Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Blansytes nerodo man, o noreciau pamatyt g.gif
O Besijuokiancios tiesiog nuostabus, jau toks lengvas....(esu ciupinejus nepaprastai mielas nesioti turetu buti) wub.gif
Atsakyti
Besijuokianti, nerealiai gražiai wub.gif
Taip norisi subandyt tas plonybes, bet niekaip neįsivaizduoju nei klojimo nei proceso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 10, 09:21)
Blansytes nerodo man, o noreciau pamatyt  g.gif
O Besijuokiancios tiesiog nuostabus, jau toks lengvas....(esu ciupinejus nepaprastai mielas nesioti turetu buti)  wub.gif

atsiprasau ,istryniau is laisvu uztat ir neberodo wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 05 10, 08:39)
atsiprasau ,istryniau is laisvu uztat ir neberodo  wub.gif
...

Pasaka wub.gif
Atsakyti
Blansyt, koks diiiidelis bigsmile.gif . Tai cia su linu, plonu skystu tikriausiai ar ne?
Atsakyti
Ačiū, mergaitės.
Vakar sirgdami foto sesiją darėm. Žiūrinėju kaip ir kur tie šaliai geriausiai atrodo. Man fotkint beveik sunkiau nei velt doh.gif .
To oranžinio gabalą irgi nufotkinom, buvau jau čia rodžius berods:
user posted image
Su galva blogai, bet ir galvos ne kas bigsmile.gif
O jau vyro pagalba tai iš vis doh.gif , ar užsilenkę kur šalio galas , ar persikreipę - nepastebi, apskritai iš krūvos fotkių, didžiojoj daly nufotkinta žmona, bet ne šalikučiai. Aišku, tai irgi nėra blogai ax.gif
Atsakyti
ui šito grožis ir spalvos visai pabėgo ax.gif , nu bet manikienės vaizdas visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 10, 09:18)

O jau vyro pagalba tai iš vis doh.gif , ar užsilenkę kur šalio galas , ar persikreipę - nepastebi, apskritai iš krūvos fotkių, didžiojoj daly nufotkinta žmona, bet ne šalikučiai. Aišku, tai irgi nėra blogai ax.gif

Juk tai svarbiausia, šalikučių bus, o pagaut žmonos nuotaiką, šypseną ir dar kartą pasidžiaugti savo išsirinktąja - svarbiausia drinks_cheers.gif

Besijuokianti, o čia iš Bg melanžinės sluoksnos velta?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 10, 09:56)
Blansyt, koks diiiidelis  bigsmile.gif . Tai cia su linu, plonu skystu tikriausiai ar ne?

linas ne plonas ir visai neskystas,gan standus,tik retesnio audimo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 05 10, 11:43)
linas ne plonas ir visai neskystas,gan standus,tik retesnio audimo. wub.gif

o taip gražiai įsivelia bigsmile.gif aš reto lino fanė, pilnos lentynos nuo namų langų apsiuvimo dar, vis kažkaip maniau toks netinka, reiktų kokio plono ieškoti, einu bandyt kiba biggrin.gif o įsivelia lengviau kuo plonesnė sluoksna, kaip suprantu? O kiti pluoštai - šilko gijos įsipina pridengiant vilna?
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 05 10, 13:13)
Besijuokianti, o čia iš Bg melanžinės sluoksnos velta?

Nu ne smile.gif , kilimas arba kaldra tada būtų gavęsi...
Oranžinis iš vaivorykštinės vilnos, tas nei violetinis, nei rožinis - vilna su šilku...

Katinyti, o kaži kodėl aš tavo šalikėlių niekur nesu mačius? Sakeisi berods, kad ir šalikučius veli. Pamokintum, kaip kraštą gražų padaryt, po truputį gražėja, bet vis tiek vis dar linkęs pasibanguot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 10 gegužės 2011 - 11:52
QUOTE(raganele @ 2011 05 10, 12:49)
o taip gražiai įsivelia  bigsmile.gif aš reto lino fanė, pilnos lentynos nuo namų langų apsiuvimo dar, vis kažkaip maniau toks netinka, reiktų kokio plono ieškoti, einu bandyt kiba  biggrin.gif o įsivelia lengviau kuo plonesnė sluoksna, kaip suprantu? O kiti pluoštai - šilko gijos įsipina pridengiant vilna?

ne visa vilna gerai ikimba,geriausiai pilkos ir balta spalvos,o kitos sunkokai.o silko ir kiti pluostai tai ikimba kai jie yra dedami ant vilnos

pasirodau su paskutiniu grinos vilnos saliu.

user posted image
Atsakyti