Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(žollia @ 2011 06 16, 14:20)
Stewie, labai gražus šalikutis thumbup.gif . Tik gal  trumpokas ax.gif  Besijuokianti ir Blanšytė mus pripratino  ilgais grožėtis, tai lyginant tuos ilgius taip pasirodė 4u.gif

Sutinku, kad ilgi laaabai gražu;) gal kada nors ir man išeis 1,50m biggrin.gif
Tik kartais pagalvoju: ant ko merginos vynioja iš ilgio? g.gif ir kaip su tokiu ilgu susitvarkyti? g.gif
Atsakyti
Stewie, ką turi omeny, ant ko vynioja?
Pradžioj burbuliankėj vynioji, tai jau gali labai ilgą susivyniot. Aš gale vis tiek dar bambuke kočioju, nežinau, man taip tinka ir patinka, tai iš vieno galo susuku, paskui iš kito, nes kitaip netelpa.
Atsakyti
Oi.....gal aš kažką neteisingai darau doh.gif g.gif
Išsidėlioju ant burbuliankės, tada suku ant pagalio ir surištą volioju. Ir taip volioju iš ilgio ir pločio. O iš ilgio suku ant šepečio koto biggrin.gif
Todėl senai suku galvą kaip vėlėjėlės padaro tokius ilgus? g.gif kokio ilgo pagalio man reiktų doh.gif lotuliukas.gif

Dar naujausią bandymą parodysiu blush2.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stewie: 16 birželio 2011 - 20:34
stewie, pas tave tempai irgi pagreitėjo 4u.gif Vos ne kasdien po šalikutį thumbup.gif Dailiai suvėlei ir matosi, kad labai plonutis išėjo 4u.gif
Atsakyti
Stewie, ir geraai, kad dideliu neveli pradzioj- nesekmes atveju- mazesni nuostoliai wink.gif salikiukas-tavo stiliuko, su tom gelikem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 06 16, 19:45)
Sutinku, kad ilgi laaabai gražu;) gal kada nors ir man išeis 1,50m biggrin.gif
Tik kartais pagalvoju: ant ko merginos vynioja iš ilgio? g.gif ir kaip su tokiu ilgu susitvarkyti? g.gif

Aš tai tik viena kryptimi kočioju. Kartą bandžiau kita kryptim, tai tiesiog sulenkiau pusiau šalikutį, viduj plėvėlę įdėjus, kad nesuliptų, ir be problemų. Bet paprastai tik viena kryptim kočioju, kai jau normaliai susivelia, tada kita kryptimi tarp rankų tiesiog paveliu ir tiek.
Atsakyti
mergaites ,ilga galima ir tik is plocio kocioti ,bet as dazniausiai ir is ilgio kocioju.tiesiog sulenkiu salika per puse ,i tarpa idejusi burbulianke ir suvynioju ant koto.didiesiems niekada nenaudoju zaliuzes,su ja gaunasi kietesni wub.gif
Atsakyti
Ačiū, vėlėjėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu psio, daba bais rūpi išbandyti ilgo šaliko vėlimą 4u.gif ;
Jei ryt lis, niekur nevažiuosiu ir velsiu lotuliukas.gif Kad tik lytų, kad tik lytų
Atsakyti
biggrin.gif , tos vasaros tiek nedaug, o tu dar nori lietaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 17 birželio 2011 - 15:59
QUOTE(Katinytis @ 2011 06 17, 15:53)
biggrin.gif , tos vasaros tiek nedaug, o tu dar nori lietaus  ax.gif

Kad mano gėlytėms ir daržiukui bais reikia lietaus,močiutė kasdien laisto ir laisto...
Atsakyti
Aš tai kočiojimui iš ilgio esu nusipirkus kažkur 2 m karnizo gabalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 06 17, 16:33)
Jei ryt lis, niekur nevažiuosiu ir velsiu lotuliukas.gif Kad tik lytų, kad tik lytų

doh.gif baik bajerius
Atsakyti