kad toliau studijuotum, nes galbūt baiminasi, kad nenukentėtų darbas, kiti - žiūri teigiamai ir nori. Taip, kad nžn kaip čia geriau atsakyt, nes neaišku kokio atsakymo tikisi būsimas darbdavys. Galima bandyt atsakyt ne konkrečiai. Kažka panašaus, kad ar studijuosi toliau ar ne priklausys nuo aplinkybių ir pan.

Tai tiek smile.gif
Atsakyti