Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Fantastiški visu šalikėliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 31, 16:26)
Fantastiški visu šalikėliai  thumbup.gif  wub.gif

ypac mano, ane? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip jums toks? man kazkaip visai ziurisi, bet cia mano skonis gal padykes, plonu lengviausiu jo nepavadinsi:
http://www.etsy.com/...ef=pr_faveitems
Atsakyti
Ai man ir tas rožinis pataisius visai neblogas pasirodė ax.gif , nežliumbk ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Besijuokianti kooooks šalikėlis wub.gif
Atsakyti
Aha, nesvietiškai gražūs, kaip jūs juos padarot? Vakar pabandžiau ant retos medvilnės šalikiuką sukurpt - gavosi kažkoks medžiagos gabalas kuodeliais apkibęs...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 31, 15:23)
Paskutinysis.

nepaparastai pavasariskas salikiukas 4u.gif kaip tokio nereciau wub.gif
ir as truputi pasirodysiu:
user posted image
labai norejau isbandyt bangeles, bet turejau tik vaikisku spalvu likucius, galvojau pabandysiu, taigi bandinukas prazienojes pora ziemu dezej pagaliau rado paskirti- pats mieliausias salikiukas sia ziema buvo, nors is pradziu labai vaikiskos spalvos trikde, bet paskui ir vilna ir spalvos sildydavo:)
blush2.gif labai nekritikuokit pirmas salikiukas su bangelem:))
Atsakyti
Besijuokianti,, labai dailus šalikėlis, nors spalvos ir ne mano. 4u.gif
ccorie, matosi, kad tvarkingai suveltas ir švelnus.
Čia antras mano veltas šalikėlis (neskaitant to apvelto šilko atraižos). Tokius velt visai patinka man. ax.gif Tik dar neapskaičiuoju susitraukimo-norėjau truputį ilgesnio. Ir bangas reiktų ilgesnes daryt. Nuotrauka tai nekokia.
user posted image
Atsakyti
žollia, gražutis 4u.gif
iš manęs menka patarėja, bet kraštelio bangeles darau per visą sluoksnos pločio kraštą, tada jos didesnės, gražiau garbanojasi ir prabangiau atrodo;).
Nežinau ar suprantamai parašiau, bet stengiausi ax.gif
Atsakyti
Man su garbanomis gražu kuomet viršutinė dalis yra stipriai mažesnė už apatinę, tuomet kažkaip burnos/ausų nedengia smile.gif . Arba garbana iš vis tik apačioj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 02 balandžio 2011 - 11:55
QUOTE(žollia @ 2011 04 02, 11:06)
Besijuokianti,, labai dailus šalikėlis, nors spalvos ir ne mano. 4u.gif
ccorie, matosi, kad  tvarkingai suveltas ir švelnus.
Čia antras mano veltas šalikėlis (neskaitant to apvelto šilko atraižos). Tokius velt visai patinka man. ax.gif  Tik dar neapskaičiuoju susitraukimo-norėjau truputį ilgesnio. Ir bangas reiktų ilgesnes daryt.  Nuotrauka tai nekokia.

bigsmile.gif ir kvietkas toks įdomus
Atsakyti
ateinu truputi pasigirti ir as.

lininis toks nemazas gavosi ,apie 190 ilgio
user posted image
Atsakyti