Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Katinytis @ 2011 05 12, 11:47)
Man tai gražu , tik aš gal pasiuvinėčiau dar vietomis gal kokiu alia blizgiu siuliuku žydru, o gal ir ne, bet jam labai tiktu kai kur kokie žydri akcentėliai ar karoliukai ar kažkas tokio vos vos  ax.gif  blush2.gif

Aciu 4u.gif Planuoju gelyte zydra nusivelt, gal uzteks. g.gif Nu va vel visa ryta prie kompes prasedejau. Vel tapkes nenuveltos, pietus nepagaminti. Lekiu su mazium pas gydytoja. doh.gif Ciut nepraziopsojau. doh.gif
Atsakyti
Aš vakar irgi vėliau, ryžiką tokį nuvėliau. Fotikas naujas, tai pusės funkcijų nesuprantu (arba prizoomina kaip išprotėjęs, kaip tokį makro padaro, kad šakės doh.gif), ai, pasirodyt tai vis tiek norisi:
user posted image

user posted image

Ekonomiškas toks smile.gif , su šilkiniu šaliu, ant kurio buvo velta - 43 gr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 12 gegužės 2011 - 11:14
Besijuokianti, kaip visad pas tave viskas labai tvarkingai, taip sakant -ciki piki.... ale man klausimas...ar dvi dienas po 4 val velei? ar viena diena 8 ?? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Besijuokianti, gražus ryžikas wub.gif
Atsakyti
Trakšt , kaip ne profesionalios šalikų vėlėjos, tai šalis labai gerai gavosi 4u.gif Ir spalvos man labai gražios.
Besijuokianti , Tavo talentas nuvelt tokius plonyčius šalius neeilinis wub.gif Spalvos gal ne mano, bet jo kokybė ir plonumas tai wub.gif Dydis man atrodo nemažas, o tik 43 g. toks šalikutis labai gražiai žiūrėtųsi asimetriškais galais (mano akiai)
Atsakyti
Besijuokianti nuostabus salis. Super. thumbup.gif wub.gif O ir spalviskai man labai patinka. Puiku !!!

Man iki taves, kaip iki menulio. mastau.gif Bet teoriskai ir imenuli imanoma nuskrist. g.gif
Atsakyti
Ačiū, visoms 4u.gif . Realiai jis gražesnis. Bet fotkint nemoku. Nu nieko išmoksiu, ilgai tokių fotkių toleruot negalima. Nei fono padoraus randu, nei rakurso, o gi dideli tie šaliai netelpa kur improvizuotai ant kokio vatmano padėt...

Trakšt, neperdėk. Tavo su linu šalis tikrai labai gražus, bet būna kartais tokių suknių, kurios tiesiog "uch ty", nu ir prie jų kažką priderint sudėtinga arba jas dengt tiesiog nuodėmė. Aš tą tavo suknią tuoj sapnuot pradėsiu, tokia ant rudo kūno, su kokiu įdomiu papuošalu ant kaklo, ech svajonė.

Juperiuk, trumpėja tas laikas smile.gif . Šitą greit suvėliau. Kažkaip jau aišku kaip ir kada. O tokie tvarkingi šaliai man nelabai prie širdies, kokia nutįsus uodega ar asimetrija kaip Žoolia sakė būtų tikrai gražiau, bet kol kas šalikėlius tik tokius turiu.

Atsakyti
Besijuokianti nieko as neperdedu. Bet labai malonu girdet tavo pagyrimus del salio... Labai. Ir zinai as su tavimi sutinku, kad man irgi noretusi kazkokio prasmatnaus plonycio plevesuojancio ar gundanciai nuo peties nusivingiuojancio dalyko, bet pati matei kokios skuros man gaunasi. O nieko vienspalvio tamsiai rudo ar zydro neturiu. O kazkokia striuke ar svarkas isvis berysio atrodo. Tai jau ta lina vakar panaudojau, kaip paskutini siauda.

O suknia man ir 200 Lt nekainavo. Jei taip patinka, parasyk man i AZ pasakysiu kur medziaga pirkau. Galesi nunest siuvejai ir pasius panasia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 05 12, 14:49)
O kazkokia striuke ar svarkas isvis berysio atrodo.

nei balonkes neturi??? blink.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 05 12, 14:52)
nei balonkes neturi???  blink.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Kokios balonkes? Tipo suniuka ant kaklo uzsidet? blink.gif Nu veisle tokia suniuku buna balonke.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 05 12, 14:54)
Kokios balonkes? Tipo suniuka ant kaklo uzsidet?  blink.gif Nu veisle tokia suniuku buna balonke....  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nee as su balonke grybauju, uogauju, turistauju, baidariauju.... bet ne su suniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 05 12, 14:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nee as su balonke grybauju, uogauju, turistauju, baidariauju.... bet ne su suniu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dabar galvoju ar cia tu mane taip nuvertini, ar mano sali... g.gif Tipo tu uogauji, turistauji su balonke, o man i vestuves siulai eit??? lotuliukas.gif
Atsakyti