Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai,šalikai,apykaklės ,skaros

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 14, 13:21)
Svoris 27 gr.

ohmy.gif oho, o koks ilgis?
Atsakyti
Ačiū, bulaukiux. Tai čia beveik voratinklis ir gavos, tik be nei vienos skylutės.
Tik fotkint aš šalikų nemoku (tikiuos kol kas), o šitas buvo mokymosi tikslais, tai ir spalvos tokios nūdnos smile.gif . Tiesiog atsisvėriau 30 gr ir užsibrėžiau visą išskleidžiamą pietų stalą uždengt. Uždengiau lygiai du kart ir dar mažytis kuokštelis liko. Todėl gavos voratinkliukas, bet be skylučių, nes dvigubas smile.gif . Vieną panašų nešioju ir atsidžiaugt negaliu smile.gif

Sandia, ilgis toks, kad neužrištas bet palaidas yra čiut žemiau liemens, apie 135 cm ilgio, ir 25 cm pločio. Tikrai ne šalis, bet mažas šalikutis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 14 kovo 2011 - 15:34
Besijuokianti talentas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2011 03 15, 12:09)
Besijuokianti talentas  thumbup.gif

Ačiū, tau 4u.gif
Tikiuosi, kad kada nors toks tikrai atsiskleis tongue.gif , o kol kas iki jo kaip iki žvaigždžių...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 15, 11:26)
Ačiū, tau 4u.gif
Tikiuosi, kad kada nors toks tikrai atsiskleis tongue.gif , o kol kas iki jo kaip iki žvaigždžių...

Besijuokianti, oho, o ir dydis visai geras, jau čia nemažas šalikiukas. Aš riešinėm 60 gr sudėjau bigsmile.gif Kaip norėčiau "gyvai" tavo šalikiuką pamatyt. Neįsivaizduoju, kaip taip plonai sudėt, kad be skylučių gautųsi g.gif
Jo , čia talento arba labai didelės kantrybės reikia 4u.gif . O traukėsi tai labai daug , manau, nes taip plonai suklotas
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 03 14, 13:06)
Sveikos velejeles  4u.gif

Sakykit, kaip jus priziurit veltus daiktus? Juos galima skalbti, ar tik sausai valyti?  Pvz silka su ivelta vilna kaip priziureti?

kaip suprantu, jus savo gaminuku neskalbiat/nevalot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 03 15, 11:35)
kaip suprantu, jus savo gaminuku neskalbiat/nevalot?  g.gif

Šalikėlius skalbiu , rankomis su muili arba priemones skirta vilnai. Perskalauju įlašinus truputį acto ir dar skalauju, kad acto neliktų. Lygius lyginu per marliuką. Tokie, kur būna ant medžiagytės velti, susitraukę labai, raukšlėti, tokių net nelyginu
Atsakyti
@leja,nuo svelnaus skalbimo jiems nieko nenutinka ,tik nedek i skalbyke ,geriausia rankomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 03 15, 10:45)

QUOTE(blansyte @ 2011 03 15, 11:02)

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas eksperimentas smile.gif
user posted image
Šitas sveria 58 gr.

Mole, ačiū labai. Sudėt tai visa gudrybė tokia ir buvo kaip rašiau, jis dvigubas. Tiesiog sluoksnos kasą išskirčiau/ištempiau į plotį kiek galima ploniau. Paskui pamačiau, kad standartinio stalo pločio neužtenka, tai tą kasą tiesiog dalinau pusiau. Abi dalis ištempiau, tada klojau vieną ant kitos. Ir vėliau. Vėliau stipriai, net su bambukine, bet visai nenaudojau karšto vandens, todėl susitraukė nelabai daug. Mano supratimu susivėlė gerai, bet toks ten tas mano supratimas šalikuose kol kas blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 15 kovo 2011 - 12:18
mergaites taip noriu lengva salikeli nusivelt, bet kaip atskirt riba tarp per daug ir per mazai suvelta esu pora bandzius, vienas tai rimtai per kietas, o kitas nzn nesu tikra ar pakankamai suvelta blush2.gif , bet bijau vel sarvini pasidaryt doh.gif
Atsakyti
Tai nedavelta dar suvelsi , o jau jei kietas, tai jau visam laikui .Kas nustatys ta riba, ja turi tiesiog jausti veliant ax.gif .
Atsakyti