Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 05, 13:16)
Beje mamukai, as cia ne i tema, bet kuom pacios zadat puostis?  g.gif

Ir dar noriu paklausti tu, kurios baliu neplanuoja, o tiesiog sventiskus pietus (vakariene) ka uzsakinesit, kiek kokiu patiekalu, uzkandziu, salotu ir pan. t.y. kaip isivaizduojat stala?

zinau kad pirksiu suknute, kazkokia sviesia, nors pati net neisivazduoju kokios noriu, kai pamatysiu tokia "superine" tai ir jamsiu biggrin.gif

na mums kavine atsiunte meniu, is jo as pasirinkau karstus patieklaus (kiaulienos ir vistienos kepsniai), saltu uzkandziu, kiek atsimenu, liezuvis, vyniotiniai, mesytes kazkokios, zuvies neemiau , nes is 10 zmoniu zuvi megsta tik du, tai ir neemiau, dvieju rusiu salotos, gaiva, kava arbata, tortas musu ir i ta kaina ieina 2 vyno buteliai, ai dar buvo galima imti vista su abrokosais ir " marcipanais" idaryta, bet pacios vistytes kaina apie 50 lt, tai manau sveciams uzkandziu ir taip uzteks biggrin.gif
Atsakyti

Ir dar noriu paklausti tu, kurios baliu neplanuoja, o tiesiog sventiskus pietus (vakariene) ka uzsakinesit, kiek kokiu patiekalu, uzkandziu, salotu ir pan. t.y. kaip isivaizduojat stala?

Manau, kad i tema cia visi klausimai, susije su krikstynom lotuliukas.gif As, pvz., savo mergicos sventei buvau numacius paprasta balta suknele su zydrom gelem, deja, pritruko 1 cm iki idealaus vaizdo verysad.gif ir veliau kiek issimatavau, tai likau prie juodos sukneles su vysniom ir ju ziedais, o likusi apdara derinu - bus raudonas arba baltas bolero (kad neiti plika nugara i baznycia) ir atitinkamos spalvos bateliai smile.gif Kadangi netikiu jokiais prietarais tai rengsimes taip, kaip mums graziau ir kad jaustumes patogiai smile.gif

Baliaus neplanuojam, bet kadangi bus svente savoj sodyboj, tai patiekalais rupinsimes kartu su mama, nemanau, kad ruosim ka nors prasmatnaus - bus panasus patiekalai, kaip per visas didesnes seimynines sventes smile.gif o jei uzsakinesit maista kavinej, tai manau, jie patars ir parekomenduos, kiek ir ko reiktu wink.gif
Atsakyti
As nezinau ar tiket tais prietarais ar ne, nes pati jokios grazios sviesios suknutes neturiu, visos arba juodos arba kitu spalvu, bet labai tamsios doh.gif O siaip noretusi sviesiu apdaru labiau ne del pretaru, bet del to, kad pati svente tokia sviesi blush2.gif nu net nezinau doh.gif su bateliai t.p. problem, bet tuos jauciu pirksiu... O kazin jai uzideciau balta-juoda dryzuota suknute su baltais bateliais, cia jau skaitytusi, kad tamsiai apsirengiau ar sviesiai (iskaitant, kad esu juodaplauke)? lotuliukas.gif

O del pietu, tai jai planuojam pasedeti kokias 2-3val. tai gal uztektu karsto patiekalo, kokiu keleta uzkandeliu prie vyno ir alaus, tada kavos-arbatos su desertu (tortu) ar cia mazai skaitos? g.gif Nenoriu, kad tas pasisedejimas uzsitestu doh.gif del tos priezasties ir noris restoranelio, nes is namu sveciu stabiliai neitu isprasyti iki 23-24val. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 05 gegužės 2011 - 13:31
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 05, 14:30)
O del pietu, tai jai planuojam pasedeti kokias 2-3val. tai gal uztektu karsto patiekalo, kokiu keleta uzkandeliu prie vyno ir alaus, tada kavos-arbatos su desertu (tortu) ar cia mazai skaitos?  g.gif Nenoriu, kad tas pasisedejimas uzsitestu  doh.gif  del tos priezasties ir noris restoranelio, nes is namu sveciu stabiliai neitu isprasyti iki 23-24val.  doh.gif

as manau kad uztektu, juk nepavalgyt renkates biggrin.gif as sakau, jei jau kam reikes pabaigos, gales dasimusti pas mus namie, bet labai viliuosi, kad daug tokiu norinciu neatsiras biggrin.gif
Atsakyti
mes taip pat su mama pacios ruosim maista nes pas kita mociute svesime kaime smile.gif
man atidave suknele ilga dabar as ja nunesiau siuvejai kad nukirptu iki kelenu ziuresim kaip gausis tokia idomi jei nepatiks reikes vaziuoti nusipirkt kazka ir turiu batukus-basutes baltas dar is vestuviu likusius,o kai grisim i sventimo vieta gal kazka patogiau apsiausiu smile.gif
Atsakyti

Del aprangos, tai nuomosiuos balta suknute (derinsiuos biski prie dukrytes). Bet turiu tik juodus batelius. Nuomoj moteriske sake, kad visai gerai bus, prie juodu bateliu tada derint juodus papuosalus. Bet kol kas kol nepamaciau ant saves to vaisdo, tai trydalioju ar tik man tie bateliai g.gif
O savo vyrus ir abu suderinau: balti marskinukai, pilki kostiumai (sunui vietoj svarko tik liemene) ir vienodi kaklaraisciai biggrin.gif

Vakar ir meniu pradejau derinti. Pradzioj galvojau imt tik karstus, nes irgi tik kelias valandas busim, bet sakau, kol atnes juos, tai nesedesi gi prie tuscio stalo. Tai preliminarus meniu: karsti (vistienos kepsnys ir kiaulienos kepsnys), 4 rusiu salotas pasiule, po to zuvyte, silke ir liezuvis. Tu saltu tai padaryta tarkim 20 zmoniu 4 rusiu salotos daugmaz po 5 porcijas. Tikiuosi aiskiai cia surasiau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 05 05, 16:12)
Tai preliminarus meniu: karsti (vistienos kepsnys ir kiaulienos kepsnys), 4 rusiu salotas pasiule, po to zuvyte, silke ir liezuvis. Tu saltu tai padaryta tarkim 20 zmoniu 4 rusiu salotos daugmaz po 5 porcijas. Tikiuosi aiskiai cia surasiau  blush2.gif

O karsti du kaip supratau? g.gif Ar cia pasirinktinai kas ka nores?

Cia kuri rase, kad pirma uzkandzius, o tada karstus, o as mastau, kad pirma karstus noreciau kad pateiktu, o tada jau uzkandzius, nors suprantu, kad atvirkstinys variantas visiskai gaunas doh.gif lotuliukas.gif Nes galvojau vaziuojant is baznysios pasukti i restorana ir pasakyti, kad pradetu ruosti, tada tik atvykus kaip tik karstas butu. Ai, nebezinau jau kaip tinkamai viska organizuoti doh.gif Nors tikriausiai protingiausia butu pirma uzkandzius, o paskiau karsti.

O del aprangos, as pagalvojau, kad visai normaliai bus, mazoji visiskai balta, vyras baltais marskiniais, juoda varlyte ir juodom kelnem, o as jau prie jo dryzuota juoda-balta suknele blush2.gif Gal ir nieko visai butu g.gif Nuotraukose butinai balti helio balionai ir bus grazu biggrin.gif
Atsakyti
Del sukneles, tai as pirksiu specialii krikstunoms balta ir baltus batelius.
Pernai vasara pirkau balta suknele, ji man ir dabar labai grazi, bet ji be rankoviu, o krikstynoms reikia padoresnes biggrin.gif
Na man sita svente ipatinga, tad ir pati noriu jaustis ipatingai. O po to ir suknele ir bteliai gales but naudojami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 05 05, 17:03)
Del sukneles, tai as pirksiu specialii krikstunoms balta ir baltus batelius.
Pernai vasara pirkau balta suknele, ji man ir dabar labai grazi, bet ji be rankoviu, o krikstynoms reikia padoresnes biggrin.gif
Na man sita svente ipatinga, tad ir pati noriu jaustis ipatingai. O po to ir suknele ir bteliai gales but naudojami smile.gif

Ir man noretusi blush2.gif bet mes labai kukliai planuojam, tai teks verstis su tuo, kas turimo spintoje biggrin.gif O jai suknele be rankoviu, bet nera apnuogintais peciais ar dar kokia vulgari, tai gal kunigas is baznycios neisprasys biggrin.gif nors dabar pagavojau, kad vistiek reiks kokio svarkelio, nes as baisi saltmire, tai kai pradesiu drebeti nuo salcio ir jaudulio, tai nekoks vaizdelis bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Megi mano galva ir turi but iskart karsti, bent pas mus ceremonija baznycioj, tada fotosesijos valandele, o dar sveciu dauguma po 200km atvaziave tai visi alkani bus kaip zveri tad iskart bus pateiktas karstas ir siaip pas mus per visus balius taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 05, 17:19)
aisku kad protingai ir vestuvese buna tik taip irne kitaip, bent kiek man teko dalyvaut  mirksiukas.gif  4u.gif

Ne, vestuvese ne visada ax.gif mes kaip tik prasem karstu veliau, kad sveciai daugiau visokiu uzkandziu paragautu ir paskiau neliktu pilnas stalas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 05, 17:24)
Ne, vestuvese ne visada  ax.gif mes kaip tik prasem karstu veliau, kad sveciai daugiau visokiu uzkandziu paragautu ir paskiau neliktu pilnas stalas  rolleyes.gif

hmm ax.gif nu man neteko but dar kur karstas veliau butu, nes sveciai buna isalke , o karstas maistas yra daug sveikiau nei uzsikist saltais uzkandziais, bet cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti