Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Juperi @ 2011 06 01, 15:30)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  "nafig" -visad greiciau...tik ne visad graziau lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Nu ir aš kutosiukams kantrybės nerandu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vienas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
ohoho koks geris, dydis, spalva... thumbup.gif matosi, kad begalo kruopsciai suveltas salis...jau tau jo pOOOvydziu...tau ir salio ir tavo krupstumo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 06 birželio 2011 - 15:18
Besijuokianti, graži spalvytė ir kokybiškai suvelta thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif .
Jei jūs žinotumėt kaip sukuista čia vilna buvo, ir kokiais kuokštais susivėlusiais visa kasa ėjo doh.gif . Tai kol išrankiojau ten visus susivėlimus tai irgi doh.gif blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 06, 16:20)
Ačiū 4u.gif .
Jei jūs žinotumėt kaip sukuista čia vilna buvo, ir kokiais kuokštais susivėlusiais visa kasa ėjo doh.gif . Tai kol išrankiojau ten visus susivėlimus tai irgi doh.gif  blink.gif .

cia ta kuria maciau pas tave? vilna su silku??? boze, boze-tai tau dar ir medalis priklauso 4u.gif
Atsakyti
Ta pati, Juperiuk.
Buvau nusiteikus, kad nieko nepavyks, bet gavos visai nieko.
Kur tavo kepurė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 06, 16:30)
Ta pati, Juperiuk.
Buvau nusiteikus, kad nieko nepavyks, bet gavos visai nieko.
Kur tavo kepurė? smile.gif

aiii, neverta demesio...norejau kaip graziau,,,gavosi kaip visad... kazkaip neiskomponavau to piesinio, likau nepatenkinta...eis i brokus, arba sesei i pirti g.gif
Atsakyti
Gal priekabiauji prie savęs per daug? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 06, 16:37)
Gal priekabiauji prie savęs per daug? smile.gif

ne ne,,,rimtai, kazkaip vieno krasto gelikiu neisdeliojau tinkamai-tai nevykusiai ir ziurisi, o ir per daug uzsigriebiau su tom "pievom"... doh.gif
Atsakyti
Besijuokianti, labai dailus wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Kadabra 4u.gif
Atsakyti