Fantastiški visu šalikėliai
o kaip jums toks? man kazkaip visai ziurisi, bet cia mano skonis gal padykes, plonu lengviausiu jo nepavadinsi:
http://www.etsy.com/...ef=pr_faveitems
http://www.etsy.com/...ef=pr_faveitems
Ai man ir tas rožinis pataisius visai neblogas pasirodė , nežliumbk
Besijuokianti kooooks šalikėlis
Aha, nesvietiškai gražūs, kaip jūs juos padarot? Vakar pabandžiau ant retos medvilnės šalikiuką sukurpt - gavosi kažkoks medžiagos gabalas kuodeliais apkibęs...
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 31, 15:23)
Paskutinysis.
nepaparastai pavasariskas salikiukas kaip tokio nereciau
ir as truputi pasirodysiu:
labai norejau isbandyt bangeles, bet turejau tik vaikisku spalvu likucius, galvojau pabandysiu, taigi bandinukas prazienojes pora ziemu dezej pagaliau rado paskirti- pats mieliausias salikiukas sia ziema buvo, nors is pradziu labai vaikiskos spalvos trikde, bet paskui ir vilna ir spalvos sildydavo:)
labai nekritikuokit pirmas salikiukas su bangelem:))
Besijuokianti,, labai dailus šalikėlis, nors spalvos ir ne mano.
ccorie, matosi, kad tvarkingai suveltas ir švelnus.
Čia antras mano veltas šalikėlis (neskaitant to apvelto šilko atraižos). Tokius velt visai patinka man. Tik dar neapskaičiuoju susitraukimo-norėjau truputį ilgesnio. Ir bangas reiktų ilgesnes daryt. Nuotrauka tai nekokia.
Čia antras mano veltas šalikėlis (neskaitant to apvelto šilko atraižos). Tokius velt visai patinka man. Tik dar neapskaičiuoju susitraukimo-norėjau truputį ilgesnio. Ir bangas reiktų ilgesnes daryt. Nuotrauka tai nekokia.
žollia, gražutis
iš manęs menka patarėja, bet kraštelio bangeles darau per visą sluoksnos pločio kraštą, tada jos didesnės, gražiau garbanojasi ir prabangiau atrodo;).
Nežinau ar suprantamai parašiau, bet stengiausi
iš manęs menka patarėja, bet kraštelio bangeles darau per visą sluoksnos pločio kraštą, tada jos didesnės, gražiau garbanojasi ir prabangiau atrodo;).
Nežinau ar suprantamai parašiau, bet stengiausi
QUOTE(žollia @ 2011 04 02, 11:06)
Besijuokianti,, labai dailus šalikėlis, nors spalvos ir ne mano.
ir kvietkas toks įdomus
ateinu truputi pasigirti ir as.
lininis toks nemazas gavosi ,apie 190 ilgio
lininis toks nemazas gavosi ,apie 190 ilgio