Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Katinytis @ 2011 01 29, 19:23)
Tai bet tokius trūkumus kaip skylutės veltynyje,  jei tai yra kokiam šalikėlyje, galima puikiai paversti privalumais .

thumbup.gif
Atsakyti
almute80 labai gražus šalikėlis thumbup.gif
Atsakyti
aciu,rosebud1.
Atsakyti
naujoj temoj ir as atkeliauju su savo paciu naujausiu saliku
user posted image
Atsakyti
Jau ir čia pavasario laukimu kvepia wub.gif Mielas.
O kaip nešiojami tokie šaliai? Ant paltuko?
Atsakyti
blansyte,labai labai grazus..mane tai labiausiai zavi kad sluoksna taip vienodai isklota.man kol kas nelabai sekasi
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 01 30, 17:14)
naujoj temoj ir as atkeliauju su savo paciu naujausiu saliku

va jergau, va jergau kaip gražu, ir toks ilgas, bet nelabai platus 4u.gif
Atsakyti
[quote=Oksyte,2011 01 28, 16:51]Raganele, cia vilna smile.gif. Rausvas rastas is siulo sudeliotas.
Silko salikelis atskirai kai kur paveltas  mirksiukas.gif

user posted image

Oksyte o kaip ideti ta ''raisteli'' i vidu skareles?
Nostabus darbas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bren2te: 31 sausio 2011 - 15:42
QUOTE(bren2te @ 2011 01 31, 16:41)
Oksyte o kaip ideti ta ''raisteli'' i vidu skareles?
Nostabus darbas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Iskart per visa ilgi tuos raistelius isdelioji ir uzdengi vilna. Veliant vilna isivelia i silka, o raistelis atlasinis ir lieka viduje "laisvas" mirksiukas.gif

PS. Aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
o as niekaip nesusidraugauju su salikeliais doh.gif tai per stori tai per ploni tai nesigarbanoja tai per daug garbanojasi kosmaras doh.gif kruva dydziausia jau privelta ir nieko protingo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 01 31, 17:51)
o as  niekaip nesusidraugauju su salikeliais  doh.gif  tai per stori tai per ploni  tai nesigarbanoja tai per daug garbanojasi kosmaras  doh.gif  kruva dydziausia jau privelta ir nieko protingo verysad.gif

Viskas ateina su laiku friends.gif Tik neismesk tu darbeliu, nes ateityje, dar tikrai turesi kur panaudoti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
karalyste,ir man taip.bet as vis pasikaupiu,atidedu keliom dienom ir vel bandau.nes labai norisi ismokti smile.gif
Atsakyti