QUOTE(slitka @ 2011 05 04, 14:13)
mamukai, prasau patarimo, ypac tu mamyciu kurios savo kleckus krisktys geguzes pabaigoj - birzelio pradzioj, trumpai tariant nezinau kaip vaika rengti

t.t. kelnytes dedam, marskinukus dedam, o tokio svarkelio ar reikia? zinau, kad oro neuzsakysiu, bet siandien buvau lino parduotuvej ( cia Kaune Sanciuose, Juozapaviciaus pr.) ir paziurejau ju siulomus drabuzelius lininius, pasirinkimas labai prastas

bet jei reikia siuva jie tuos drabuzelius, tai kainos :kelnytes 70, marskinukai 40, skraiste 20, o pats lininis svarkelis 100 lt....susideda labai nemazai :(pasiuna per dvi savaites, zinau, kad as ten pas juos negrysiu, bet vat ar reikalingas tas svarkelis, ar mamukai ar siunates, perkat? ***** manau kad reiktu, nes nezinia koks oras bus
iki baznycios galima ir su kokia paprasta striukyte (megztuku) nuvaziuoti, o baznycioje neturetumet susalti su marskinukais
O siaip maciau labai dailiu komplektuku-kostiumuku berniukams, ieina marskinukai, kelnytes, liemene tokia stiliova ir svarkelis ir kainuos tikrai maziau, negu atskirai sudejus

va stai cia pvz.
http://www.krikstyno...tiu...eā.html man asmeniskai labai grazu

tik man tos kepures-koldunai ne mano skonio
Papildyta:
o del tu fotosesiju, kaip jus rasot, kad drauges ir t.t. nori savo vaikus fotkinti, tai ka as zinau, kam isviso jus pasakojat kas ir kaip bus

o siaip turetu tureti supratima, kad tai jusu vaikucio svente ir jis ta diena yra pats svarbiausias. na o jai kalba eina apie viena kita kadra, tai manau man nebutu gaila