Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

pirmas darbas baigtas thumbup.gif pakvietimai gatavi, uzsiknisau su jais biski doh.gif
Atsakyti
Vaikas miega, tai galiu prisijungti normaliau smile.gif
Bandau pabaigti kvietimus daryti, gal kas gausis smile.gif Tik va iki galo nesugalvoju, kokius žodžius parašyti, bandau jaučiu paprastai, be didelių išvedžiojimų smile.gif biggrin.gif

O žiūrėkit, patarimo noriu, ar supyktumėt, jei kvietime būtų tokie žodžiai po p.s Vietoje gėlyčių prašome atsinešti po helio balioną, kad pakeltumėm į dangų <,...> palinkėjimus
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 05 23, 21:05)
Vaikas miega, tai galiu prisijungti normaliau smile.gif
Bandau pabaigti kvietimus daryti, gal kas gausis smile.gif Tik va iki galo nesugalvoju, kokius žodžius parašyti, bandau jaučiu paprastai, be didelių išvedžiojimų smile.gif biggrin.gif

O žiūrėkit, patarimo noriu, ar supyktumėt, jei kvietime būtų tokie žodžiai po p.s Vietoje gėlyčių prašome atsinešti po helio balioną, kad pakeltumėm į dangų <,...> palinkėjimus

nepyktume biggrin.gif as ir apie tai galvojau bet apsigalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 23, 21:35)
nepyktume biggrin.gif  as ir apie tai galvojau bet apsigalvojau ax.gif

Gerai aš čia parašiau lotuliukas.gif
Kodėl apsigalvojai?
Atsakyti
o ka i krikstnas nesa geles g.gif galvoju, kad reiks saviem sveciam perspet, kad nenestu, nes po to isvaziuojam pas senelius tai geliu nesivesim, o grize rasim visas nuvytusias po poros savaiciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 23, 21:52)
o ka i krikstnas nesa geles  g.gif  galvoju, kad reiks saviem sveciam perspet, kad nenestu, nes po to isvaziuojam pas senelius tai geliu nesivesim, o grize rasim visas nuvytusias po poros savaiciu  doh.gif

Būna manau kad ir atneša. Tai ir bandau apsisaugoti biggrin.gif

Nu žinokit esu žalia varna, nemoku padaryti kad tekstą pakvietime gražiai rašytų, ta prasme. Viduje žodžiai, o iš išorės gi žodis KVIETIMAS turi būti, ir jis turi būti tolygus tekstui. o man gaunasi aukštyn kojom biggrin.gif Nu blyn, apsijuokimas man totalus, nes gi esu IT mokytoja lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano nuomone kazko prasyti sveciu atsinesti yra negrazu blush2.gif
Na jei jau sugalvojote paleisti balionus su palinkejimais Dievuliui, tai jus juos ir turite nupirkti, o neipareigoti svecius jais pasirupint.
Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Visiems gi neitiksi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Kirila,2011 05 23, 22:10]
Būna manau kad ir atneša. Tai ir bandau apsisaugoti biggrin.gif

na seip kiek zinau tai geles per krikstynas nesa ale tevams, o dovanas krikstukui.

Viduje žodžiai, o iš išorės gi žodis KVIETIMAS turi būti, ir jis turi būti tolygus tekstui. o man gaunasi aukštyn kojom biggrin.gif na as tai pirmiausia atsispauzdinu ta puse kur parasytas kvietimas, o poto spauzdinu kur jau tejstas, tik reikia issinagrineti savo printeri kaip jis ima lapa ir kaip ji atiduoda, na ar lapa kai paima ji apvercia ar kaip paeme taip ir grazina (na gal nelabai aiskei bat gal suprasit) smile.gif

Atsakyti
Na lyg išsiaiškinau kaip ten yra smile.gif
Bandau toliau su jais kariauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 05 23, 21:10)
Nu žinokit esu žalia varna, nemoku padaryti kad tekstą pakvietime gražiai rašytų, ta prasme. Viduje žodžiai, o iš išorės gi žodis KVIETIMAS turi būti, ir jis turi būti tolygus tekstui. o man gaunasi aukštyn kojom biggrin.gif Nu blyn, apsijuokimas man totalus, nes gi esu IT mokytoja  lotuliukas.gif

o negeriau butu tada su programa microsoft publisher daryt? ten galima pasirinkt kaip lankstinuka sulankstyt ar tiesiog per puse ir rasosi kaip bus tekstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 05 23, 02:20)
va galvoju, ka vaikams ten veikt reiks (bus vyresniu nei krikstuke) ..  g.gif 

o vat vaikams tai ten tikrai nebus kuo užsiimti schmoll.gif terasa yra,bet daugiau rūkoriams...
turėjau daug info apie kavines prisirinkus,bet ištryniau po to kai sutarėm šitoj doh.gif

QUOTE(vixiuke @ 2011 05 23, 09:34)
gal galit kas pasakyti kiek laiko trunka maždaug ceremonija bažnyčioj?

apie pusvalandį jei vieni būsit mirksiukas.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 23, 11:29)
ikeliu dar viena ivertinimui 

gražu thumbup.gif

QUOTE(novila @ 2011 05 23, 12:55)
Taip gavom amzinai zydincia grazia gelyte   

o jau mažiukės grožis wub.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 23, 18:19)
padeka promociutei

taip pat gražu thumbup.gif

QUOTE(Kirila @ 2011 05 23, 22:05)
O žiūrėkit, patarimo noriu, ar supyktumėt, jei kvietime būtų tokie žodžiai

aš nesupykčiau biggrin.gif
o jei pati sugalvočiau kažką panašaus tai paskambinus paprašyčiau (artimiausių dalyvių), į pakvietimą gal nerašyčiau,nes gali būti,kad žmogus net nemano gėlių nešti ... ,tai gautųsi savotiškas ''išprievartavimas'' biggrin.gif
aš tik krikštatėviui pasakiau kur ką jis turės mokėt ar atlikt,bet buvom sutarę,kad viską suruošiu,įduosiu scenarijų su jo žodžiais ir pats pasisiūlė mokėt už bažnyčią (krikšto mama už tokią pat sumą perka tortą ir smulkiom išlaidom virš 500 lt doh.gif dar...) ,ir šampaną jis visą perka,nes kiti gėrimai kavinės.
Atsakyti
LAbukas visoms smile.gif Mes tik siandien grizom namucio po savo sventinio savaitgalio thumbup.gif Sirdutej dar ir dabar jauduliukas prisiminus sestadieni bigsmile.gif oras buvo super, sveciai ir dalyviai su sypsenom smile.gif) Musu krikstynos buvo dvigubos, vienu metu sese su broliu krikstijo savo berniukus.. Td ir teveliai ir kriksto teveliai gana maloniai paslapcia is savo pusiu pasiskirste darbus smile.gif))) Mes kaip kriksto teveliai ruosem dovanas tik seneliams ir teveliams, rupinomes krikstuku kriksto deze, zaidimais, saldainiais. prie baznycios putem balionus ir rasem palinkejimus (nelabai jie skrido, bet buvo smagu visiems pusti mirksiukas.gif ))) daugiausiai demesio ir emociju sulauke zaidimas - pasizadu. Padeku nedarem visai rolleyes.gif O svarbiausia - musu krikstukas buvo pats graziausias thumbup.gif thumbup.gif Nors uzsakyti drabuzeliai ir liko tik uzsakytais, isgelbejo Gariunu turgus cool.gif Galiu mielai pasidalyti scenarijum ar pazadais. Juk nemaza dalis ideju is Jusu merginos, tad mielai grazinsiu skola wub.gif Arba tiesiog viska sudesiu i gmail.com skirta krikstynom, gal kam praers smile.gif Scenarijus nera labai isplestas, bet toks tinkantis daugiau jaukiai nedideliai sventei. Smagaus psiruosimo visoms ir dar karta aciu uz idejas ir mintis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti