Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

labai aciu mergaites.
per sventines dienas kazka naujo padariau
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 04 25, 20:48)
labai aciu mergaites.
per sventines dienas kazka naujo padariau

šventės darbams? bigsmile.gif kaip visad gražu thumbup.gif o ten kaip suprantu vidurys platesnis? bet ne kaip skara trikampiu g.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif 4u.gif
taip vidurys platus i krastus siaureja,bet nerai visai kaip skara. wub.gif
Atsakyti
niu,blansyte savam stiliui... kaip visada-nuostabu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
blansyte labai gražu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
dekui mergaites.ziuriu paskutiniu laiku be manes niekas saliu ir nebevelia.bet juk vilna gali tikti ir vasarai..kaip kad mano paskutinis darbelis wub.gif

user posted image

Atsakyti
Blanšyte , tai kad mes nemokam šalikų velt. ax.gif Aš vis pasidžiaugiu tavo darbeliais. Šis tikrai toks vasariškas wub.gif
Atsakyti
Blansyte, toks lengvutis thumbup.gif

va kokį radau. tik kaip jį pavadinti? g.gif voratinkliuku lyg drąsu g.gif įdomu kaip jis formą ten laiko, ar neišsipešios nešiojant? g.gif

nu niekaip neleidžia fotkės įdėt, įkeliu nuorodą.
http://www.google.ru.../...um=1&itbs=1

Atsakyti
blansyte,tavo darbeliuose mane labiausiai zavi dekoras-toks toks toks...niu tiesiog butent ten butent toks.neisivaizduoju kaip tau jis toks trapus,lyg nutapytas gaunasi.as porakartu pabandziau-tai kaip tekstelejau geles :DDDD niu bet mamyte nesioja ir dziaugesi.bet daugiau ranka nekyla vilna gadinti smile.gif kol kas.
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 04 29, 22:13)
Blansyte, toks lengvutis thumbup.gif

va kokį radau. tik kaip jį pavadinti? g.gif voratinkliuku lyg drąsu g.gif įdomu kaip jis formą ten laiko, ar neišsipešios nešiojant? g.gif

nu niekaip neleidžia fotkės įdėt, įkeliu nuorodą.
http://www.google.ru.../...um=1&itbs=1

isivazduoju ,kad toks tiktu tik kokiam kartui pasispusti ipatinga proga rolleyes.gif .O nesiojimui tai is jo greitai skuduriukas tik liktu doh.gif

almute80 aciu 4u.gif Uztat pas mane saliuose nepamatysi kokio ivelto audinuko ,ar dar ko ,nes kitaip nebeliktu vietos "piesimui",o tai pagrindine mano darbo dalis. wub.gif
Atsakyti
blansyte ir vėl giriu jus good.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 04 30, 14:36)
... pas mane saliuose nepamatysi kokio ivelto audinuko ,ar dar ko ,nes kitaip nebeliktu vietos "piesimui",o tai pagrindine mano darbo dalis. wub.gif

blansyte, nu nerealus šalikėlis vasarai wub.gif wub.gif .
Man tik klausimas kilo, o šalikėlis veltas ne ant audinio? Bet jau į baltąjį žiūrint pamaniau, gal ant kokio plonesnio lino ar šilko velta.
Atsakyti