Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Na, turbūt šalikų tikrai neapvėlinėsiu... Total košmar doh.gif Tamsios spalvos šilko su šviesia vilna apveliant, matosi per vilną tas tamsus šilkas. Kvalbonai gavosi... kaip nežinau kas.
user posted image

Išėjau į lauką, šviesoj geriau visos skylės matosi doh.gif
user posted image
Sunaudosiu tapukų dekorui ax.gif
Bet nors būsiu pabandžiusi. O ant lino gal truputį lengviau g.gif . Vistik tvirtesnis audinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 04 kovo 2011 - 13:39
Aš tai sakyčiau nenorėkit viska iš karto idealiai padaryt, juk vėlei ant šilko pirma karta, tai kaip pirmam kartui ir gavosi su šiokia tokia paklaida ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 04, 14:38)
Na, turbūt šalikų tikrai neapvėlinėsiu... Total košmar doh.gif  Tamsios spalvos šilko su

o man savotiskai grazu, tik atrodo, kad krastui netinkama spalva pasirinkta, gal reikejo daryti juoda - butu tarsi silko pratesimas, o ir bangu noretusi ilgesniu g.gif
O silkas - tai kazkokia skarele/salikelis ar siaip atraiza?
Atsakyti
o kaip ilgesnes bangas daryt? ax.gif tiesiog dėti dviem eilėm viena kryptim vilną??? nes tarkim viena vilna išsipeša ilga, o kita tokia trumputė unsure.gif
Atsakyti
Žolia, šiaip manau, visai neblogai gavos, tik gal tikrai reikėjo apvelt tamsesne, kad neišryškėtų per vilną šalikėlio spalva ir plunksnelės , man atrodo, kad nesutrauke medžiagytės.

Markse, norint ilgesnius kutus išgauti, reikia kloti ne vieną eilę. Dėti viena kryptim
Atsakyti
Tos banguotumas tai skonio reikalas, aš pati nemėgstu tu banguotu šaliku sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 04, 14:45)
o man savotiskai grazu, tik atrodo, kad krastui netinkama spalva pasirinkta, gal reikejo daryti juoda - butu tarsi silko pratesimas, o ir bangu noretusi ilgesniu  g.gif
O silkas - tai kazkokia skarele/salikelis ar siaip atraiza?

Aš irgi norėjau ilgesnių bangų mirksiukas.gif , ale vat kas išėjo... Susitraukė ir stipriai, tik aš lygindama tampiau labai, tai truputį išsitiesino. betampant ir skylių pridirbau. Aha, ant tamsaus ir reik tamsią vilną dėti, bent jau prie pagrindo. Ale prisižiūrėjau, kad ant raudonų baltai apvelia, tai, galvoju, pabandysiu ir aš irnesakyk.gif hihihi.gif Čia paprasta atraiža, bet vilna kibo į ją gerai. Na, gal dar ir bandysiu, vėliau.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 02 14, 13:31)
aciu mergaites,stengiuosi  4u.gif  4u.gif

dar vienas siek tiek kitoks
user posted image

wub.gif oho kaip grazu wub.gif
pamaciau ir uzsimaniau, kaip jus tas skylutes padarote? ir ar labai brangu but paciai toki pasidaryti? (na toks aisku grazus nesigautu, bet.. kazkas turetu iseiti)
Atsakyti
Žolia, rodaus tą savo bandyminį bigsmile.gif Į šalio spalvas nežiūtėti, bes čia tik bandomasis apvėlimas, tik tos gėlės-žvaigždės man šalį sutraukė, bet nuotraukoj nelabai matos
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 06 kovo 2011 - 22:18
Tavo bandyminis geras išėjo, ne tai kaip mano blush2.gif . Ir kvalbonai pakankamo ilgio, ir dailiai pagarbiniuoti. Na, jau nemažai šalikų esi nuvėlus, tai praktika padėjo ir apveliant šilką.
Atsakyti
Ačiū, bet niekaip nerandu informacijos, kaip padaryt, kad ornamentas nesutrauktų šalio. Dabar bandysiu labai plonai klot g.gif
Atsakyti
Mole, bet ar taip gali buti, kad visiskai nepatrauktu? Juk kaip ne kaip ta vilna traukiasi g.gif
Atsakyti