Aciu uz palaikyma ir patarimus, radau gariunuose kostiumeli, ne tai isivaizdavom, bet isssisukom is padeties Visoms grazios sventes ir gero oro
angeliukai esteles superiniai
labai grazus darbai
as nezinau is kur deze gaut, reiks ieskot grazios nusipirkt kaip suprantu jus pati dekupazuojat?
o ideja su palinkejimais pasivoksiu, nes buciau spausdinusis, pamirsau gi, kad yra toks daiktas kaip spalvotas popierius
as nezinau is kur deze gaut, reiks ieskot grazios nusipirkt kaip suprantu jus pati dekupazuojat?
o ideja su palinkejimais pasivoksiu, nes buciau spausdinusis, pamirsau gi, kad yra toks daiktas kaip spalvotas popierius
QUOTE(Esha @ 2011 05 20, 15:30)
Ir as prasysiu. Kai nuejau su kunigu aptarti kokios pasd juos salygos, iskart paklausiau ar imanoma, kad krikstytu tik viena vaika. Sake sunkiai, bet jei labai noresim, galima bus susitart. Nezinau kaip atrodo "galima bus susitart", bet bandysiu
Man tavo avataras toks artimas, nes pas mane svetainei viena siena su tokiais pat tapetais
Man tavo avataras toks artimas, nes pas mane svetainei viena siena su tokiais pat tapetais
as nuejau ir iskart pasakiau kad NORIU kad butume vieni, neklausiau net ar galim ar, ispradziu myke kazka paskui sako nu gerai uzsizymiu
tapetai mano sitie namuose, man labai patinka
QUOTE(Juditab @ 2011 05 20, 15:33)
tai kai tu abu krikstysi tai savaime suprantama, bet man tai nera skirtumo ar viena vaikuti ar kelis kartu
skirtumas tas kad kol pakrikstyja kita reikia laukti, o vaikai dazniausiai nebuna linke ilgai ramiai buti baznycioje
QUOTE(estetė @ 2011 05 20, 15:36)
Na štai, viską pabaigiau, sukroviau ir atnešu Jums parodyti
super
QUOTE(Stebuklelis @ 2011 05 20, 15:37)
Aciu uz palaikyma ir patarimus, radau gariunuose kostiumeli, ne tai isivaizdavom, bet isssisukom is padeties Visoms grazios sventes ir gero oro
grazios jums sventes rytoj
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2011 05 20, 15:49)
labai grazus darbai
as noriu pati savo vaikams padaryt, bet nerandu tokiu deziu pirkt tinkamo dydzio
QUOTE(adiavl @ 2011 05 20, 14:56)
skirtumas tas kad kol pakrikstyja kita reikia laukti, o vaikai dazniausiai nebuna linke ilgai ramiai buti baznycioje
as noriu pati savo vaikams padaryt, bet nerandu tokiu deziu pirkt tinkamo dydzio
as tikiuos, kad maniski pirma pakrikstys, nes kitaip bus sakes istikruju net nepagalvojau apie tai, o ir pacio kunigo net nemaciau, mus rastinej pasizymejo ir viskas
moki dekupazuot? juk dezute ir mazesne gali but
QUOTE(Juditab @ 2011 05 20, 16:57)
as tikiuos, kad maniski pirma pakrikstys, nes kitaip bus sakes istikruju net nepagalvojau apie tai, o ir pacio kunigo net nemaciau, mus rastinej pasizymejo ir viskas
mus irgi rastinej zymejo, bet kaip tik uzejo kunigas, pasizejo sako, o du krikstysim o ir vienus dar
moku dekupazuot, o reikia dideles man, nes as zadu sudet kriksto rubelius, zvakes, pasizadejimu korteles, linkejimus, laikrastukus, na viska kas bus susija su krikstynom
QUOTE(Esha @ 2011 05 20, 15:02)
Jau karta kazkada seniai klausiau, bet niekas man neatsake, gal dabar atsakysite
Tos, kurios segsite sveciams angeliukus, ar segsit sau, vyrui, krikstateviams ir krikstukui??? Ar tik sveciams?
Tos, kurios segsite sveciams angeliukus, ar segsit sau, vyrui, krikstateviams ir krikstukui??? Ar tik sveciams?
as turiu tik 2, radau namie , tai segsiu kriksto tevams
QUOTE(adiavl @ 2011 05 20, 16:12)
mus irgi rastinej zymejo, bet kaip tik uzejo kunigas, pasizejo sako, o du krikstysim o ir vienus dar
moku dekupazuot, o reikia dideles man, nes as zadu sudet kriksto rubelius, zvakes, pasizadejimu korteles, linkejimus, laikrastukus, na viska kas bus susija su krikstynom
mes ejom jau pries misias, tai gal delto nepasirode
gera mintis as tai nemoku dekupazuot, tai reiks kazkaip kitaip issaugot
QUOTE(Juditab @ 2011 05 20, 15:10)
segsiu, nes baznycioje busim ne vieni krikstyjami, tai manau taip issiskirs musu kompanija
nu del isiskyrimo tai kadangi tai matyt mados reikalas tai manau visko gali but kad ir kiti bus su angeliukais nu bet gal bus ir su kazkuom kitu arba be nieko
QUOTE(adiavl @ 2011 05 20, 14:56)
Papildyta:
visokiu dydziu buna Akropolio Ermitaze pirkti, pati esu is ten pirkusi
Sveikutes planuojancios pries metus jungiausi prie jusu organizuodama savo dukrytes svente, o siandien noriu prisijungti, kadangi esu pakviesta buti kriksto mama. Labai dziaugiuosi, nes ta mergyte man kaip dukryte ir siaip nuo pirmu jos gyvenimo akimirku, labai graziais zodziais jos tetis i kvietima man pasake, kad esu verciausia buti kriksto mama dar dabar kaip ant sparnu, nors aisku ir nebuda ja myleciau ja kaip ir mylejau
siaip viskas lyg ir planuojasi galvoje, minciu pilna aisku kruva is jusu tik norejau paklausti, kazkur lyg nuskaiciau kad kazkas siunte ta scenariju, kaip supratau nevertas jis pinigu ar ne?
ir dar norejau jusu patarimo kaip mintis del palinkejimu, galvoju nupiesti ant lapo graziai medi, tada iskarpyti lapu, tarkim koki medi paimsim, sakykim kaip kleva ir duoti sveciam parasyti linkejima 18-to gimtadienio proga tada lapelius graziai suklijuojam ant medzio nupiesto saku ir ireminus i remelius atiduodam teveliam.... ka manot?
siaip viskas lyg ir planuojasi galvoje, minciu pilna aisku kruva is jusu tik norejau paklausti, kazkur lyg nuskaiciau kad kazkas siunte ta scenariju, kaip supratau nevertas jis pinigu ar ne?
ir dar norejau jusu patarimo kaip mintis del palinkejimu, galvoju nupiesti ant lapo graziai medi, tada iskarpyti lapu, tarkim koki medi paimsim, sakykim kaip kleva ir duoti sveciam parasyti linkejima 18-to gimtadienio proga tada lapelius graziai suklijuojam ant medzio nupiesto saku ir ireminus i remelius atiduodam teveliam.... ka manot?
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 20, 16:25)
nu del isiskyrimo tai kadangi tai matyt mados reikalas tai manau visko gali but kad ir kiti bus su angeliukais nu bet gal bus ir su kazkuom kitu arba be nieko
irgi tiesa nepagalvojau
QUOTE(~tomega~ @ 2011 05 20, 17:56)
manau, kad grazu, vis kitaip nei dauguma
QUOTE(estetė @ 2011 05 20, 16:36)
padirbėta iš peties viskas labai gražu,o dėžė tai superinė
QUOTE(~tomega~ @ 2011 05 20, 19:56)
gera mintis manau bus gražu ir nematyta-liuks
-----------------------------------------
Rytdienos krikštynų planuotojoms -gero oro,geros nuotaikos ir pačių gražiausių krikštynų