Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Mole, shodokicha, gražūs jūsų šalikėliai 4u.gif
Aš nusipirkau šifono šalį ir noriu apvelt, bei vidury kokius ornamentus išdėliot. Ale vis bijau unsure.gif . Nenoriu sugadint tokį gerą daiktą. blush2.gif Tai gal vidury tuos raštus storiau pasidėliot, tada mažiau šilką sutrauks g.gif
Mole, o neparodysi savo šilko darbelio?
Atsakyti
Mole,man labai patiko tavo salikeliai thumbup.gif

shidochika saunu thumbup.gif

maniskiai ant lino.vel pradejo mane "vezti" lininiai.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 03 kovo 2011 - 10:26
QUOTE(blansyte @ 2011 03 03, 11:26)
Mole,man labai patiko tavo salikeliai  thumbup.gif

shidochika saunu  thumbup.gif

maniskiai ant lino.vel pradejo mane "vezti" lininiai.

aina sau kaip gražu wub.gif pirmasis ypatingai, labai spalvos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Molė ir blansyte thumbup.gif
Atsakyti
Blanšyte , labai dailu 4u.gif Bet lino šaliai turėtų labai glamžytis, ar ne? Man tas pirmasis ypač thumbup.gif
Atsakyti
dekui mergaites, 4u.gif 4u.gif

taip linas ,kaip zinia,glamzosi. doh.gif .krasteliai vilnos nesiglamzo,tad ne taip labai visumoje ir buna suglamzytas mirksiukas.gif .kelnes linines nesiojam,nors irgi glamzosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Blanšyte, labai lengvučiai, tokie plevenantys atrodo, baisiai mieli turėtų būt.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, ačiū , Blanšyte bigsmile.gif Mokausi bigsmile.gif
Blanšyte, jūsų skraistės - kaip visada wub.gif Man antras taip vasara padvelkė. Noriu gėlių, vasaros, saulės bigsmile.gif

Žolia, kai nufotografuosiu- parodysiu. Ten buvo toks pasimokymas, pabandymas ant labdarinio šalikėlio, nes irgi gaila buvo naują imti. Kraštai apsivėlė tikrai neblogai, bet gėlės sutraukė patį šalį. Tai va ir galvoju, ar reikia plonai klot ar dar storiau, kad netrauktų, nes mačiau gyvai šalikiuką, ( sesuo buvo iš vienos vėlėjėlės pirkus) tai tikrai gėlės ant šalio nei kiek nebuvo sutraukusios šifono.
Atsakyti
mole ,jei velei ant sifono ,tai geles turetu sutraukti audini..bet kuom sunkesnis audinys tuom sunkiau sutraukia. mirksiukas.gif .Nors linas blogojoje puseje irgi yra gerokai susitraukes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 03 03, 17:20)
mole ,jei velei ant sifono ,tai geles turetu sutraukti audini..bet kuom sunkesnis audinys tuom sunkiau sutraukia. mirksiukas.gif .Nors linas blogojoje puseje irgi yra gerokai susitraukes  wub.gif

Ačiū, Blanšyte, už atsakymą bigsmile.gif
Atsakyti
Blansytes kaip visada idealus,geles kaip gyvos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ieskau kas suveltu skraiste busimai nuotakai. Lauksiu pasiulymu i AZ
Atsakyti