Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

Man kai nepasiseka voratinkliai, aš juos gerai bambuke su verdančiu vandeniu pakočioju ir gėles susuku. Čia paskutinis voratinkliukas, labai fainos spalvos... buvo lotuliukas.gif .
user posted image
Norėjau pagudraut su forma ir nesigavo blush2.gif
Atsakyti
o cia dazei, ar jau dazyta tokia issiklojus buvai?
tikrai grazi spalvine gama thumbup.gif
Atsakyti
Čia 3 skirtingų spalvų sluoksna buvo. Pasirodo tuos voratinklius ir sudurti galima, visai gerai susijungia ir netgi kampu visaip sudėliot galima.
Ai žodžiu, aš žiauriai kol kas viską gadinu blush2.gif . Gerai, kad vyras tai toleruoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 31, 11:34)
Čia 3 skirtingų spalvų sluoksna buvo. Pasirodo tuos voratinklius ir sudurti galima, visai gerai susijungia ir netgi kampu visaip sudėliot galima.
Ai žodžiu, aš žiauriai kol kas viską gadinu blush2.gif . Gerai, kad vyras tai toleruoja smile.gif

nepasakok tu jam nieko-ir nezinos...

a... o kaip su tuo voratinkliniu, kur galima siek tiek ant audinio apvelt, o paskui nuplest? g.gif
Atsakyti
Ačiū D, aš tokio būdo dar nežinau. Apsimesiu, kad tu nieko apie jį ir nerašei biggrin.gif

Nors geriau pagalvojus, čia gal tas kur siūlus visaip sudėlioja, paskui dengia dalinai vilna, daigsto ir velia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 31 kovo 2011 - 11:27
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 31, 12:26)
Ačiū D, aš tokio būdo dar nežinau. Apsimesiu, kad tu nieko apie jį ir nerašei biggrin.gif

Nors geriau pagalvojus, čia gal tas kur siūlus visaip sudėlioja, paskui dengia dalinai vilna, daigsto ir velia? g.gif

aaa...nu tai va, kad nelikciau apsikvailinus, nusikeliau Viltes knyga ir cituoju " Kiaurarastis, veltas ant medziagos"- napveliama, isdziovinama ir atsargiai nuplesiama nuo medziagos bei baigiama velti iprastu budu tongue.gif

zek... kOOOks riūūūūžavas "gOOozis" lotuliukas.gif nufotkinau
user posted image
Atsakyti
Čia gal tuo būdu ir vėlei, kur reikia nuplėšt nuo medžiagos? bigsmile.gif Gavosi toks..... mmmmm..... savotiškas biggrin.gif
Šiaip dar ir tos kasos kokybė labai svarbi, paprastai pasmus kažkokios jos skersuojančios, mane bais nervina.
Juperi, o ilgai tu ją skirstei? Man užtrunka apie 5-6 valandas, bet man taip žiauriai patinka, kad jaučiu tam ypatingą potraukį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 31 kovo 2011 - 11:45
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 31, 12:41)
Čia gal tuo būdu ir vėlei, kur reikia nuplėšt nuo medžiagos? bigsmile.gif Gavosi toks..... mmmmm..... savotiškas biggrin.gif
Šiaip dar ir tos kasos kokybė labai svarbi, paprastai pasmus kažkokios jos skersuojančios, mane bais nervina.

tai va, parodziau ant visos Lietuvos savo sali lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif norejot paziuret, ane??? o dabar jau i krumus ir jokiu komplimentu??? lotuliukas.gif i kumstuka juokiates? as irgi hihihi.gif

kaip manot- man dar bandyt kada velt ??? g.gif ar vilnos pagailet?

Besijuokianti, nebesijuok, gerai??? doh.gif nieko as cia neskirsciau- ale kai gavosi toks-tai ir pavadinau voratinkliniu... cia gi tas kur ana dien pasakojau, jog raudono silko sali apvelinejau- neprikibo vienoj pusej, ale vilna balta nuruzavino...iki vakar nagai raudoni buvo doh.gif paskui paemiau ir velniop ta silka nuplesiau.... gavosi kiaurarastis ant medziagos apveltas lotuliukas.gif ka?? sakysi neisbandziau naujos technikos?? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 31 kovo 2011 - 11:49
Juperi velk ir net nesvarstyk 4u.gif
Kad į kumštuką pasijuokiau, tai nėr ką slėpti, niu bet ma nkaip pradedančiai tai net geriau ant širdies, kad ir patyrusioj vėlėjom broko pasitaiko smile.gif

Aš bandžiau pirštines nuvelti iš karšinio, atrodo viskas super duper gavosi kol nepažiūrėjau prieš šviesą doh.gif , nju ir ką poroj viettų vos ne skylutės, tai uždėjau dar vilnelės ir dar pakočiojau, o kas gavosi? lotuliukas.gif Visai kitoj vietoj skylutėlė atsirado, o ranką įkišt neliko nė mažiausios tikimybės lotuliukas.gif Bet faktas tas, kad visvien pabandžiau ir tikiu, kad kitą kartą geriau gausis ok.gif
Atsakyti
Ronet, kita kart is karsinio nevelt...nebent pirciai nori , strenom pamasazuot ir pasveist... sluoksna visai kas kita...

del saliko, neffaisau...cia Besijuokianti mane isprovokavo ...pasirodyt...siek tiek patyrimo velime turiu- zinau , kad daugiau nei šnipštas gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Juperi, šaunu dėl naujos vėlimo technikos išbandymo thumbup.gif . Ir tas riuzavumas geras. thumbup.gif taip vienodai nusidažė. O tas šilkas sveikas liko? Tai dar kartą panaudosi jį. Pati tai tikrai gali nešiot. Toks voratinklinis.. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 31, 13:27)
Juperi, šaunu dėl naujos vėlimo technikos išbandymo thumbup.gif . Ir tas riuzavumas  geras.  thumbup.gif taip vienodai nusidažė.  O tas šilkas sveikas liko? Tai dar kartą panaudosi jį.  Pati tai tikrai gali nešiot. Toks voratinklinis.. ax.gif

jjjooo, Zollia, pati tai jau galiu sakai abile ka nesiot lotuliukas.gif neee neisdegs is manes liaudziai pasisaipyt, nesirodysiu...bet ir neismesiu- sukarpysiu ir kaip dekora kokiom tapcem ivelsiu ta a la voratinkli
Atsakyti