QUOTE(lilget @ 2011 05 02, 10:02)
rodau savo ranku darbo kvietimus
man ko gero vieni gražiausių
nesimaivau
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 02, 11:16)
jei pas jus ir vestuves ir krikstynos
na mes šį kartą akcentuojam krikštynas,nes savo šventę tėveliai jau pernai turėjo po civilinės santuokos (teko įrodinėti,kad šventė reikalinga,nes planavo tik susirašyt,o švęst kartu su krikštynom,bet argumentavau,kad liks kaip ir be šventės,nes vienodai padalint dėmesį nesigaus...,o pernai jie tik rūbais pasirūpino ir kavinę bendrai užsakėm,visa kita jiems buvo paslaptis-viską suplanavau ir suruošiau viena,net vyras nieko nežinojo-buvo staigmana nuo a iki z
gavosi smagiau negu tikėjausi pati,o jie dar ilgai galvojo kada viską spėjau,nes daug dirbu
)
dabar irgi pasipuoš ir žino bažnyčią,kavinę,fotosesijos vietą-tiek manau užtenka
na ir kelias smulkmenas matė,nes pas mus mažąją per žiemą pasiaugino,tai negalėjau visko nuslėpti kai kartu...,bet staigmenų bus
dėl gėrimo,tai nedovanojau niekam ir nedovanosiu,pas mus vaikų šventės atskirai švenčiamos ir alkoholio nebūna,net ir to ''vaikiško '' šampano (turim giminėje skaudžios patirties ta tema...),o ir šiaip iš visų svečių (37) tik keli kartais ''čierkutę''padaro ,tai šventės ''nealkoholinės''
o šiaip kiek žinau dovanoja tauriuosius gėrimus,tuos kurie tik gerėja su metais ,nes šampanas prarūgsta,t.y. netinka vartojimui
bent jau pigesnis...
dvipusis laikraštukas gera mintis,tik aš nesugebėjau sujungt į vieną
,bet tėvai gavo pernai,tai ir nedariau..., gaus tik krikštuką
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 02, 15:25)
o jei arbatai puodelius 2 su uzrasu krikstomama, krikstotete, ir kokios arbatos idet?
man patiktų
dar medaus,kad gyvenimas saldesnis būtų