Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 04, 16:22)
O siaip maciau labai dailiu komplektuku-kostiumuku berniukams, ieina marskinukai, kelnytes, liemene tokia stiliova ir svarkelis ir kainuos tikrai maziau, negu atskirai sudejus mirksiukas.gif va stai cia pvz. http://www.krikstyno...tiu...eā€œ.html man asmeniskai labai grazu  wub.gif
tik man tos kepures-koldunai ne mano skonio  blush2.gif

As is pradziu irgi cia ziurejau, bt paskui isiziurejus apsigalvojau- visos kostiumeliu kelnytes kazkokios placios drimbos ir prie ju afisuojamu stilingu liemeniu visiskai nesiderina ir gadina vaizda. o antra- ta anblema "old england" ant visu kostiumeliu visai ne kas...
Na bet cia mano nuomone.
As pati daug ieskojau krikstynu kostiumeliu ir galiausiai nieko nieko neradus, susiradau siuveja, kuri prizadejo pasiuti kostiumeli pagal visus mano pageidavimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Superburbule @ 2011 05 04, 15:23)
Sveikos mamytes 4u.gif
ar priimsite mane i savo buri? planojam krikstynas liepos 9 diena. kvietimai, isakymai krikstotevams, seneliams, etiketes jau uzsakytos padarymui, scenarijaus ir as noreciau, nes krikstynas turesiu vest pati. Rueliu dar neturim, ieskosiu pirkti.

Musu dukrytes krikstynos taip pat liepos 9d.
Jau daug ka pasidariau. Baznycia yra, sventimo vieta yra, sveciu sarasas ir kvietimai isdalinti, drabuzelius neria ir t.t.
Galvoju gal kriksto tevams isakyms padaryti kaip delione su vaiko foto ir uzrasyti. Butu jiems uzduotis sudeti delione ir perskaityti isakymus. ax.gif Vyras buvo parneses vienos firmos kaip reklama kur pats vizitines uzsakinejo.Kaip manot, gal visai neblogai atrodytu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonyte @ 2011 05 04, 16:31)
pas mus ir taip fotosesijoje dalyvaus sveciai,tai beabejo ir jos vaikas nuotraukose bus mirksiukas.gif bet kai pasako kad reiks atskirai fotkinti tai gal per daug,tai va as irgi toki supratima turiu kad pats svarbiausias ta diena yra vaikiukas kuriam ta svente ir skirta.
zodziu dar dabar negaliu,nervas ima doh.gif

na gal ji turejo omeny tik pora nuotraukeliu atskirai nuo kitu sveciu mirksiukas.gif

QUOTE(Esha @ 2011 05 04, 16:55)
As is pradziu irgi cia ziurejau, bt paskui isiziurejus apsigalvojau- visos kostiumeliu kelnytes kazkokios placios drimbos ir prie ju afisuojamu stilingu liemeniu visiskai nesiderina ir gadina vaizda. o antra- ta anblema "old england" ant visu kostiumeliu visai ne kas...
Na bet cia mano nuomone.
As pati daug ieskojau krikstynu kostiumeliu ir galiausiai nieko nieko neradus, susiradau siuveja, kuri prizadejo pasiuti kostiumeli pagal visus mano pageidavimus biggrin.gif

ai, nu matai, man kaip neaktualu drabuzeliai berniukams, tai neatkreipiau demesio i ta emblema, tiesiog taip is foto paziurejau, kad bendras vaizdas nieko ir kaina nekosmine 4u.gif o ta emblema gal galima butu kaip nors graziai nuimti g.gif o gal buna panasiu tik be emblemu, pvz. gariunuose tikrai maciau visokiu graziu, manau kaune bazese t.p. turetu but
Atsakyti
As irgi skaitau skaitau ir neikertu, jei i nori visos fotosesijos su 100 kadru, kuri uztruks koki 30min ar valanda tai jau rimtai pasakyciau, o jei kokiu keliu graziu kadru tai nematau nieko blogo, juk vestuvese irgi visus svecius ir su jaunaisiais ir atskirai pafotografuoja niekada neteko izvelgt kazkokiu pykciu is uzsakovu puses ax.gif jei tai antrasis variantas tai mano akim perdaug sureiksminot mirksiukas.gif atsipalaiduokit ir megaukites planavimu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
visgi nusprendziua, kad reikia mums to svarkelio, jeigu nuomone nepasikeis aplekus kelias parduotuves, o tas kostiumelis kur buvo nuorodoj, man nelabai 4u.gif 4u.gif 4u.gif truputi kitokio stiliaus noriu, bet kad nebutu taip kad ko nori to negausi, kita savaite reikespradet ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandelina @ 2011 05 04, 15:29)
Gal turite gražų kokį scenarijų  - mielai norėčiau paskaityti.Kai turėsiu viską savo,būtinai su visomis pasidalinsiu.

QUOTE(Superburbule @ 2011 05 04, 16:23)
scenarijaus ir as noreciau

Turiu as ta scenariju plius minus. Dar iki galo nesudeliotas. Parasykit i az jei labai reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2011 05 04, 16:12)
Galvoju gal kriksto tevams isakyms padaryti kaip delione su vaiko foto ir uzrasyti. Butu jiems uzduotis sudeti delione ir perskaityti isakymus. ax.gif

Gal visai ir nieko ideja rolleyes.gif Taip ir su dovana problema isspresta butu thumbup.gif
Savaitgali vaikstynejau po pardes, tai maciau copy1 visokiausiu dalykeliu turi, reiks atidziau pasistudijuoti, gal net darbuotoju pasiklausyneti, gi pasakys ka zmones krikstynoms uzsakyneja, gal kokia nauja-gera ideja mestels ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 04, 17:13)
, tai neatkreipiau demesio i ta emblema, tiesiog taip is foto paziurejau, kad bendras vaizdas nieko ir kaina nekosmine  4u.gif o ta emblema gal galima butu kaip nors graziai nuimti  g.gif o gal buna panasiu tik be emblemu, pvz. gariunuose tikrai maciau visokiu graziu, manau kaune bazese t.p. turetu but

mūsų kostiumėlis bus toks lino baltas ir pavyko man rasti be amblemos. ax.gif
gal kas kur matėt linių suknelių suaugusiems na tokių kokių idomesnių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonyte @ 2011 05 04, 12:14)
sveikos
o as tai labai susiparinus....drauge sugalvojo savo vaika per mano vaiko fotosesija pafotkint

QUOTE(juratux88 @ 2011 05 04, 14:13)
tai dukros kriksto mama irgi sugalvojo su dukrom tuo paciu sako prisidesiu prie fotosesijos,is pradziu sakau gerai o dabar galvoju kad pagrinde mano mazike turi buti

Aš irgi nenorėčiau, kad kažkas prisijunginėtų. Ot trūksta žmonėms supratimo. Ir pasakyt nepatogu man būtų, paskui nesmagiai jausčiausi.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 05 02, 13:31)
Ar žinojote, kad saldainių popierėlių spausdinimui yra specialus popierius? A3 lapas (su lazeriniu spausdinimu) kainuoja 4Lt Šiandien vyras atrado smile.gif

o kiek telpa popierėlių į A3 lapą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 05 04, 15:13)
mamukai, prasau  patarimo, ypac tu mamyciu kurios savo kleckus krisktys geguzes pabaigoj - birzelio pradzioj, trumpai tariant nezinau kaip vaika rengti 

mes 28 d.
rengsim suknytę ir megztinuką jei reikės (baltą gražų nupirkau,kurį vėliau nešioti galės),yra pėdkelnės ir kojinytės-pagal orą derinsim ir striukytę baltą nupirko,jei jau visai bus šalta,tai ir tą panaudosim biggrin.gif žodžiu pasiruošę visapusiškai thumbup.gif ,bet labai tikiuosi,kad oras bus geras... girdėjau,kad jau savaitgaliui vėl atšils g.gif

QUOTE(Weronika24 @ 2011 05 04, 20:39)
gal kas kur matėt linių suknelių suaugusiems na tokių kokių idomesnių? g.gif

neparašėt miesto mirksiukas.gif Vilniuje Kalvarijų g. netoli žalio tilto yra lininių rūbų parduotuvė ir Pilies g .mačiau
Atsakyti
Mamukai pasikartosiu, kur pigiau spausdinat saldainiu popierelius?
Atsakyti