Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Juperi @ 2011 06 06, 15:39)
ne ne,,,rimtai, kazkaip vieno krasto gelikiu neisdeliojau tinkamai-tai nevykusiai ir ziurisi, o ir per daug uzsigriebiau su tom "pievom"... doh.gif

Juperiuk, nu please mirksiukas.gif labai užintrigavai su pievom. Nebajuok,nebajuok, gal mes tik aikčiosim kaip viskas gražiai gavosi ir nematysim jokio broko.
Atsakyti
Besijuokianti, puikumėlis thumbup.gif Toks blizgus gavosi, lyg ne iš vilnos būtų, o iš vieno šilko 4u.gif
Atsakyti
besijuokianti grazus ,kruopstus darbelis thumbup.gif thumbup.gif

mano savaitgalio pasiveltiniavimas

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 06 06, 18:44)
Juperiuk, nu please mirksiukas.gif labai užintrigavai su pievom. Nebajuok,nebajuok, gal mes tik aikčiosim kaip viskas gražiai gavosi ir nematysim jokio broko.

bajau bajau bijau.gif
net nefotkinta... nekyla rankos...

Blansyt, antrasis -fantastinis thumbup.gif naslaiciu spalveles primena
Atsakyti
Blanšyte, puikūs abu šalikiukai. thumbup.gif Pirmasis lyg sunokę javų varpos 4u.gif O antras našlaitėm ir pienėm pražydę laukai...
Atsakyti
Besijuokianti, Blansyte, kokie gražūs šalikiukai. kruopščiai padaryti wub.gif
Atsakyti
Blansyt, na bet tavo pajegumai wub.gif , grazus darbeliai, ypac pirmo dekoras 4u.gif
Atsakyti
Man tai Blanšytės paskutinieji šaliai tokie koketiški smile.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif 4u.gif

Besijuokianti,o kuom tas koketiskumas pasireiskia biggrin.gif
Atsakyti
Gal bangom smile.gif . Kai didelis šalis ir jo kraštai banguoti, tuomet jis gan santūriai atrodo. O nedideliam šaliui bangos suteikia... net nežinau kaip tai pavadint. Na aš į tokį atsisukčiau pažiūrėt, jis patraukia dėmesį ir t.t. Man tai gražu smile.gif
Atsakyti
na taip ,tavo tiesa,siauresniam salikui bangos ryskiau matomos. wub.gif
Atsakyti
Vakar pabandziau daryti kiek imanoma didesni.Sudetingas procesas,stalas islindes pro duris ,reikia landzioti po stalu ,o norint susukti,tai isvis sudetinga.Nu bet nieko ,sportas dalykas sveikas doh.gif

200x60

user posted image
Atsakyti