QUOTE(into*in @ 2011 05 22, 16:22)
o va su bažnyčia problemų gali būti,nes dabar dauguma reikalauja ir tėvų,ir krikštatėvių (jei pora) bažnytinės santuokos,bent jau mūsų atveju,tai visko reikėjo... dar ir krikštatėvių sutvirtinimo sakramento,nes kitaip tai būtų tik krikšto liudininkai (vienas iš jų būtinai dermavotas turi būti),taip,kad pradėkit nuo bažnyčios,nes gali būti po to nesmagumų kai jau šventei pasiruošę būsit
Jus krikstysit sv. Bernarduos, kiek pamenu? O ten reikia tevams turet santuokos sutvirtinimo popierius is baznycios, kriksto tevams dermavones popieriuko? Viska turim, bet knist reiketu pradet jau dabar, nes kai gyvenam per 3 vietas tai nebezinau kas kur yra .. Gal bus nusimete kokie popieriai, tai reikes is anksto pas kuniga vaziuot issiimt dar .. Kokiu dar dok. reikia krikstynoms tenai?
QUOTE(Dasha @ 2011 05 22, 16:23)
Sveikos, mes po šventės,kuri vyko vakar
,
O kodel Bajorkiemy nepatiko?
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 22, 17:35)
Grazu, bet ir man didesnes maziukes foto noretusi
QUOTE(into*in @ 2011 05 22, 18:23)
darykit kaip gaunasi,čia gal tik aš tokia fotofanė
,man mažiukų foto per visą lapą gali būti...
aš ne visada verkiu,bet va paskutiniu metu kažko nervai pavedinėja
dukra patarė akinius tamsius dėtis,kad jos nesugraudinčiau savo užtinusiom akim,tai sakiau užsidėsiu visą suvirintojo skydą,kad tik mano feiso nesimatytų
jos vyro tėvai dar jautresni,tai kauksim visi
Sveikatos mažylei
As jau zliumbiu, kai Jusu postus skaitau, tai kas desis ceremonijos metu ..
Tikrai akinius uzsidet gal ..
Sia savaite buvau uzsiemus fotografo paieska ... Netikejau, kad bus taip sunku ji rast
Visi mano noreti buvo uzimti ta diena .. Viena radau, bet neaisku dar iki galo, ar sutiks ..
Del kavines suku galva ... Vilnietes mamytes, ar veikia dar tas Dvarkiemis netoli Traku? Gal kas sventet tenai, kokie atsiliepimai, nesu buvus, bet mastau apie ta vieta