Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

nezinau i kuria tema lysti ,tad pasirodau cia su savo veltu paveiksleliu.siaip tai nelabai paveikslelis ,o jau visas paveikslas.50x73

user posted image
Atsakyti
blansyte, labai grazu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Blansyt thumbup.gif
as esu savo a la paveiksla padovanojus, zadejo isireminti...idomu ...reiks paklausti kaip remino... g.gif "po stiklu" tikriausiai? g.gif nors man nesinoretu kisti po juo...vilna vis tik
Atsakyti
dekui mergaites.
Juperiuk ir as nenoriu kisti po stiklu,bet kaip reminti neturiu supratimo.o gal ir nereminsiu ,o ikisiu kur giliai giliai wub.gif
Atsakyti
Rėminti kaip ir siuvinėtus paveikslus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 05 15, 18:11)
nezinau i kuria tema lysti ,tad pasirodau cia su savo veltu paveiksleliu.siaip tai nelabai paveikslelis ,o jau visas paveikslas.50x73

jergau jergau wub.gif wub.gif kišt giliai giliai negalima nono.gif jei ne paslaptis, kiek val užtruko? 6 užteko?
Atsakyti
Blanšyte, labai gražus 4u.gif Aš manau, kad reikia rėmint.
Atsakyti
dekui mergaites, 4u.gif 4u.gif

bulaukiux,neskaiciavau laiko ,bet ilgiausiai deliojimas dekoro,kelias valandas tai uztrukau,o velimas tai kaip iprastai ,neilgai wub.gif
Atsakyti
Trakš veselioj šalikėlis turėjo būt naudingas, nes oras vėsus buvo.
Atsakyti
ahaaa ,Trakst tyli...matyt gerai veseilioj buvo ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražus blansytės paveiksliukas, toks ramus.

Mano šaliai:

Dydis 160 cm x 31 cm

user posted image

user posted image

user posted image

Dydis 155 cm x 46 cm

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 05 17, 14:21)
Gražus blansytės paveiksliukas, toks ramus.

Mano šaliai:

ogogo, abu faini, bet tas rudas wub.gif

įmetu savo "šedevrą", bandymą sunaudot Bg šilką. jei darysiu dar kart, tai tu kvabalbonų jau nedėč, daryčiau siauresnį(galvojau labiau susitrauks) ir ilgesnį (pritrūko stalo).
user posted image
user posted image
Atsakyti