Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(moskelis @ 2011 05 24, 11:04)
as norejau Belmonte bet va vietu nebuvo liepos30d.o kokios kainos ten zmogui?

Net nesidomejau kainom, nes visi atkalbejo - sake, kainos nezmoniskai dideles, o porcijos mazytes, ner ko valgyt visai .. g.gif

Papildyta:
Kas ka turit pasakyt blogo apie Dvarkiemi, nu linksta tenai mano sirdis, nors ir niekad nesam buve ..
Bandziau skaityt atsiliepimus, bet nieko labai neradau ... Tik visi sako, kad ten neverta, o tai del ko .. g.gif Maistas prastas, aptarnavimas nekoks? g.gif
Nuziurejau fotkese, kad yra vaiku zaidimu kampelis tenai, tai butu vaikams uzsiemimo, nes gi neissedes jie prie stalo visa vakara g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 05 24, 11:55)
Kas ka turit pasakyt blogo apie Dvarkiemi, nu linksta tenai mano sirdis, nors ir niekad nesam buve ..
Bandziau skaityt atsiliepimus, bet nieko labai neradau ... Tik visi sako, kad ten neverta, o tai del ko ..  g.gif Maistas prastas, aptarnavimas nekoks?  g.gif
Nuziurejau fotkese, kad yra vaiku zaidimu kampelis tenai, tai butu vaikams uzsiemimo, nes gi neissedes jie prie stalo visa vakara  g.gif

As pati ten neesu buvus, bet kolega svente draugu vestuves, tai liko laaabai patenkintas ir dar ilgai gyre, kad labai maistas skanus, kad daug ir apskritai ten jam patiko biggrin.gif Paziurejau as del idomumo ju internetini puslapi, tai labai gaila, kad jie tolokai (mes vis tik mieste norim tiesiog papietauti), nes turi jie labai ciotka salyte butent 12 zmoniu doh.gif Siaip manau, jai jau sirdis labai linskta, tai ir uzsisakykit mirksiukas.gif O gal yra galimybe is anksto nuvaziuoti ten pavalgyti, apsiziureti ar kad kas is artimuju palektu? 4u.gif

Into in, o jums turesiu prasyma dideli blush2.gif kaip supratau jusu svente jau si savatgali, o mums berods atsiunte Sopenas kaip pvz. kaip tik jusu meniu (nes data 28) biggrin.gif kogero mes t.p. ten svesim (nors dar neapsisprende) tai labai noreciau is jusu astiliepimu po sventes, kaip maistas ar skanus ar daug, kaip aplinka, aptarnavimas ir pan. O jai dar su stalo foto butu, tai isviso fantastika biggrin.gif Tik mes svestume ne banketineje saleje, o vyno kampe tam vadinamam ax.gif
Papildyta:
Hm... ka tik paskaiciau atsiliepoimus apie Dvarkiemi meniu.lt, tai nelabai koks vaizdleis g.gif unsure.gif
Papildyta:
Gal tas mano kolega, kuris gire ta vieta tiesiog norejo kad as pagalvociau, kad mano vestuves palyginus prastesnes buvo, nes pas mus t.p. jis svente, bet taip negire (nors sventem tikrai neprastoje vietoje ir visiems patiko) lotuliukas.gif
Papildyta:
Vat dar pasidalinsiu pastebejimais apie Belmonta cool.gif Buvo ir jis musu planuose, tai kaip tik si savaitgali nuvaziavom ten papietauti ir apsiziureti. Tai tik islipus is masinos mazoji griuvo ir isistate ziauru guza ant kaktos doh.gif kas iskarto ziauriai sugadino nuotaika verysad.gif bet mes vistiek siekdami tikslo susirauke nuejom lotuliukas.gif Zmoniu mases, kas kur svencia tai zmones stovis apilnk ir spokso blink.gif jau sito tai nesuprasiu turbut schmoll.gif svente zmones vaiko gimtadieni ir buvo uzsakyti klounai, dar kazkokie animatoriai, tai aplinks tovejo minia ir stebejo, kaip svencia kiti doh.gif o siaubeli... as taip nenoreciau schmoll.gif pro pastatu langus t.p. matesi baliauninkai... veike tik lauko kavine, kur buvo didziule eile, ner vietu ir lauko rostoranas, kur laisvu vietu tik prie baro, nes kainos kosmosas, karstiejo nuo 50lt blink.gif tai mes tik giros atsigerem ir traukem is ten. Tikrai nesirinkciau sios vietos tokiai sventei, kaip triktynos schmoll.gif nors kiti maciau svente ir pirmas komunijas.
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 24, 13:49)
As pati ten neesu buvus, bet kolega svente draugu vestuves, tai liko laaabai patenkintas ir dar ilgai gyre, kad labai maistas skanus, kad daug ir apskritai ten jam patiko  biggrin.gif Paziurejau as del idomumo ju internetini puslapi, tai labai gaila, kad jie tolokai (mes vis tik mieste norim tiesiog papietauti), nes turi jie labai ciotka salyte butent 12 zmoniu  doh.gif Siaip manau, jai jau sirdis labai linskta, tai ir uzsisakykit  mirksiukas.gif O gal yra galimybe is anksto nuvaziuoti ten pavalgyti, apsiziureti ar kad kas is artimuju palektu? 4u.gif

Into in, o jums turesiu prasyma dideli  blush2.gif  kaip supratau jusu svente jau si savatgali, o mums berods atsiunte Sopenas kaip pvz. kaip tik jusu meniu (nes data 28)  biggrin.gif kogero mes t.p. ten svesim (nors dar neapsisprende) tai labai noreciau is jusu astiliepimu po sventes, kaip maistas ar skanus ar daug, kaip aplinka, aptarnavimas ir pan. O jai dar su stalo foto butu, tai isviso fantastika  biggrin.gif Tik mes svestume ne banketineje saleje, o vyno kampe tam vadinamam  ax.gif
Papildyta:
Hm... ka tik paskaiciau atsiliepoimus apie Dvarkiemi meniu.lt, tai nelabai koks vaizdleis  g.gif  unsure.gif
Papildyta:
Gal tas mano kolega, kuris gire ta vieta tiesiog norejo kad as pagalvociau, kad mano vestuves palyginus prastesnes buvo, nes pas mus t.p. jis svente, bet taip negire (nors sventem tikrai neprastoje vietoje ir visiems patiko)  lotuliukas.gif

Gaila, neturim tokios galimybes patys pakeliaut po Vilniaus miesto ir rajono kavines bei restoranus, gyvenam ne LT ... O grisim tik ant dukrytes krikstynu, jau bus velu ieskot .. unsure.gif
Nu mane Sopenas savo kainom sudomino, bet va niekad nesu buvus, foto ju puslapy beveik nera - neina isivaizduot kaip ten kiek vietos ir kaip atrodo .. Ir as buciau dekinga, jei sales foto kas nors galetu po sventes idet .. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 05 23, 21:05)
O žiūrėkit, patarimo noriu, ar supyktumėt, jei kvietime būtų tokie žodžiai po p.s Vietoje gėlyčių prašome atsinešti po helio balioną, kad pakeltumėm į dangų <,...> palinkėjimus

o aš taip ir paršiau 4u.gif paprašiau, kad atsineštų baltą helio balioną, nes išėję iš bažnyčios ir parašę palinkėjimus paleisime juos į dangų, kad angeliukai perskaitytų ir išpildytų visus juos smile.gif

nieko čia blogo ar prievartaujančio nematau smile.gif bet kiekvienam savo mirksiukas.gif

aš pakvietimus tai paprasati dariau, nusipirkau balto kartono, perlenkiau per pusę, ant viršutinės dalies padariau kompoziciją iš džiovintų gėlių (jų būna sveriamų tuose kvapų parduotuvėse), viduj ranka parašiau, kur atvykti, kada, viskas labai paprastai. Tie pakvietimai nebus išmetami bent jau kurį laiką, nes kvepia visi namai nuo tų gėlyčių smile.gif dabar nebeturiu nei vieno, visi išdalinti.

Pasižadėjimų korteles irgi pasidariau paprastai, nusipirkus spalvoto kartono, figūrinėm žirklutėm apkirpau šonus, ir priklijavau lipdukų:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 24, 14:00)

kas del Belmonto zmoniu tai ten pastoviai pilna ju....
tik tiek kad aplinka grazi o daugiau kaip ir nieko ispudingo
Papildyta:
gal galit kuri nors mazdau teksta kvietipo parasyt smile.gif kaip ten kas turetu atrodyt;)

Ate lb grazu as ir kazka tokio mastau ,kadangi man kompiuteris nedraugas su programom sunkiai tai as dauggg ranka darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 24, 14:08)
Pasižadėjimų korteles irgi pasidariau paprastai

Labai grazu wub.gif

Kaip jus cia visos uoliai dirbat, reik ir man griebt jauti uz ragu, ns nenoriu visko pasilikt paskutinems savaitems.

Svarbiausia torta jau issirinkau jusu pagalba thumbup.gif

As ka iki sio padarius, tai turiu fotografa, susitariau del smuiko ir padariau kvietimus. Daugiau nieko nieko. Darbu milijonas...

Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 24, 14:00)
Tikrai nesirinkciau sios vietos tokiai sventei, kaip triktynos  schmoll.gif  nors kiti maciau svente ir pirmas komunijas.

Ir as nesirinkciau Belmonto savo asmeninems sventems drinks_cheers.gif Va pasifotkint tenai nuvaziuot, kavos atsigert labai faina butu ax.gif
Atsakyti
Vat si vietele man visai nieko dar http://www.mamosvirtuve.lt/ nors pati t.p. nebuvus, bet atsiliepimai neblogi. Ir vaikams yra kur lauke padukti. Visai netoli Vilniaus, vaziuojant link Avizieniu.
Atsakyti
Dar turiu klausima Into*in blush2.gif Ar leisit balionus i dangu iseje po baznycios .. Noriu, bet galvoju, kurioj ten vietoj butu geriausia tai atlikt - gal paejet reiktu iki Sereikiskiu parkelio kokio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 24 gegužės 2011 - 13:20
QUOTE(Domke @ 2011 05 24, 14:19)
Dar turiu klausima Into*in  blush2.gif  Ar leisit balionus i dangu iseje po baznycios .. Noriu, bet galvoju, kurioj ten vietoj butu geriausia tai atlikt - gal paejet reiktu iki Sereikiskiu parkelio kokio  g.gif

Na as ne Into in blush2.gif , bet jai kalba eina apie Bernardinu baznycia, tai prie jos yra toks mini skveras su paminklu (berods Mickeviciui). Na aisku jaigu jusu praeiviai negasdina blush2.gif nors vasara mieste, ypac prie banzyciu visur pilna turistu mirksiukas.gif Arba labai saunus kiemeles yra pacioj baznycios teritorijoje, tik jis toks maziukas, bet labai jaukus wub.gif pasivaisinti saldainiais, sampaniuku ir pan. atrakcijom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 24, 14:17)
Vat si vietele man visai nieko dar http://www.mamosvirtuve.lt/ nors pati t.p. nebuvus, bet atsiliepimai neblogi. Ir vaikams yra kur lauke padukti. Visai netoli Vilniaus, vaziuojant link Avizieniu.

Aha visai nieko .. Dekui labai 4u.gif Reiks pazet kokios kainos ir skambintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 05 24, 14:16)
Labai grazu  wub.gif

Kaip jus cia visos uoliai dirbat, reik ir man griebt jauti uz ragu, ns nenoriu visko pasilikt paskutinems savaitems.

Svarbiausia torta jau issirinkau jusu pagalba  thumbup.gif

As ka iki sio padarius, tai turiu fotografa, susitariau del smuiko ir padariau kvietimus. Daugiau nieko nieko. Darbu milijonas...

parodyk koki tortuka issirinkai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 24, 14:17)

as apie sita irgi masciau,man patiko ji ax.gif
Atsakyti