Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Blanšyte , kokie gražūs tavo šalikėliai wub.gif Ir šitas ne išimtis. O čia vilna iš abiejų pusių klota, ar tik iš vienos?
Atsakyti
Blansyte, kaip visad thumbup.gif
Atsakyti
corrie labai mielas, pastelinių spalvų thumbup.gif
blansyte thumbup.gif
Atsakyti
dekui mergaites 4u.gif 4u.gif

Žolia,iš vienos klota,kokia prasmė kloti iš abieju pusiu,tik storumo pridės doh.gif
Atsakyti
Pabandžiau voratinkliuką ant šilko smile.gif . Gavosi kažkokie alyviniai hieroglifai blush2.gif
Su visai dideliais trūkumais, nesigauna gražūs krašteliai, kažkiek susistumdė vilna, visdėlto ant šilko truputį kitaip velias nei be jo... Bet malonus žiauriai.
Tiesa vilnos sukroviau 15 gr., viso svoris 33 gr.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Beveik vorienė , šitiek voratinkliu nunert nuvelt thumbup.gif .Gražu labai, norėtusi ir pačiupint ax.gif
Atsakyti
Atvaryk į svečius ir galėsi čiupinėt kiek širdis geidžia smile.gif . Nors dėl šalikų aš dar kompleksuoju, dar labai daug klausimų man su jais. Bet toks ant šilko, tai man šveičiasi, kad net ir vėjuotesniai vasaros dienai ar vakarui prie jūros tinkamas, po 15 gramų vilnos neturėtų būt karšta.
Ar net po klasikiniais marškinukais...
Tik klausimas kur to šilko tokiems gadinimams padorioms kainom imt...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 04, 12:39)
Atvaryk į svečius ir galėsi čiupinėt kiek širdis geidžia smile.gif . Nors dėl šalikų aš dar kompleksuoju, dar labai daug klausimų man su jais. Bet toks ant šilko, tai man šveičiasi, kad net ir vėjuotesniai vasaros dienai ar vakarui prie jūros tinkamas, po 15 gramų vilnos neturėtų būt karšta.
Ar net po klasikiniais marškinukais...
Tik klausimas kur to šilko tokiems gadinimams padorioms kainom imt...

mergaites turiu klausima, jus vis snekat apie silka, o jis butinai turi buti tikras silkas rolleyes.gif (nezinau net kaip tinkamai paklausti) kaip apveli su vilna?
Atsakyti
Geriausia natūralus audinys, bet galima apvelt ir nenatūralu, tik rezultatas gali nenudžiugint ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Besijuokianti, labai gražus šalikėlis wub.gif Nu tikra vorienė bigsmile.gif , teisingai Katinytis sakė. Kiek supratau klojai vilną iš vienos pusės, ar ne? Nes 15 gramų ant dviejų pusių, tai neįsivaizduoju, kaip reikėtų išklot blink.gif Ir dar tas baltas dėtas šilkas ar kas? blush2.gif Nu bet įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
Mole, ačiū 4u.gif . Iš vienos pusės vilna klota vienu sluoksniu. Tie balti hieroglifai - ramie ant vilnos per visą šalikėlį kaip sluoksna viena kryptimi plėšyta. Šiaip kai saulėta ramie labai gražiai saikingai spindi.
Atsakyti
Besijuokianti ir vėl gražu 4u.gif . O tas šilkas liko, ar nulupai nuo jo?. Jei šilkas liko, tai visai nesutraukė jo:bigsmile:
Atsakyti