Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 14, 09:34)
Aš pakraščiams dedu papildomai pagal kraštą siaurą juostelę vilnos. Lyginant su tais kur nedėta - skirtumas akivaizdus.

Tai jau kitą kartą žinosiu aciuks.gif
Nu bet kas per daikts tie šalikai, net šlepetes greičiau išmokau velt karsta.gif
Niekaip su savo fotiku negaliu nufotografuot šalikiuko doh.gif . Jokio vaizdo nesigauna, nei to ruplėtumo nesimato-nieko. verysad.gif
Natūroj jis visai kitaip atrodo...

user posted image

user posted image

Man kažkodėl daug vilnos persimušė į kitą šilko pusę, ar ne per ilgai vėliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 07 14, 12:33)
Tai jau kitą kartą žinosiu aciuks.gif 
Nu bet kas per daikts tie šalikai, net šlepetes greičiau išmokau velt karsta.gif
Niekaip su savo fotiku negaliu nufotografuot šalikiuko doh.gif . Jokio vaizdo nesigauna, nei to ruplėtumo nesimato-nieko. verysad.gif 
Natūroj jis visai kitaip atrodo...

Man kažkodėl daug  vilnos persimušė į kitą šilko pusę, ar ne per ilgai vėliau? g.gif

Fotkint reik lauke arba labai gerai apšvietime pataploj, kur nors kabantį, tada matosi kritimas. Pageidautina iš tolėliau. Šalikams jei jie tiesiai ant kažko padėti, tas "ant kažko padėta" sukuria kažkokį sunkumą, nebent fotografuot kažkaip sudrapiruotą.
Ir labai padeda fotiko instrukcijos perskaitymas. Aš su savuoju fotiku pradėjau sutart, kai išmokau rekomendacijas iš fotiko.
Atsakyti
Kuklutis baltas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Stewie, šaunus šalikiukas 4u.gif Ir tavam stiliuje thumbup.gif
Atsakyti
Stewie, oiii kokie jie pas tave lengvuciai, pukeliniai,,,su tuo juvelyriniu dekoriuku thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios:).
Šiandien dar vienas "užgimė".

user posted image

O čia vaizdas iš nugaros.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 07 09, 14:44)
aciu kristale.Cia linas  mirksiukas.gif

Snd ieskojau lino, noriu dovanai nuvelti sali tongue.gif , radau vlena medziagyte- tankoka, o kita reta buvo, su kuria geriau dirbti?
Atsakyti
Geriau vilna prikibs prie retesnės
Atsakyti
žollia, istikruju nufotografuoti, darba yra kartais net sunkiau nei nuvelti doh.gif O vilna, mano manymu ir turi prasimust. Kai matau darba, kur vilna vos ne vos isikibus, mano akiai jis neuzbaigtas ir neilgaamzis 4u.gif

Stewie, smagu, kad atrandi savo stiliu wub.gif thumbup.gif

Nelabai as cia rodau savo darbus, bet jei parodziau pradzia, ko gero reiktu parodyti ir pabaiga biggrin.gif Tai gi sali dar galima ivairiai isdekoruoti su raisteliais smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 07 19, 18:22)

Nelabai as cia rodau savo darbus, bet jei parodziau pradzia, ko gero reiktu parodyti ir pabaiga  biggrin.gif Tai gi sali dar galima ivairiai isdekoruoti  su raisteliais smile.gif

labai įdomus sprendimas su raišteliais thumbup.gif
Atsakyti
Oksyte kaip visada stebina savo originalumu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu mielosios 4u.gif wub.gif
Atsakyti