Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Ne, nelupau. Vilnos labai mažai dėta, tai manau, ji buvo tiesiog nepajėgi to šilko baisiai sutraukt. Nes jei svoris viso 33 gr., o vilnos 15 gr., tai jėgos pusė per pusę. Nežinau ar iš tikro tai turėjo įtakos
Kažkiek susitraukė, matosi kaip tas ramie susigarankščiavo, bet šilkas pūslelėm neišėjo. O ir šilkas toks baisiai retas/skystas/plonas buvo., toks kaip tankus tiulis, didesnis kiekis vilnos paprastai tokį šilką "suėda".
Atsakyti
nu as visai sitoj vietoj kvaila... ar jus ant silko apdeliota vilna? krasciuku vilna neuzleidziat? man visad didziausias galvos skausmas-krastai...net bangu nemoku daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 04 05, 10:46)
nu as visai sitoj vietoj kvaila... ar jus ant silko apdeliota vilna? krasciuku vilna neuzleidziat? man visad didziausias galvos skausmas-krastai...net bangu nemoku daryt blush2.gif

man ir tos bangos mistika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 04, 12:05)
Tiesa vilnos sukroviau 15 gr., viso svoris 33 gr.

labai grazus salis, toks kaip tik pavasariui:)
tik 15gr vilnos!!!?? man kazkas nerealaus.. 4u.gif turetu jaustis lyg drugelio sparnais isisupus..
Atsakyti
Besijuokianti labai dailus darbelis thumbup.gif thumbup.gif

juperi ,jei deliodama vilna ,siek desi ir ant krasteliu,tai silko krastelius beveliant vilna tiesiog "pagaus",ir viskas atrodys dailiai apvelta. wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 05 balandžio 2011 - 11:14
QUOTE(blansyte @ 2011 04 05, 12:12)
Besijuokianti  labai dailus darbelis  thumbup.gif  thumbup.gif

juperi ,jei deliodama vilna ,siek desi ir ant krasteliu,tai silko krastelius beveliant vilna tiesiog "pagaus",ir viskas atrodys dailiai apvelta. wub.gif

zinau, kad neismoksiu sito saliu velimo be realiu pamoku...taip, kad ,blansyt, ruoskis lotuliukas.gif
Atsakyti
Juperi ,kada taves laukti. bigsmile.gif

mano vakarykstis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 04 06, 11:27)

mano vakarykstis

pavasaris, amariliai žydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 04 06, 11:27)

mano vakarykstis

lotuliukas.gif pajuokavau...kryyyze...

grozis, kaip visad thumbup.gif
Atsakyti
pajuokavau...kryyyze...

Kai jau prie reikalo , tai ir i krūmus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 06, 13:58)
Kai jau prie reikalo , tai ir i krūmus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ale visos mes cia labai drasios lotuliukas.gif kol bla bla bla... nors , jeigu kaaa... as pas blansyte buvus, tik ne velt ir nesimokint...o brendaus gurksnot, o !!! nuok pat Dzukijos pas ja buvau nulekus-tep, kad as ne tokia ...ne i krumus tongue.gif
Atsakyti
o brendaus gurksnot

Nu tep čia tai šventas reikalas ax.gif
Atsakyti