Ne, nelupau. Vilnos labai mažai dėta, tai manau, ji buvo tiesiog nepajėgi to šilko baisiai sutraukt. Nes jei svoris viso 33 gr., o vilnos 15 gr., tai jėgos pusė per pusę. Nežinau ar iš tikro tai turėjo įtakos
Kažkiek susitraukė, matosi kaip tas ramie susigarankščiavo, bet šilkas pūslelėm neišėjo. O ir šilkas toks baisiai retas/skystas/plonas buvo., toks kaip tankus tiulis, didesnis kiekis vilnos paprastai tokį šilką "suėda".
nu as visai sitoj vietoj kvaila... ar jus ant silko apdeliota vilna? krasciuku vilna neuzleidziat? man visad didziausias galvos skausmas-krastai...net bangu nemoku daryt
QUOTE(Juperi @ 2011 04 05, 10:46)
nu as visai sitoj vietoj kvaila... ar jus ant silko apdeliota vilna? krasciuku vilna neuzleidziat? man visad didziausias galvos skausmas-krastai...net bangu nemoku daryt
man ir tos bangos mistika
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 04, 12:05)
Tiesa vilnos sukroviau 15 gr., viso svoris 33 gr.
labai grazus salis, toks kaip tik pavasariui:)
tik 15gr vilnos!!!?? man kazkas nerealaus.. turetu jaustis lyg drugelio sparnais isisupus..
Besijuokianti labai dailus darbelis
juperi ,jei deliodama vilna ,siek desi ir ant krasteliu,tai silko krastelius beveliant vilna tiesiog "pagaus",ir viskas atrodys dailiai apvelta.
juperi ,jei deliodama vilna ,siek desi ir ant krasteliu,tai silko krastelius beveliant vilna tiesiog "pagaus",ir viskas atrodys dailiai apvelta.
QUOTE(blansyte @ 2011 04 05, 12:12)
Besijuokianti labai dailus darbelis
zinau, kad neismoksiu sito saliu velimo be realiu pamoku...taip, kad ,blansyt, ruoskis
Juperi ,kada taves laukti.
mano vakarykstis
mano vakarykstis
QUOTE(blansyte @ 2011 04 06, 11:27)
Juperi ,kada taves laukti.
mano vakarykstis
mano vakarykstis
pavasaris, amariliai žydi
QUOTE(blansyte @ 2011 04 06, 11:27)
pajuokavau...kryyyze...
grozis, kaip visad
pajuokavau...kryyyze...
Kai jau prie reikalo , tai ir i krūmus
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 06, 13:58)
Kai jau prie reikalo , tai ir i krūmus
ale visos mes cia labai drasios kol bla bla bla... nors , jeigu kaaa... as pas blansyte buvus, tik ne velt ir nesimokint...o brendaus gurksnot, o !!! nuok pat Dzukijos pas ja buvau nulekus-tep, kad as ne tokia ...ne i krumus
o brendaus gurksnot
Nu tep čia tai šventas reikalas