Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 10, 10:18)
O jau vyro pagalba tai iš vis doh.gif , ar užsilenkę kur šalio galas , ar persikreipę - nepastebi, apskritai iš krūvos fotkių, didžiojoj daly nufotkinta žmona, bet ne šalikučiai. Aišku, tai irgi nėra blogai ax.gif

tokiu atveju labai siuvimo manekenai gerai, ale, kad bjaurybes brangus (jei kam nereikalingas prigriebciau siaip jau... smile.gif ).
salis cia ne kaip, ale pati graziai biggrin.gif
O del vyru supratingumo doh.gif : siandien prasiau, kad suknute/tunika nufotkintu (dar viena blyna padariau gi biggrin.gif ), tai ka tu: kad tik greiciau, o kai pasakiau, kad fotografo ieskosiuosi, tai isvis uzpyko ir pasake, kad vaziuoja sportuot doh.gif tongue.gif ...
Teks paciai ant pakabos fotkint doh.gif

QUOTE(blansyte @ 2011 05 10, 12:43)
linas ne plonas ir visai neskystas,gan standus,tik retesnio audimo. wub.gif

blansyte, tikrai grazu, o dar zinant kiek daug darbo ir jegu atima doh.gif
Atsakyti
Katinyti, o kaži kodėl aš tavo šalikėlių niekur nesu mačius? Sakeisi berods, kad ir šalikučius veli. Pamokintum, kaip kraštą gražų padaryt, po truputį gražėja, bet vis tiek vis dar linkęs pasibanguot...

Va kada atvažiuosi ir pamatysi ax.gif .Tingiu aš fotkint kaip ir riešines lotuliukas.gif , kai užplaukia nuotaika sufotografuoju viska, kai nėr noro tai ir laukiu kada bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 10, 14:13)
O del vyru supratingumo  doh.gif : siandien prasiau, kad suknute/tunika nufotkintu (dar viena blyna padariau gi  biggrin.gif ), tai ka tu: kad tik greiciau, o kai pasakiau, kad fotografo ieskosiuosi, tai isvis uzpyko ir pasake, kad vaziuoja sportuot  doh.gif  tongue.gif ...

Rodyk tik greičiau, baisiai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 10, 12:13)
tokiu atveju labai siuvimo manekenai gerai, ale, kad bjaurybes brangus (jei kam nereikalingas prigriebciau siaip jau...  smile.gif ).
salis cia ne kaip, ale pati graziai  biggrin.gif
O del vyru supratingumo  doh.gif : siandien prasiau, kad suknute/tunika nufotkintu (dar viena blyna padariau gi  biggrin.gif ), tai ka tu: kad tik greiciau, o kai pasakiau, kad fotografo ieskosiuosi, tai isvis uzpyko ir pasake, kad vaziuoja sportuot  doh.gif  tongue.gif ...
Teks paciai ant pakabos fotkint  doh.gif
blansyte, tikrai grazu, o dar zinant kiek daug darbo ir jegu atima  doh.gif

Kadabra, pagrąsink, kad prisipirksi stovų, skėtukų, blyksčių, nuotolinių pultelių ir fotkinsies pati lotuliukas.gif čia aš taip darau kartais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blansyte @ 2011 05 10, 12:12)
ne visa vilna gerai ikimba,geriausiai pilkos ir balta spalvos,o kitos sunkokai.o silko ir kiti pluostai tai ikimba kai jie yra dedami ant vilnos

pasirodau su paskutiniu grinos vilnos saliu.
..

Nerealus! Pavasaris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 05 10, 13:59)
Kadabra, pagrąsink, kad prisipirksi stovų, skėtukų, blyksčių, nuotolinių pultelių ir fotkinsies pati  lotuliukas.gif čia aš taip darau kartais biggrin.gif

neeeee, pagalvojus, kiek tai kainuos, geriau jau monekena koki isigyti tongue.gif
Papildyta:
Besijuokianti, apsiginkluosim fotikais ir leksim i laukus kur: nerealus vaizdai dabar - pieniu pievos, zydintys sodai, senos nendres, mmmmmm wub.gif . Siaip ir pas mane uz namo - vandenelis, mediniai liepteliai, upelis, nuvirtes didziulis medis su fantastiska zieves tekstura, siaip ir apleista sodyba musu apylinkese yra.. rastume kur.
Vo kiek minciu biggrin.gif , tik tu sveik greiciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 10, 10:18)

O jau vyro pagalba tai iš vis doh.gif , ar užsilenkę kur šalio galas , ar persikreipę - nepastebi, apskritai iš krūvos fotkių, didžiojoj daly nufotkinta žmona, bet ne šalikučiai. Aišku, tai irgi nėra blogai ax.gif

ne, nuuu kaa zinau...man tai nOOOrmalus vyras... kas kam rupi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 05 10, 13:34)
ne, nuuu kaa zinau...man tai nOOOrmalus vyras... kas kam rupi... thumbup.gif

o sugalvojau kaip tuos vyrus suviliot fotkinant lotuliukas.gif
reik apsinuogint ir tik intymias vietas prisidengt veltinukais biggrin.gif
fotosesija uztruks neribota laika lotuliukas.gif o apie pabaiga galima ir nutylet ... blush2.gif
Atsakyti
Blanšyte, koks paskutinis gražuolis wub.gif
Atsakyti
Besijuokianti, pagarba hi.gif, vien isgirdus kiek laiko praleidai prie sio salikelio, gali isivaizduoji, kad istikruju turetu buti kruopstus ir be galo grazus darbelis wub.gif

Blansyte, islaikai savo stiliu thumbup.gif

QUOTE(Padangė @ 2011 05 10, 17:31)
o sugalvojau kaip tuos vyrus suviliot fotkinant  lotuliukas.gif
reik apsinuogint ir tik intymias vietas prisidengt veltinukais  biggrin.gif 
fotosesija uztruks neribota laika  lotuliukas.gif o apie pabaiga galima ir nutylet ...  blush2.gif

lotuliukas.gif Manau, kad tokiu budu ir prie velimo vyruka galima lengvai pripratint hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 10 gegužės 2011 - 18:14
Oksyte, didelis dėkui 4u.gif .
Atsakyti
Besijuokianti , buvau pražioplinusi tavo šalikėlį. Gražus:wub: O spalva tikrai panaši į BG ciklameninę smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

oi ir kurioj dar velimo temoj ganotes? Daug matytu cia. Uzejau nedrasiai labai... Ui kaip man su saliais sunku zinokit. Siandien ant silko sudejau toki viena sluoksniuka ir tik ciut pameciau, kad persikryziuotu.... Nu per daug as ji "pamylejau". Gavosi toks "karakulinis". Nu zodziu nikas. Reiks kursu pasieskot. Jauciu i veselia be salio teks vaziuot. Nors gal pavyks islygint. g.gif Zodziu gal galit man, tundrai, pasakyt kada jau galima sakyt, kas salikas pakankamai susivele, o ne tik sukibo. As kai vistik specelizuojuosi slepetese tai ir is saliu reikalauju panasiai, bet vis persistengiu blush2.gif blush2.gif doh.gif blush2.gif Kiek panasiai laiko reikia kociot? Ar metot? Aciu koleges. aciuks.gif

Ui kai jusu salius paziurineju.... kotais i krumus mani patrauke arba eit pernyksciu lapu pasieskot. blush2.gif
Atsakyti