Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Trakst @ 2011 05 12, 15:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dabar galvoju ar cia tu mane taip nuvertini, ar mano sali...  g.gif  Tipo tu uogauji, turistauji su balonke, o man i vestuves siulai eit???  lotuliukas.gif

ne , nenuvertinu, baikavoju... lotuliukas.gif
man kazkaip tavo pasakymas, kad neisiu su svarku ar striuke- padiktavo toki varianta... su bolonke.... aiii dar ploŠČių pamiršau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Kai nemoku elgtis su jokiais šaliais ir jie labai varžo visada ( tai pasitaisyt , tai vėl kas) tai rinkčiausi koki nors boleriuka, ypač kai jie dabar madingi , o ir suknios nenukonkuruotu, o ir galėtu būt žiauriai fainas papildas .Bet kalbu todėl, kad šaliu baisingai nemėgstu ax.gif
Bolonkė irgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 12 gegužės 2011 - 14:30
Trakšt, gražus šalikutis thumbup.gif
O ta skura labai graži spalviškai. Gražus katinukas tikrai mielai susisuktų į tokį šiltą šalį ir murksėdamas dėkotų.
Maniškė katė tai tik dairosi, ar nėr ko nors vilnonio jai pagulėti bigsmile.gif Mano broką puikiai įvertina.
Atsakyti
kaip čia linksma pas jus. Abiejų šalikiukai faini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 05 12, 14:49)
Besijuokianti nieko as neperdedu. Bet labai malonu girdet tavo pagyrimus del salio... Labai. Ir zinai as su tavimi sutinku, kad man irgi noretusi kazkokio prasmatnaus plonycio plevesuojancio ar gundanciai nuo peties nusivingiuojancio dalyko, bet pati matei kokios skuros man gaunasi. O nieko vienspalvio tamsiai rudo ar zydro neturiu. O kazkokia striuke ar svarkas isvis berysio atrodo. Tai jau ta lina vakar panaudojau, kaip paskutini siauda.
O suknia man ir 200 Lt nekainavo. Jei taip patinka, parasyk man i AZ pasakysiu kur medziaga pirkau. Galesi nunest siuvejai ir pasius panasia.  mirksiukas.gif

gerbiu moteris kurios sugeba islaikyti savo stiliu ir ypatingomis progomis,o nesiderina prie visumos.paskutiniu metu mane ypac purto nuo tu visu prasmatniu ,blizganciu,aptemptu sukneliu,negaliu parduotuvese ne i ta puse paziureti schmoll.gif .Tik gaila ,kad dauguma moteru tai sunkiai supranta mus.as paskutini karta nuejau i baliu su tokia idomaus kirpimo suknele ,kuri slepe figuros trukumus,ir visumoje atrode labai originaliai .ir ka... vyras tuoj pat sulauke sveikinimu ,kad laukiam seimos pagausejimo unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 05 12, 18:34)
ir ka... vyras tuoj pat sulauke sveikinimu ,kad laukiam seimos pagausejimo  unsure.gif .

OOO, blansyt, tada ir as prisidedu prie sveikinimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 12 gegužės 2011 - 18:04
nu kur jau cia,greiciau anuku ,nei savu besulauksiu.o suknele tai tikrai nepades,cia tik neismananciu bobuciu pliotkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 05 12, 18:34)
gerbiu moteris kurios sugeba islaikyti savo stiliu ir ypatingomis progomis,o nesiderina prie visumos.paskutiniu metu mane ypac purto nuo tu visu prasmatniu ,blizganciu,aptemptu  sukneliu,negaliu parduotuvese ne i ta puse paziureti  schmoll.gif .Tik gaila ,kad dauguma moteru tai sunkiai supranta mus.as paskutini karta nuejau i baliu su tokia idomaus kirpimo suknele ,kuri slepe figuros trukumus,ir visumoje atrode labai originaliai .ir ka... vyras tuoj pat sulauke sveikinimu ,kad laukiam seimos pagausejimo  unsure.gif .

As jau nuo mokyklos buvau neformatine ypac rubu prasme. Niekaip mamai nepavykdavo ruzavom bliuskem manes apvilkt nuo kokios 6 klases lotuliukas.gif . Ir dabar dar su mama vis kertames. Tipo ji man sako "rodyk kojas kol gali, kol laikas dar", o as sakau, kam reikia tas mano kajas ir mato. lotuliukas.gif

Esu karta dar jaunystej pavadinta nescia tokia nebudama. Ir po siai dienai nesuprantu kodel. Nes buvau visiskas zagaras, jokio pilvo nebuvo, bet laisva bliuskute ant sijono uzkritus buvo. Aisku ta bliuske ta pacia diena ate padare. Negeras jausmas, kai pavadina nescia, kai taip nesi. doh.gif Ir zmogus priesu patampa ne is piktos valios. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 05 13, 09:18)
As jau nuo mokyklos buvau neformatine ypac rubu prasme.

aš į paskaitas vaikščiodavau
'kerzais" apsiavusi blush2.gif man jie ir dabar smagi avalynė, bet kažkaip nebeaviu, darbe pareigos neleidžia(čia valdžios pastebėjimas), o laisvalaikiu kažką panašaus nustveriu. MB pyksta, kad su manim negalima važiuot apsipirkt rūbų-tas per riūžavas, tas per trumpas, tas spalvotas.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 13 gegužės 2011 - 09:57
o as ilga laika save varziau su savo stiliumi ,nesinoredavo issiskirti is minios,o dar mano vyras toks kuris pripazysta tik visokius varzancius kostiumelius ,klasikines sukneles ar kelnes su kantais .o man visa tai schmoll.gif schmoll.gif .tik paskutiniu metu nebekreipiu demesio kas ka pasakys ir rengiuosi kas man patinka biggrin.gif.Tik i parduotuves net nera reikalo vaikscioti ,nes nieko nerandu patinkancio,o jei jau randu ka tai nesukdama galvos iskart ir perku. wub.gif .Aplamai su rubais paskutiniu metu ypac sunku,nieko nera doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 13 gegužės 2011 - 10:57
QUOTE(blansyte @ 2011 05 13, 11:54)
.Aplamai su rubais paskutiniu metu ypac sunku,nieko nera doh.gif  doh.gif

Tikra moteris biggrin.gif . Kiek žinau, nuo senų laikų nieko nėra pirkt moterims tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 05 13, 12:20)
Tikra moteris biggrin.gif . Kiek žinau, nuo senų laikų  nieko nėra pirkt moterims tongue.gif

drinks_cheers.gif as irgi mOOOteris
Atsakyti