Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Juperi @ 2011 05 11, 16:34)
butinai ryt rodyk abu- ir ta skura isdirbta su iskirptom keturiom skylem, kur mol kojos buvo...ir ta linini sedevra

zinok man irgi saliu velimas -sunkus darbas... kazkokiu pirziuku trumpu velt nenoriu, o dideliam stalo neturiu- tai taip ir reikia raiciotis ant zemikes doh.gif

Reikia ne skyles prakirp, o pazastis iskirpt, kad kaip skura atrodytu ir dar uodega. lotuliukas.gif Stai kokia as saliku veleja. ok.gif Svarbu pritaikyma sugalvot. lotuliukas.gif Kad skura sita rodysiu, tai nepazadu. lotuliukas.gif

Bet ale uz kokius griekus siandien visa diena keliais varinejau? blink.gif
Atsakyti
Nieko nieko tas pavaikščiojimas keliais atsipirks vesialioj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu va mano rudas lininis salis.

user posted image
Atsakyti
Trakšt, žadi su juo eit į vestuves?
Atsakyti
Trakst ,zemes spalvos,linas,vilna thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 12, 10:52)
Trakšt, žadi su juo eit į vestuves?

O kas negerai?

user posted image
Atsakyti
biski gal sunkokas prie tokios lengvutes suknios, bet... turint minty , kad oras savaitgali ves... g.gif
Atsakyti
Linas nera sunkokas ,jis lengvas,juolab ,kad suknele cia ne silkine,o irgi kazkokia panasaus audinio i lina.bent jau man taip atrodo. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Su šaliu tai viskas gerai 4u.gif . Gražus labai, ir spalvos labai geros. Ir su suknelės spalvom dera. Bet man linas su vakarine suknele nedera, ir linas vestuvėms prabangesnėms kažkaip nedera iš principo. Na mano minties eiga maždaug tokia, kad vakariniai rūbai (kaip ir ofiso rūbai) iš lino kaip ir nesiūvami... Nors man linas irgi labai gražu...
Bet jei tu su juo gerai jauties ir sau patinki, tai velniop tuos stereotipus...
Dar pagalvojau, kad rašei, kad polkos su ragučiais bus šokamos, tai gal tada ir visas vestuvių stilius toks alia etno. Gal tada ir linas vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 12 gegužės 2011 - 10:31
niekad nesu bandziusi lino apvelt , ne ivelt...tuuupa bobele, kazin ar ji reikia sudrekinti pries apveliant?? g.gif TRAKST, kaip tu darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 12 gegužės 2011 - 10:32
QUOTE(Juperi @ 2011 05 12, 11:32)
niekad nesu bandziusi lino apvelt , ne ivelt...tuuupa bobele, kazin ar ji reikia sudrekinti pries apveliant?? g.gif TRAKST, kaip tu darei?

Metodam tyka.

As irgi pirma kart dariau, bet reikejo skubiai is situacijos issisukinet. Gal man to salio ir neprireiks. Na tik per lauka jei pereit. Baliui tikrai su juo nesedesiu. Dar zydra gele gal nusivelsiu susisegt ji.

As dariau tai visiska nesamone, zinok, kita kart taip nedarysiu, bet kai gavosi tai papasakosiu. O jus galesit pasijuokt.

Lina suslapina ir paklojau ant burbuliankes. Aplink isdeliojau viena kryptim vilna, o tada tik pagalvojau, kaip reikes man po lino apacia vilna pakist. doh.gif Tai uzdejau tinkleli, suslapinau, sumuilavau, tinkleli nuemiau, ant virsaus uzdejau kita burbuliankes smota ir kazkaip apverciau. doh.gif Na tada jau viskas normalia eiga ejosi ir stengiausi jokiu isprotejusios bobos judesiu nedaryt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai gražu , tik aš gal pasiuvinėčiau dar vietomis gal kokiu alia blizgiu siuliuku žydru, o gal ir ne, bet jam labai tiktu kai kur kokie žydri akcentėliai ar karoliukai ar kažkas tokio vos vos ax.gif blush2.gif
Atsakyti