Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(blansyte @ 2011 07 09, 14:09)
pasirodysiu su naujausiu dideliu.ilgis apie 2 metrus  doh.gif

gražutis wub.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Sakykit, kuri apvelto šilko pongė pusė laikoma teisinga? Ar ta su vilna, ar ta įdomiai susitraukusi? blush2.gif
Papildyta:

QUOTE(blansyte @ 2011 07 09, 14:09)
pasirodysiu su naujausiu dideliu.ilgis apie 2 metrus  doh.gif

user posted image

wub.gif romantiška kaip..
o ar tokias gėles galima velti ant šilko šifono? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 07 11, 10:13)
Sveikos  wink.gif

Sakykit, kuri apvelto šilko pongė pusė laikoma teisinga? Ar ta su vilna, ar ta įdomiai susitraukusi?  blush2.gif

Man atrodo jokio skirtumo kokia puse nesioti 4u.gif Cia kaip du viename, gali ir taip ir taip parodyti. Nors visas cinkelis ir yra tokio darbo tas susigarbanaves audinys mirksiukas.gif

Stai paskutinis is mano darytu ir panasaus stiliaus smile.gif Dariau taip pat dideli (galutineme rezultate gavosi 1.90), nes dar noriu isdekoruoti su raisteliais, o tai, ji truputeli sutrauks.

user posted image

user posted image

user posted image

Gavosi plonas, tik audinys pakankamai tankus, tai susiraukimai stambus bigsmile.gif, o pro langa paziurejus atrodo sta taip biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 07 11, 11:15)
Man atrodo jokio skirtumo kokia puse nesioti  4u.gif Cia kaip du viename, gali ir taip ir taip parodyti. Nors visas cinkelis ir yra tokio darbo tas susigarbanaves audinys  mirksiukas.gif 

Dėkui, panašaus atsakymo ir tikėjausi mirksiukas.gif
Labai gražu wub.gif o ant šifono veliat? įmanoma gėles išvelt ar per daug trauksis medžiaga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 07 11, 13:47)
Dėkui, panašaus atsakymo ir tikėjausi  mirksiukas.gif
Labai gražu  wub.gif  o ant šifono veliat? įmanoma gėles išvelt ar per daug trauksis medžiaga?  g.gif

Aciu wub.gif
Labai atsiprasau, bet nelabai zinau, kaip lietuviskai tas audinys vadinasi blush2.gif
Istikruju yra tokia gudrybe, kuri padeda bet koki audini "sutramdyt" biggrin.gif Visada kloju vilna is abeju pusiu (is "gerosios" puses vos vos), tuomet ji labiau i audini isikimba wink.gif

O del gelyciu cia praktikos reikalas smile.gif Geriau pabandykit ant nedidelio audinio gabaliuko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo jokio skirtumo kokia puse nesioti  4u.gif Cia kaip du viename, gali ir taip ir taip parodyti. Nors visas cinkelis ir yra tokio darbo tas susigarbanaves

gražus darbas, didelis. kur tokį stalą gaut, kad išsiklot ax.gif o kelių mikronų vilna?16?
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 07 11, 21:19)
gražus darbas, didelis. kur tokį stalą gaut, kad išsiklot ax.gif o kelių mikronų vilna?16?

Aciu 4u.gif
18 mic. 16 mikronų, kiek man teko susidurti, budavo balta vilna.
O klojau ant grindu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 07 11, 21:34)
Aciu  4u.gif 
18 mic. 16 mikronų, kiek man teko susidurti, budavo balta vilna.
O klojau ant grindu  smile.gif

vargšai keliukai, nuklūpėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 07 11, 10:13)
Sveikos  wink.gif

Sakykit, kuri apvelto šilko pongė pusė laikoma teisinga? Ar ta su vilna, ar ta įdomiai susitraukusi?  blush2.gif
Papildyta:
wub.gif romantiška kaip..
o ar tokias gėles galima velti ant šilko šifono?  g.gif

ant silko sifono smulkaus rastelio neivelsi,geriau bandyk kazka stambaus mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Vėliau va tokios rūšies šalį, nors buvau žadėjusi nebevelti po nesėkmių ax.gif (ale nebūčiau žemaitė užsispyrusi...). Nugis laaaabai stengiausi. Ar pavyko-nežinau, nes ko tai pakraščiai užsiraitė wink.gif
Klausimas būtų: kadangi man patinka ta šilko pusė tokia ruplėta, tai žadėjau nelyginti ir palikti tokią. Bet... antra pusė, ta kur vilna, kokia tai nelygi liktų tada g.gif Ar visdėlto geriau lyginti? g.gif Bet lyginant susispaus tas šilkas verysad.gif
Ir kutosiukus šiokius tokius suvėliau moterų futbolą žiūrėdama, tai neprailgo laikas. ax.gif
Nugis kol kas ir nerodau, kol abejoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 13 liepos 2011 - 21:52
Aš pakraščiams dedu papildomai pagal kraštą siaurą juostelę vilnos. Lyginant su tais kur nedėta - skirtumas akivaizdus.
O tokius garankščiuotus veltinius bent jau aš lyginu stipriu garų režimu, po apačia pasidėjus kokį minkštą dekutį, kad ta ruplėta pusė turėtų kur "amortizuotis". Ir kažkaip neprisiploja tada.

Oksyte, labai dailus šalis. Kritimas labai dailus. Daug vilnos sudėjai?
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 07 11, 22:55)
vargšai keliukai, nuklūpėti ax.gif

Per kelias dienas klojau, kad keliai neduotu apie save zinoti cool.gif biggrin.gif
QUOTE(žollia @ 2011 07 13, 22:26)
Vėliau va tokios rūšies šalį, nors buvau žadėjusi nebevelti po nesėkmių ax.gif (ale nebūčiau žemaitė užsispyrusi...). Nugis laaaabai stengiausi. Ar pavyko-nežinau, nes ko tai pakraščiai užsiraitė wink.gif
Klausimas būtų:  kadangi man patinka ta šilko pusė tokia ruplėta, tai žadėjau nelyginti ir palikti tokią. Bet... antra pusė, ta kur vilna,  kokia tai nelygi liktų tada g.gif  Ar visdėlto geriau lyginti? g.gif Bet lyginant susispaus tas šilkas  verysad.gif
Ir kutosiukus šiokius tokius suvėliau  moterų futbolą žiūrėdama, tai neprailgo laikas.  ax.gif
Nugis kol kas ir nerodau, kol abejoju rolleyes.gif

Lyginu garintuvu. Tuomet viena puse lieka islyginta, o kita nepraranda formos smile.gif Galima ir su paprastu lygintuvu lyginti, ijungus garu funkcija, laikant vos vos virs salio.
Besijuokianti drinks_cheers.gif , nebandziau, bet minkstas dekutis turetu irgi pegelbet thumbup.gif
Aciu 4u.gif Nepaskaiciavau kiek tos vilnos mastau.gif Didziausia dalis suejo krastams, nes 3 eiles dejau, kad butu stambus bangavimas smile.gif
Atsakyti