Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 23, 12:04)
grazi ideja  bigsmile.gif

aga, ir dalyviams buvo uzsiemimas ir grazu dalyka atminciai padarem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 05 23, 01:20)
Kas per sodyba? Vilniaus raj.?  blush2.gif

,,Jauki pirtis,, uz traku ji smile.gif
Atsakyti
novila, o tuos kaspinukus padrot ir prisiūnat tą karoliuką? O kaip prisisega?

Jūs visos giriatės, kiek visko padarėt aš galėčiau parašyti ko nepadariau, prakštikai dar nieko, svarbu viskas užsakyta (išskyrus dovanas, bet sutariau šiandie nužsakysim) ir rūbai yra visiems biggrin.gif na bet nieko, krikštynos 6dienį, bet kai studentas turiu dar kelias naktis smile.gif poto pasirodysiu po visko.

mes šventinės vakarienės važiuosim į www.rimofazenda.lt nuostabi vieta, švbentėm draugų vestuves, maistas skanus, šeimininkai nerealūs... sutarėm žmogui 38lt (su užkandžiais prie alaus + alaus bačkutę imsim 30l - 90lt. 3-4 val pasisėdėti, bus karštas ir šaltų. kam tinka vieta tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Sveikos mamytės,
noriu pasiklaust kauniškių, pas ką darot lininius maišelius cukrui, kruopoms ir t.t. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2011 05 23, 12:55)
Dar buvau sugalvojusi pati ir gerai gavosi komplimentu gelyte mergytei.

Labai graži mintis thumbup.gif Gaila, kad berniukams nelabai tinkama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neven @ 2011 05 16, 14:18)
užsakinėjau čia:
http://www.tortai.eu/
bet kaina tai 45 lt/kg buvo ax.gif

Sveikos merginos,

Ir a jungiuosi prie Jusu ir noriu paklausti, kaip tie Daugsiagires dvaro tortukai, ar skanus? Nes as visalaik visoms progoms is Bijolos uzsakineju, bet sikart noreciau pabandyti is cia, nes jau kazkaip Bijolos papuosimai pabode siek tiek, o cia tiek graziu tu tortu, net nezinau , kuri rinktis...
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2011 05 23, 12:59)
Sveikos mamytės,
noriu pasiklaust kauniškių, pas ką darot lininius maišelius cukrui, kruopoms ir t.t. Ačiū  4u.gif

http://public.fotki....vitaliux-fotki/
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 05 23, 12:37)

sita vieta tikrai thumbup.gif ir nebrangininkai,o maistas is atsiliepimu tai pat lb skanus ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų kompanija. Mes savo dukrytę krikštysim liepos 23 d., o rugpjūčio 6 d. bus mano sūnėno krikštynos ir aš būsiu jo krikšto mama smile.gif Tad ruošimosi nusimato nemažai. Gerai, kad yra iš kur pasisemt idėjų, nes be jūsų tikrai sunku būtų 4u.gif
Atsakyti
padeka promociutei paskutinis darbas su PC biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 23, 17:19)
padeka promociutei paskutinis darbas su PC  biggrin.gif

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
dekui visoms ax.gif
Atsakyti