Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Stebuklelis @ 2011 05 20, 01:25)
Sveikos, aprasysiu savo ilga istorija Jums smile.gif Si savaitgali krikstysim seses berniuka, mes su vyru kriksto tevai thumbup.gif kaip nujausdami beda - visus krikstynu darbelius pasidarem anksciau (pazadai, profesiju korteles, dovaneles seneliams, keli zaidimai, buratinas is saldainiu) ir ka - skambina sese vakare paklaikus - nuvaziavo pas mezgeja pasiimti sunelio drabuzeliu - viskas padaryta visai ne taip kaip sneketa, ne is tu siulu, viena klesne ilgesne, kita trumpesne ir t.t.t Zodziu paliko drabuzelius ir isvaziavo tusciom rankom ....  doh.gif  schmoll.gif krikstynos sestadieni, o mes drabuziu neturim ........ dabar sedziu ir ieskau internete. Ryt su savo maziais sausim i turgu ieskoti. pikciausia, jog sese vis paskambindavo siuvejai mezgejai, uzklausdavo ar viskas gerai ... o ir laiko i marias turejo .... tylejo moteriske kaip vandens i burna prisisemus... su pasenusiais pomidorais apmetyt maza .... issiliejau, atsiprasau  verysad.gif

uzjauciu jus, nesuprantu kur zmoniu atsakingumas verysad.gif as kai buvau gariunuose maciau labai graziu berniukisku krikstynoms rubeliu, lininiu, ir paprastu kaip kostiumai, tikrai kazka rasit, bet aisku ziauriai liudna kai nori vieno o gauni kita... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mes irgi ruosiames krikstynoms, bet kol kas ieskom kokio restoranelio ar kavines. turim kelis variantus ir viena atsargini, jei nieko kita nerasim tai atsrginis keliaus i trasa thumbup.gif

QUOTE(Stebuklelis @ 2011 05 20, 01:25)
Sveikos, aprasysiu savo ilga istorija Jums smile.gif Si savaitgali krikstysim seses berniuka, mes su vyru kriksto tevai thumbup.gif kaip nujausdami beda - visus krikstynu darbelius pasidarem anksciau (pazadai, profesiju korteles, dovaneles seneliams, keli zaidimai, buratinas is saldainiu) ir ka - skambina sese vakare paklaikus - nuvaziavo pas mezgeja pasiimti sunelio drabuzeliu - viskas padaryta visai ne taip kaip sneketa, ne is tu siulu, viena klesne ilgesne, kita trumpesne ir t.t.t Zodziu paliko drabuzelius ir isvaziavo tusciom rankom ....  doh.gif  schmoll.gif krikstynos sestadieni, o mes drabuziu neturim ........ dabar sedziu ir ieskau internete. Ryt su savo maziais sausim i turgu ieskoti. pikciausia, jog sese vis paskambindavo siuvejai mezgejai, uzklausdavo ar viskas gerai ... o ir laiko i marias turejo .... tylejo moteriske kaip vandens i burna prisisemus... su pasenusiais pomidorais apmetyt maza .... issiliejau, atsiprasau  verysad.gif

issaudyt tik tokius belieka. maciau oze parduotuve (neprisimenu pavadinimo, bet zalios spalvos uzrasas buvo). ten vaikisku drabuziu parduotuve tokia miela, tai paciam gale maciau berniukams a'la kostiumus tokius. pabandykit gal ten, ka rasit?

QUOTE(estetė @ 2011 05 20, 07:46)
Nieko sau, sunku patikėt, kad taip daro žmonės  unsure.gif
Net užklausiau kaip mano krikštasūnio rūbeliai, turėjo pasiimt iš mezgėjos vakar.
Aš jau viską baigiau. Saldainiai suvynioti, angeliukai paruošti, palinkėjimų lapukai sudėlioti, tik Krikštynų dėžutė dar pabaigt reikia, bet nebedaug likę smile.gif
Viską nufotografuosiu ir įdėsiu parodyti dieną smile.gif

o kiek mokejot uz tuos angeliukus? labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lulk@ @ 2011 05 20, 09:56)
o kiek mokejot uz tuos angeliukus? labai graziai atrodo  wub.gif

Jie iš perlų, po 5Lt
Atsakyti
QUOTE(lulk@ @ 2011 05 20, 08:56)
Sveikos smile.gif mes irgi ruosiames krikstynoms, bet kol kas ieskom kokio restoranelio ar kavines. turim kelis variantus ir viena atsargini, jei nieko kita nerasim tai atsrginis keliaus i trasa  thumbup.gif

Jai ne paslaptis, tai ka esat nusiuziureje? 4u.gif Mes ir vis dar dairomes, bet labai sunku issirinkti doh.gif Jus planuojat tiesiog sventiskus pietus ar uzsisakyti visa vakarui?
Atsakyti
Jau karta kazkada seniai klausiau, bet niekas man neatsake, gal dabar atsakysite biggrin.gif
Tos, kurios segsite sveciams angeliukus, ar segsit sau, vyrui, krikstateviams ir krikstukui??? Ar tik sveciams?
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 19, 18:29)
Šiandien paskutinį dalykiuką krikštynoms atsispauzdinau thumbup.gif

Nerealu thumbup.gif Idomu kada as galesiu pranesti toookia naujiena rolleyes.gif
QUOTE(Stebuklelis @ 2011 05 20, 00:25)
Sveikos, aprasysiu savo ilga istorija Jums

Truksta zodziu doh.gif
QUOTE(Esha @ 2011 05 20, 14:02)
Tos, kurios segsite sveciams angeliukus, ar segsit sau, vyrui, krikstateviams ir krikstukui??? Ar tik sveciams?

Merginos sega ivairiai, faktiskai tinka visi aprasyti budai mirksiukas.gif Konkreciai as segsiu tik krikstateviams, kad issiskirtu is minios ir del to, kad kiti angeliuku neivertintu, tai nematau del ko stengtis rolleyes.gif
Atsakyti
Jau karta kazkada seniai klausiau, bet niekas man neatsake, gal dabar atsakysite biggrin.gif

segsiu, nes baznycioje busim ne vieni krikstyjami, tai manau taip issiskirs musu kompanija ax.gif
Atsakyti

As padarytus angeliukus segsiu sau, vyrui ir sveciams bei krikstateviams, o savo mazajai turiu pakabinama ant kaklo angeliuka.
Siandien buvau pas drauge apziureti kristynu sukneles. Jau eina i pabaiga darbai tai visai smagu thumbup.gif Turi dar pabaigti pasiuti lininius maiselius kur sudesiu krikstateviams ranksluostukus. Nu zodziu judam i prieki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 05 20, 15:10)
segsiu, nes baznycioje busim ne vieni krikstyjami, tai manau taip issiskirs musu kompanija ax.gif

o as paprasiau kad krikstytu tik mano vienos vaikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 05 20, 15:21)
o as paprasiau kad krikstytu tik mano vienos vaikus  biggrin.gif

Ir as prasysiu. Kai nuejau su kunigu aptarti kokios pasd juos salygos, iskart paklausiau ar imanoma, kad krikstytu tik viena vaika. Sake sunkiai, bet jei labai noresim, galima bus susitart. Nezinau kaip atrodo "galima bus susitart", bet bandysiu lotuliukas.gif

Man tavo avataras toks artimas, nes pas mane svetainei viena siena su tokiais pat tapetais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 05 20, 14:21)
o as paprasiau kad krikstytu tik mano vienos vaikus  biggrin.gif

tai kai tu abu krikstysi tai savaime suprantama, bet man tai nera skirtumo ar viena vaikuti ar kelis kartu blush2.gif
Atsakyti
Na štai, viską pabaigiau, sukroviau ir atnešu Jums parodyti smile.gif

user posted image

Tie lapukai - palinkėjimams rašyti paruošti. Kadangi šventė bus dviguba (dar ir krikštuko senelio jubiliejus), tai iš karto po du lapukus surišau širdelėmis. Ant vieno užrašiau "Adomui linkiu...", o ant kito "Rimui linkiu..."
Dar parodau kokį butelį seneliui dekoravau. Čia vynas, pirkau didelį 1.5L butelį, kad įspūdis būtų smile.gif
user posted image

P.S. Tik necituokit nuotraukų smile.gif
Atsakyti