o ka darysit su zvakem,vakar ieskojau,bet su tais spalvotais paveikslais tai man

tai dabar ieskau kaip cia balta zvake padekoruoti truputi
mamukai, prasau patarimo, ypac tu mamyciu kurios savo kleckus krisktys geguzes pabaigoj - birzelio pradzioj, trumpai tariant nezinau kaip vaika rengti
t.t. kelnytes dedam, marskinukus dedam, o tokio svarkelio ar reikia? zinau, kad oro neuzsakysiu, bet siandien buvau lino parduotuvej ( cia Kaune Sanciuose, Juozapaviciaus pr.) ir paziurejau ju siulomus drabuzelius lininius, pasirinkimas labai prastas
bet jei reikia siuva jie tuos drabuzelius, tai kainos :kelnytes 70, marskinukai 40, skraiste 20, o pats lininis svarkelis 100 lt....susideda labai nemazai :(pasiuna per dvi savaites, zinau, kad as ten pas juos negrysiu, bet vat ar reikalingas tas svarkelis, ar mamukai ar siunates, perkat? ***** manau kad reiktu, nes nezinia koks oras bus
Kątik išsivyniojau vieną "Meška šiaurėje" saldainį. Buvau įsitikinus, kad jie su blizgiais popierėliais viduje, o pasirodo nėra
O Dieve
![]()
Nevalgysiu, kadangi spausdinsiu ant specialaus popieriaus, tai gal apsieisiu ir be blizgučių
nebuvai girdejusi
as del to pirksiu tuos extra, praeitais metais gimtadieniui vaikui i juos vyniojau ir tai kurie nekurie persigere nors su blizgiuku lyg buvo, o be blizgucio tai isvis nerizikuociau, nu nebent lb geras popierius
www.facebook.com/estetestyle/
Nežinau koks popierius, bet sakė spec. saldainiams, iš vidaus nedrėgstantis.
Aš į extra vyniojau užpernai, jie su blizgučiais...bent jau buvo. Bet aš kitą klaidą tada padariau - vyniojau į rašaliniu spausdintuvu spausdintus popieriukus. Per šventę lijo ir dalis jų išsiliejo
Čia Kaune, centre kažkur vyras aptiko. A3 lapas 4Lt