Na, turbūt šalikų tikrai neapvėlinėsiu... Total košmar Tamsios spalvos šilko su šviesia vilna apveliant, matosi per vilną tas tamsus šilkas. Kvalbonai gavosi... kaip nežinau kas.
Išėjau į lauką, šviesoj geriau visos skylės matosi
Sunaudosiu tapukų dekorui
Bet nors būsiu pabandžiusi. O ant lino gal truputį lengviau . Vistik tvirtesnis audinys.
Aš tai sakyčiau nenorėkit viska iš karto idealiai padaryt, juk vėlei ant šilko pirma karta, tai kaip pirmam kartui ir gavosi su šiokia tokia paklaida
QUOTE(žollia @ 2011 03 04, 14:38)
Na, turbūt šalikų tikrai neapvėlinėsiu... Total košmar Tamsios spalvos šilko su
o man savotiskai grazu, tik atrodo, kad krastui netinkama spalva pasirinkta, gal reikejo daryti juoda - butu tarsi silko pratesimas, o ir bangu noretusi ilgesniu
O silkas - tai kazkokia skarele/salikelis ar siaip atraiza?
o kaip ilgesnes bangas daryt? tiesiog dėti dviem eilėm viena kryptim vilną??? nes tarkim viena vilna išsipeša ilga, o kita tokia trumputė
Žolia, šiaip manau, visai neblogai gavos, tik gal tikrai reikėjo apvelt tamsesne, kad neišryškėtų per vilną šalikėlio spalva ir plunksnelės , man atrodo, kad nesutrauke medžiagytės.
Markse, norint ilgesnius kutus išgauti, reikia kloti ne vieną eilę. Dėti viena kryptim
Markse, norint ilgesnius kutus išgauti, reikia kloti ne vieną eilę. Dėti viena kryptim
Tos banguotumas tai skonio reikalas, aš pati nemėgstu tu banguotu šaliku sau
QUOTE(kadabra @ 2011 03 04, 14:45)
o man savotiskai grazu, tik atrodo, kad krastui netinkama spalva pasirinkta, gal reikejo daryti juoda - butu tarsi silko pratesimas, o ir bangu noretusi ilgesniu
Aš irgi norėjau ilgesnių bangų , ale vat kas išėjo... Susitraukė ir stipriai, tik aš lygindama tampiau labai, tai truputį išsitiesino. betampant ir skylių pridirbau. Aha, ant tamsaus ir reik tamsią vilną dėti, bent jau prie pagrindo. Ale prisižiūrėjau, kad ant raudonų baltai apvelia, tai, galvoju, pabandysiu ir aš Čia paprasta atraiža, bet vilna kibo į ją gerai. Na, gal dar ir bandysiu, vėliau.
QUOTE(blansyte @ 2011 02 14, 13:31)
aciu mergaites,stengiuosi
dar vienas siek tiek kitoks
dar vienas siek tiek kitoks
oho kaip grazu
pamaciau ir uzsimaniau, kaip jus tas skylutes padarote? ir ar labai brangu but paciai toki pasidaryti? (na toks aisku grazus nesigautu, bet.. kazkas turetu iseiti)
Žolia, rodaus tą savo bandyminį Į šalio spalvas nežiūtėti, bes čia tik bandomasis apvėlimas, tik tos gėlės-žvaigždės man šalį sutraukė, bet nuotraukoj nelabai matos
Tavo bandyminis geras išėjo, ne tai kaip mano . Ir kvalbonai pakankamo ilgio, ir dailiai pagarbiniuoti. Na, jau nemažai šalikų esi nuvėlus, tai praktika padėjo ir apveliant šilką.
Ačiū, bet niekaip nerandu informacijos, kaip padaryt, kad ornamentas nesutrauktų šalio. Dabar bandysiu labai plonai klot