KRIKSTO MAMOS, ka dovanosit vaikuciams? tadicinius saukstelius, soskes, meadlionus ir pan? As realiai nemacisu bet graziai skamab nuotrauka ant drobes gal mate, turit? kaina isiena tas pats kas sidabrinio akzko, bet galvoju gal nauda geresne is paveikslo, nes jei sausktukas, soskis, tai bus padetas sekcijoj, o paveikslas grazu ir suaugusiam, mano mazos su broliu pvz kabo pas mane iki siol
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 19, 16:10)
KRIKSTO MAMOS, ka dovanosit vaikuciams? tadicinius saukstelius, soskes, meadlionus ir pan? As realiai nemacisu bet graziai skamab nuotrauka ant drobes gal mate, turit? kaina isiena tas pats kas sidabrinio akzko, bet galvoju gal nauda geresne is paveikslo, nes jei sausktukas, soskis, tai bus padetas sekcijoj, o paveikslas grazu ir suaugusiam, mano mazos su broliu pvz kabo pas mane iki siol
As seneliams dovanu dariau mazes foto ant drobes. A4 formato, nu labai liuks atrodo
QUOTE(liuoga @ 2011 05 19, 16:46)
As seneliams dovanu dariau mazes foto ant drobes. A4 formato, nu labai liuks atrodo
nu as galvoju 30*40, ar 40*60 formato bet jau pasiula ju, ir kainu skirtumas, kur zinot kad geriausia
Šiandien paskutinį dalykiuką krikštynoms atsispauzdinau Taip faina, kad visi darbai nudirbti.
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 19, 20:18)
o tu būtinai nori ant paveiksliuko parašyt?
nu as issididinu ta knyga, ant jos teksta rasau, nuotraukyte uzdejau ir galvojau tuos kampukus det bet neina speju paprastai worde
QUOTE(vixiuke @ 2011 05 19, 11:01)
o sereikiškių parkas tai čia kuris? čia tas gal kur klausiau, prie Šv. Kryžiaus bažnyčios netoli? S. Dauganto a?
nežinau kur kryžiaus bažnyčia,o sereikiškių parkas tai praktiškai ribojasi su šv.onos ir bernardinų bažnyčiom,na jis tarp šitų bažnyčių ir užupio (jei jums tas ką nors sako )
šiandien apžiūrėjau iš darbo eidama tą neries krantinę kur klausėt dėl priėjimo-tai nuo mindaugo tilto einant į priekį link antakalnio yra sunešta tokia žvyro salelė,nuo krantinės ant jos nulipus galima laivelius leisti,tik aukštakulnius tektų palikt ant kranto,nes akmenynas tai ojojoi ,bet vieta graži,bus foto gražios,ir toks mini skverelis ,tai galima medžių pavėsį ir ant suolelio pritūpti ( alkoholio ir čia negalima,nes vieša vieta ) ,nors mėlynanosiai tai geria...
QUOTE(estetė @ 2011 05 19, 12:03)
Na štai ir mano angeliukai. Negaliu atsidžiaugti
labai mieli
Sveikos, aprasysiu savo ilga istorija Jums Si savaitgali krikstysim seses berniuka, mes su vyru kriksto tevai kaip nujausdami beda - visus krikstynu darbelius pasidarem anksciau (pazadai, profesiju korteles, dovaneles seneliams, keli zaidimai, buratinas is saldainiu) ir ka - skambina sese vakare paklaikus - nuvaziavo pas mezgeja pasiimti sunelio drabuzeliu - viskas padaryta visai ne taip kaip sneketa, ne is tu siulu, viena klesne ilgesne, kita trumpesne ir t.t.t Zodziu paliko drabuzelius ir isvaziavo tusciom rankom .... krikstynos sestadieni, o mes drabuziu neturim ........ dabar sedziu ir ieskau internete. Ryt su savo maziais sausim i turgu ieskoti. pikciausia, jog sese vis paskambindavo siuvejai mezgejai, uzklausdavo ar viskas gerai ... o ir laiko i marias turejo .... tylejo moteriske kaip vandens i burna prisisemus... su pasenusiais pomidorais apmetyt maza .... issiliejau, atsiprasau
Stebuklėli, siaubas kažkoks Ir kaip taip galima, o kas baisiausia per vieną dieną reikia kažką nupirkti rasti. Sėkmės jums paieškose, gražios ir linksmos šventės.
QUOTE(Stebuklelis @ 2011 05 20, 02:25)
Sveikos, aprasysiu savo ilga istorija Jums
Nieko sau, sunku patikėt, kad taip daro žmonės
Net užklausiau kaip mano krikštasūnio rūbeliai, turėjo pasiimt iš mezgėjos vakar.
Aš jau viską baigiau. Saldainiai suvynioti, angeliukai paruošti, palinkėjimų lapukai sudėlioti, tik Krikštynų dėžutė dar pabaigt reikia, bet nebedaug likę
Viską nufotografuosiu ir įdėsiu parodyti dieną