Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Tai jau žinau, kad iš karšinio tik masažines pirštines galima lotuliukas.gif Ale gi toks plonutis karšinys buvo, nju prisipažystu ir padėliot galėjau atidžiau, bet greit norėjosi išbandyti, tai greitas ir rezultatas gavosi smile.gif bet skylutės tai taip keistai ant paties delno gavosi, kur nykštys, tai viskas idealiai.
A kaip ten sakė kažkoks veikėjas "mokytis mokytis ir dar kartą mokytis" pioneer.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 31 kovo 2011 - 12:37
QUOTE(Ronet @ 2011 03 31, 13:36)
Tai jau žinau, kad iš karšinio tik masažines pirštines galima  lotuliukas.gif Ale gi toks plonutis karšinys buvo, nju prisipažystu ir padėliot galėjau atidžiau, bet greit norėjosi išbandyti, tai greitas ir rezultatas gavosi  smile.gif bet skylutės tai taip keistai ant paties delno gavosi, kur nykštys, tai viskas idealiai.
A kaip ten sakė kažkoks veikėjas "mokytis mokytis ir dar kartą mokytis" pioneer.gif  lotuliukas.gif

tai va, kad mokiniesi mokiniesi- o vis tiek kvailas numirsti
Atsakyti
Kuo daugiau ko nors išmoksti, tuo daugiau klausimų atsiranda umn.gif
Atsakyti
Paskutinysis. Kažkaip man kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad voratinkliukai gražiausi mažučiai. Šitas man jau per didelis, bet smagus be galo. Anei vienos skylutės biggrin.gif . Svoris 50 gr., 26 cm/160 cm.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 31 kovo 2011 - 14:25
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 31, 15:23)
Paskutinysis.

cia tavo??? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o bozenki, noriu pas tave mokyyytis... nemeluoju, ciestojie pionierskojie

o spalvytes- ar emei ivairiaspalve sluoksna, ar maisei kokiom kitokiom spalvotom gijom??? o kaip tuos kutus taip graziai suvelei??? bigsmile.gif

kazi man dar iseitu savo foto kaip nors "iskrapstyt"? doh.gif
Atsakyti
Juperiuk sutinku su tavim del voratinklinio.man i juos paziureti visai grazu ,bet pati nedarau ,nebent tik sau,nes kitai tikrai gali pasirodyti ,kad toks gavosi del nemokejimo doh.gif
Atsakyti
Baik čia juokint smile.gif .
Kutus vėliau antrą kartą tiek, kiek patį šalį. Būtum tu čia su tuo savo rožiniu nesirodžius, būčiau ir "nedakalus" aš jo. Bet interesas per tamstą sugrįžo biggrin.gif . Man kaip Dzūkei viskas negražu buvo pasidarę, nors dantys ir savo vietoj.

O gražus tai jis dėl vilnos, čia ta vaivorykštinė. Įtariu, kad 21 mic., bet pardoj sakė, kad gal ir 18. Pačios nelabai žinojo.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 31, 15:32)
Baik čia juokint smile.gif .
Kutus vėliau antrą kartą tiek, kiek patį šalį. Būtum tu čia su tuo savo rožiniu nesirodžius, būčiau ir "nedakalus" aš jo. Bet interesas per tamstą sugrįžo biggrin.gif . Man kaip Dzūkei viskas negražu buvo pasidarę, nors dantys ir savo vietoj.

O gražus tai jis dėl vilnos, čia ta vaivorykštinė. Įtariu, kad 21 mic., bet pardoj sakė, kad gal ir 18. Pačios nelabai žinojo.

ale neaisku man vis vien... g.gif tai kaip tu cia ji buvai pradejus ir nepabaigus??? kol as tau "neikvepiau" entuziazmo??? kartojuosi koki N-ji karta... nesuprantu kaip galima velini numest dienai, kitai...po to vel velt g.gif man taip nesigauna... o gal salygu neturiu- gi virtuvej nepaliksiu

turi toooki dideli , gera stala?? man tai gal ant zemukes reiktu zaist... tai kojukem ir nugarytei pareitu paskutinioji verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 31 kovo 2011 - 14:36
Aga, turiu stalą, ir visą kambarį užgriozdintą vilnom. Bardakas ten baisus. Tai buvau suvėlus, bet paskui sugalvojau tuos kutosus padaryt, vieną galą sukarpiau, o kitą jau tingėjau, tai ir liko, išdžiūvęs muilinas su vienu galu kutosų. Tai tamstos dėka šiandien dakaliau ir dar apie naują techiniką sužinojau.
O dėl broko, tai kaip kitaip išmokt, jei negadinant. Aš sau dar labai daug priekaištų turiu. Labai norėčiau pasimokyt pas Reginą ar Viltę ar Jumi...
Atsakyti
Juperi, šaunuolė 4u.gif O kodėl nuo šalikėlio nuplėšei?
Besijuokianti, prašom paaiškinti, kaip tu ten tuos kutosus padarei? Sukarpei šaliką?
Ir kas per mada iš šalikų gėles ar tai dekorus tapcėm daryt? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 03 31, 17:03)
Sukarpei šaliką?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Įkirpau galus gerokai ir tarp delnų suvėliau galutinai.
Atsakyti
ojei, kaip čia pas plonavilnes vėlėjas gražu wub.gif suvėliau savo mergytėm kepuriukus ir atlindau pasiskaitinėt kaip šalikėlius lengvus suvelt, ale man nenusišviečia kažkaip šita sritis doh.gif
Atsakyti