Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

sveikutes
o ka darysit su zvakem,vakar ieskojau,bet su tais spalvotais paveikslais tai man schmoll.gif
tai dabar ieskau kaip cia balta zvake padekoruoti truputi
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(slitka @ 2011 05 04, 14:13)

mamukai, prasau  patarimo, ypac tu mamyciu kurios savo kleckus krisktys geguzes pabaigoj - birzelio pradzioj, trumpai tariant nezinau kaip vaika rengti  doh.gif  t.t. kelnytes  dedam, marskinukus dedam, o tokio svarkelio ar reikia? zinau, kad oro neuzsakysiu, bet siandien buvau lino parduotuvej ( cia Kaune Sanciuose, Juozapaviciaus pr.) ir paziurejau ju siulomus drabuzelius lininius, pasirinkimas labai prastas sad.gif bet jei reikia siuva jie tuos drabuzelius, tai kainos :kelnytes 70, marskinukai 40, skraiste 20, o pats lininis svarkelis 100 lt....susideda labai nemazai :(pasiuna per dvi savaites, zinau, kad as ten pas juos negrysiu, bet vat ar reikalingas tas svarkelis, ar mamukai ar siunates, perkat? ***** manau kad reiktu, nes nezinia koks oras bus  doh.gif

mamukai, prasau  patarimo, ypac tu mamyciu kurios savo kleckus krisktys geguzes pabaigoj - birzelio pradzioj, trumpai tariant nezinau kaip vaika rengti  doh.gif  t.t. kelnytes  dedam, marskinukus dedam, o tokio svarkelio ar reikia? zinau, kad oro neuzsakysiu, bet siandien buvau lino parduotuvej ( cia Kaune Sanciuose, Juozapaviciaus pr.) ir paziurejau ju siulomus drabuzelius lininius, pasirinkimas labai prastas sad.gif bet jei reikia siuva jie tuos drabuzelius, tai kainos :kelnytes 70, marskinukai 40, skraiste 20, o pats lininis svarkelis 100 lt....susideda labai nemazai :(pasiuna per dvi savaites, zinau, kad as ten pas juos negrysiu, bet vat ar reikalingas tas svarkelis, ar mamukai ar siunates, perkat? ***** manau kad reiktu, nes nezinia koks oras bus  doh.gif

As krikstysiu geguzes 27d. tai pas mane bus bodis ilgom rankovem, liemene, pedkelnes, batukai, kelnes ir dar megztuka turiu, jei prireiktu, bet manau bus silta jau smile.gif as kazkaip nenoriu varyti vaiko su svarkeliais schmoll.gif leisiu laisvai jam buti 4u.gif

Taigi, pas mane jau reikalai tikrai juda i prieki, ryt vaziuojam i baznycia del santuokos reikalu, vakar dar nupirkau ko truko sventei, tai dabar dar reiks laiko visa tai atlikti smile.gif

Beje, del dovanu sveciams, kaip padeka, planuoju kiekvienai seimai iskepti po kepaliuka duonos (pati ja kepu) ir sudet i lininius maisiukus...na toks vienybes, santarves ir tvirtumo simbolis duona man ax.gif sakau turetu patikti ax.gif nes planuoju daryt gal kokia mandresne su riesutais ar dar kuo blush2.gif
Atsakyti
Kątik išsivyniojau vieną "Meška šiaurėje" saldainį. Buvau įsitikinus, kad jie su blizgiais popierėliais viduje, o pasirodo nėra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 05 05, 11:53)

Kątik išsivyniojau vieną "Meška šiaurėje" saldainį. Buvau įsitikinus, kad jie su blizgiais popierėliais viduje, o pasirodo nėra  blink.gif

Kątik išsivyniojau vieną "Meška šiaurėje" saldainį. Buvau įsitikinus, kad jie su blizgiais popierėliais viduje, o pasirodo nėra  blink.gif

blink.gif kaip gerai kad nepirkau doh.gif ale tau dabar teks ieskot su blizgiukais, o situos valgyt biggrin.gif
beja kai pradejau skaityt tavo posta pagalvojau kad parasysi jog kirmeliu radai, nes pries metus kazkur ju ten buvo uzsiveise kai akcijinius pardavynejo karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 05 05, 12:23)

O Dieve  blink.gif
Nevalgysiu, kadangi spausdinsiu ant specialaus popieriaus, tai gal apsieisiu ir be blizgučių  smile.gif

O Dieve  blink.gif
Nevalgysiu, kadangi spausdinsiu ant specialaus popieriaus, tai gal apsieisiu ir be blizgučių  smile.gif

nebuvai girdejusi ax.gif as del to pirksiu tuos extra, praeitais metais gimtadieniui vaikui i juos vyniojau ir tai kurie nekurie persigere nors su blizgiuku lyg buvo, o be blizgucio tai isvis nerizikuociau, nu nebent lb geras popierius 4u.gif
Atsakyti
as turiu ie exstra ir meskos saldainiu pamaisysiu
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 05, 13:27)

nebuvai girdejusi  ax.gif as del to pirksiu tuos extra, praeitais metais gimtadieniui vaikui i juos vyniojau ir tai kurie nekurie persigere nors su blizgiuku lyg buvo, o be blizgucio tai isvis nerizikuociau, nu nebent lb geras popierius  4u.gif

nebuvai girdejusi  ax.gif as del to pirksiu tuos extra, praeitais metais gimtadieniui vaikui i juos vyniojau ir tai kurie nekurie persigere nors su blizgiuku lyg buvo, o be blizgucio tai isvis nerizikuociau, nu nebent lb geras popierius  4u.gif

Nežinau koks popierius, bet sakė spec. saldainiams, iš vidaus nedrėgstantis.
Aš į extra vyniojau užpernai, jie su blizgučiais...bent jau buvo. Bet aš kitą klaidą tada padariau - vyniojau į rašaliniu spausdintuvu spausdintus popieriukus. Per šventę lijo ir dalis jų išsiliejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 05 05, 12:54)

Aš į extra vyniojau užpernai, jie su blizgučiais...bent jau buvo. Bet aš kitą klaidą tada padariau - vyniojau į rašaliniu spausdintuvu spausdintus popieriukus. Per šventę lijo ir dalis jų išsiliejo  verysad.gif

Aš į extra vyniojau užpernai, jie su blizgučiais...bent jau buvo. Bet aš kitą klaidą tada padariau - vyniojau į rašaliniu spausdintuvu spausdintus popieriukus. Per šventę lijo ir dalis jų išsiliejo  verysad.gif

o koks cia popierius, kur pirksit ir kokia kainyte blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 05, 13:57)

o koks cia popierius, kur pirksit ir kokia kainyte  blush2.gif  4u.gif

o koks cia popierius, kur pirksit ir kokia kainyte  blush2.gif  4u.gif

Čia Kaune, centre kažkur vyras aptiko. A3 lapas 4Lt
Atsakyti
Beje mamukai, as cia ne i tema, bet kuom pacios zadat puostis? g.gif

Ir dar noriu paklausti tu, kurios baliu neplanuoja, o tiesiog sventiskus pietus (vakariene) ka uzsakinesit, kiek kokiu patiekalu, uzkandziu, salotu ir pan. t.y. kaip isivaizduojat stala?
Atsakyti
Mamytės, gal kuri krikštysite berniuką Dovydą? Mums liko nemažai popieriukų saldainiams, galėčiau padovanoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 05 05, 13:15)

bliamba nepigiai blush2.gif

As is vs suknele balta nusipirkau ir is usa atsisiunciau zydrus baltelius, bet man jie per auksti tai pardavyneju, ieskosiu kitu, einu skambint siuvejai del pyplio rubu kol jis miega 4u.gif
Atsakyti