Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

labai ačiū už ivertinimus 4u.gif 4u.gif

s@mi,taip sia sviesus veltas ant lino.Ar ir veliu arba ant lino arba grinos vilnos,dar kartais ir koki kita audini pasirenku ,bet linas man mieliausias,nors i ji sunkokai isivelia wub.gif .
Silko nemegstu ,nes pas mus apvelimui parduodamas silkas yra itin prastos kokybes,o kai dar gana gerokai muilo ir trinties ,tai isvis lieka skurliukas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 05 03, 11:14)
labai ačiū už ivertinimus  4u.gif  4u.gif

s@mi,taip sia sviesus veltas ant lino.Ar ir veliu arba ant lino arba grinos vilnos,dar kartais ir koki kita audini pasirenku ,bet linas man mieliausias,nors i ji sunkokai isivelia  wub.gif .
Silko nemegstu ,nes pas mus apvelimui parduodamas silkas yra itin prastos kokybes,o kai dar gana gerokai muilo ir trinties ,tai isvis lieka skurliukas. schmoll.gif

Peržiūrėjau jūsų darbus vakar, nes labai jau nuostabūs wub.gif . Tiek grožių prisižiūrėjau... Ant lino velti šaliai man netgi mielesni atrodo nei su šilku.
Atsakyti
Kiekvienas audinys yra savaip grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
vel pasirodau su lininiu saliu.Sikart isspaudziau visa dydi koki tik imanoma mano salygom
gavosi 192x55

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 04 gegužės 2011 - 10:28
wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 05 04, 11:28)
vel pasirodau su lininiu saliu.Sikart isspaudziau visa dydi koki tik imanoma mano salygom
gavosi 192x55

vis tik gražu pilka wub.gif
Atsakyti
blansyte first.gif
Atsakyti
Toks skudurėlis susivėlė wub.gif .
user posted image
Atsakyti
nu kur jau skudurėlis, toks lengvas voratinklėlis thumbup.gif o čia vilna su šilku?(o jau manekenės strainumas blush-anim-cl.gif )
Atsakyti
Besijuokianti, man visai ne skudurėlis. Gražus, lengvas ir tvarkingai suveltas wub.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
nu kazin, Besijuokianti, ar koki skudureli mucytum 8 val doh.gif Ciupinejau- lengvutelis, plonytelis... thumbup.gif
Atsakyti
Fainuoliškas ir lengvas lyg plunksnelė, bet man baiisngai tas orandžinis patiko su kutais wub.gif thumbup.gif
Atsakyti