Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Nijoliux @ 2011 05 22, 18:08)
Labai gražu  bigsmile.gif
Man rodos truksta tarpelio atskirti žodžiams "ateitį galingu" (paskutinėj ketureilio eilutėje, kur skirta močiutei ir tėvukui smile.gifblush2.gif

paziurejau, yra tarpukas, bet gal ten susilieja biski, nes cia su kompiuteriu nufotografau ir ikeliau g.gif ax.gif
siandient turejom suknyte matuotis, bet apsirgo maziuke verysad.gif na bet iki krikstynu pasveiksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 22, 19:06)
nu reik tada ten kazaip ta nuotraukyte italpint, 
mano mama tai ir verks, ji visad verkia, o jau MB tevai tai manau nesureaguos

darykit kaip gaunasi,čia gal tik aš tokia fotofanė doh.gif lotuliukas.gif ,man mažiukų foto per visą lapą gali būti...
aš ne visada verkiu,bet va paskutiniu metu kažko nervai pavedinėja blink.gif
dukra patarė akinius tamsius dėtis,kad jos nesugraudinčiau savo užtinusiom akim,tai sakiau užsidėsiu visą suvirintojo skydą,kad tik mano feiso nesimatytų lotuliukas.gif
jos vyro tėvai dar jautresni,tai kauksim visi doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 22, 19:13)
siandient turejom suknyte matuotis, bet apsirgo maziuke  verysad.gif na bet iki krikstynu pasveiksim  thumbup.gif

Sveikatos mažylei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2011 05 22, 16:23)
Sveikos, mes po šventės,kuri vyko vakar smile.gif,

Saunu, kad viskas gerai praejo

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 22, 17:35)
prasau ivertinti ir sakyti ka taisyt  4u.gif

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 05 22, 16:22)

o va su bažnyčia problemų gali būti,nes dabar dauguma reikalauja ir tėvų,ir krikštatėvių (jei pora) bažnytinės santuokos,bent jau mūsų atveju,tai visko reikėjo... dar ir krikštatėvių sutvirtinimo sakramento,nes kitaip tai būtų tik krikšto liudininkai (vienas iš jų būtinai dermavotas turi būti),taip,kad pradėkit nuo bažnyčios,nes gali būti po to nesmagumų kai jau šventei pasiruošę būsit  mirksiukas.gif

Jus krikstysit sv. Bernarduos, kiek pamenu? O ten reikia tevams turet santuokos sutvirtinimo popierius is baznycios, kriksto tevams dermavones popieriuko? Viska turim, bet knist reiketu pradet jau dabar, nes kai gyvenam per 3 vietas tai nebezinau kas kur yra .. Gal bus nusimete kokie popieriai, tai reikes is anksto pas kuniga vaziuot issiimt dar .. Kokiu dar dok. reikia krikstynoms tenai? blush2.gif
QUOTE(Dasha @ 2011 05 22, 16:23)
Sveikos, mes po šventės,kuri vyko vakar smile.gif,

O kodel Bajorkiemy nepatiko?
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 22, 17:35)

Grazu, bet ir man didesnes maziukes foto noretusi
QUOTE(into*in @ 2011 05 22, 18:23)
darykit kaip gaunasi,čia gal tik aš tokia fotofanė  doh.gif  lotuliukas.gif ,man mažiukų foto per visą lapą gali būti...
aš ne visada verkiu,bet va paskutiniu metu kažko nervai pavedinėja  blink.gif
dukra patarė akinius tamsius dėtis,kad jos nesugraudinčiau savo užtinusiom akim,tai sakiau užsidėsiu visą suvirintojo skydą,kad  tik mano feiso nesimatytų  lotuliukas.gif
jos vyro tėvai dar jautresni,tai kauksim visi  doh.gif  biggrin.gif

Sveikatos mažylei  4u.gif  4u.gif

As jau zliumbiu, kai Jusu postus skaitau, tai kas desis ceremonijos metu .. blush2.gif Tikrai akinius uzsidet gal .. drinks_cheers.gif

Sia savaite buvau uzsiemus fotografo paieska ... Netikejau, kad bus taip sunku ji rast blink.gif Visi mano noreti buvo uzimti ta diena .. Viena radau, bet neaisku dar iki galo, ar sutiks ..
Del kavines suku galva ... Vilnietes mamytes, ar veikia dar tas Dvarkiemis netoli Traku? Gal kas sventet tenai, kokie atsiliepimai, nesu buvus, bet mastau apie ta vieta
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 05 22, 20:07)
Jus krikstysit sv. Bernarduos, kiek pamenu?As jau zliumbiu, kai Jusu postus skaitau

aga,ten
reikėjo pažymos apie krikštą,kad nesituokę bažnyčioje dar,leidimo iš parapijos bažnyčios,kad galėtų šitoj krikštyt ir tuokt,krikšto tėvams dermavojimo pažymos,jaunieji kursus lankė (bet čia dėl šliūbo),na lyg ir viskas g.gif

o ką aš graudžiai rašau??nesigraudinkit,nėra ko jaunom verkt,paverksit vėliau biggrin.gif

aš dvarkiemį nebuvau,bet iš kitų pasakojimų tai gal ir gerai,kad nebuvau...
man šventei norėjosi tokios ''aplinkos-be pašalinio šurmulio ir žvilgsnių... mes švęsim Šopene -ten atskira pobūvių salė,su atskiru išėjimu į lauką ir dar pasiūlė kambarėlį mažiukei maitint ir migdyt,bus ramus poilsis (jei ji tam pasirašys biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 05 22, 18:23)
darykit kaip gaunasi,čia gal tik aš tokia fotofanė  doh.gif  lotuliukas.gif ,man mažiukų foto per visą lapą gali būti...
aš ne visada verkiu,bet va paskutiniu metu kažko nervai pavedinėja  blink.gif
dukra patarė akinius tamsius dėtis,kad jos nesugraudinčiau savo užtinusiom akim,tai sakiau užsidėsiu visą suvirintojo skydą,kad  tik mano feiso nesimatytų  lotuliukas.gif
jos vyro tėvai dar jautresni,tai kauksim visi  doh.gif  biggrin.gif

Sveikatos mažylei  4u.gif  4u.gif

biggrin.gif tai jau nosiniu daaaug reikes lotuliukas.gif
dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 05 22, 20:07)
Vilnietes mamytes, ar veikia dar tas Dvarkiemis netoli Traku?

įsivedžiau guglėj ir dirstelėjau atsiliepimus doh.gif nu nekas schmoll.gif įvertinta viena žvaigždute,kai atrodytų prastesni kiti yra gavę po tris-keturias.... pasižiūrėkit,nesinori ,kad nusiviltumėt mirksiukas.gif

Viktorija aš verksiu į anūkės pampersą,žadu sutaupyt ''ant nosinių'' lotuliukas.gif ,tik įdomu kaip fotkėse atrodysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 05 22, 18:34)
Viktorija aš verksiu į anūkės pampersą,žadu sutaupyt ''ant nosinių''  lotuliukas.gif ,tik įdomu kaip fotkėse atrodysiu  g.gif

tokia naujoviska nosine visai nieko bus thumbup.gif lotuliukas.gif

nu man niekaip neparsisiuncia viena programa, ten viska iseitu padaryt doh.gif gal kuri turit indesign programa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 05 22, 19:34)

Viktorija aš verksiu į anūkės pampersą,žadu sutaupyt ''ant nosinių''  lotuliukas.gif ,tik įdomu kaip fotkėse atrodysiu  g.gif

jei pampersu tortas butu tai i ji galit verkti lotuliukas.gif
nu jo, su makiazu beda biggrin.gif
aciu uz atsiliepimus, kazka bandysiu taisyti, o jei nesigaus tai tiks kaip yra, nes vieni vistiek nukis kur giliai giliai, o maniske anuku nuotraukom apsikrauscius tai tiks ir maziuke nuotraukute padekoj biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif
Na štai ir grįžome po šventės, kuri buvo nuostabi!
Ceremonija bažnyčioje paliko įspūdį, nes kunigas labai šiltas ir malonus laikė apeigas.
Mes dar sukinėjomės prie bažnyčios, o jis atėjo mūsų pasitikti ir nusivedė į vidų. Viskas vyko ramiai, neskubant, iškilmingai, labai nuoširdžiai. Tik mano vyresnėlis rovėsi ant rankų, kad jį laikyčiau. Šiaip niekada tos mamos nereikia, o vat tada kai prisireikė... doh.gif
Po ceremonijos, lauke, padalinau visiems "Adomo Krikštynų" saldainių ir pajudėjome link šventės vietos.
Balius vyko sodyboje prie ežero. Nuvažiavus visiems buvo paruošti kambariai. Įsikūrėme ir pradėjome švęsti. Vakaras papuolė fantastiškas. Niekas nenorėjo būti viduje, todėl veiksmas vyko lauke. Net muzikantas stebėjosi, kad niekas neina šokti, labai sunku buvo prisikviesti žmones į vidų smile.gif
Šiandien vėl oras nuostabus buvo, visą dieną dar ten buvome, tik pavakary jau visi skirstytis pradėjome.
Ech, taip smagu, gerai, viskas tiesiog nuostabiai pavyko, mergytės! Dabar ruoštis reikia savo mažiuko Krikštynoms, tęsiame darbus thumbup.gif
Atsakyti
Damke, is esmės man ten paitinka ir maistas neblogas, bet truputį kliurkų buvo, aprašiau temoj kur švenčiame Kaune wink.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 05 22, 20:36)
Labas vakarėlis smile.gif
Na štai ir grįžome po šventės, kuri buvo nuostabi!

smagu kad gerai pavyko wub.gif
o kada jusu jau svente? rolleyes.gif
as kas nors prosenelem padekas darysit? unsure.gif bus ir ji tai manau jei visiems tai vsiiems reik, bet kokius zodzius rasyt g.gif
Atsakyti