Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Juditab @ 2011 05 17, 17:11)
o jus per kazkokia programa darot? nes as tai worde...bandziau indesigne instaliuotis, bet kazkodel neleidzia doh.gif

as dar iki ju nepriejau, bet galvoju, kad jau i remelius nebedesiu g.gif  arba reikia pasizadejimus padaryti kartu su anuko nuotrauka g.gif

KA sugebu pasidarau su photoshopu o visa kita wordu dirbu smile.gif . Aisku darbai nera aukstos kalses super duper bet mums tinka ir patinka. Savo sunelio kriskt thumbup.gif ynos ruosiausi ir visiems gerai buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2011 05 17, 16:38)
KA sugebu pasidarau su photoshopu  o visa kita wordu dirbu  smile.gif . Aisku darbai nera aukstos kalses super duper bet mums tinka ir patinka. Savo sunelio kriskt thumbup.gif ynos ruosiausi ir visiems gerai buvo  bigsmile.gif

savo darbai visada mieliausi, nes ten sudedi savo visa sirdi ir nori, kad butu kuo mielesnis kitiems drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 05 17, 16:43)
as tai krikstuka darau pati, nes musu kriksto mama uzsienyje dirba dabar, tai nelabai turi kada prie kompo prisest, bet kaip savo vaikui ir uz sese padaryt nera sunku ax.gif  dar pasizadejimu irgi nepradejau doh.gif

nesiojamas kompiuteris labai tiktu jums, galetumete i sanatorija nusivest ir kol vaikas miegos pasidarbuotumet 4u.gif
gerai, kad atsisakiau tos minties su saldainiais doh.gif

gal kam reikia, galiu atsiusti sablonus pasizadejimu, ir jei kas norit kryziazodzio su klausimais apie vaika ir panasiai, ten su programele kuri sudelios viska kaip turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 05 17, 17:51)
gal kam reikia, galiu atsiusti sablonus pasizadejimu, ir jei kas norit kryziazodzio su klausimais apie vaika ir panasiai, ten su programele kuri sudelios viska kaip turi buti  4u.gif

Aš ir norėčiau kryžiažodžio blush2.gif jurgitakrs@gmail.com ačiū 4u.gif

Galvoju jei salę papuošti balionais, neatrodys labai neįdomiai? biggrin.gif g.gif Radau fainų tokių, su įvairiomis šypsenomis, ale po 50vnt biggrin.gif

Aš radau popieriaus tokio, kur šonuose būna ale diplomo pagražinti kraštai.. Bet planuoju kaip ir nedaryti tų pasižadėjimų. Nebent tik kur visi svečiai traukia lapelius su pasižadėjimais vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 05 17, 16:58)
Galvoju jei salę papuošti balionais, neatrodys labai neįdomiai? biggrin.gif  g.gif Radau fainų tokių, su įvairiomis šypsenomis, ale po 50vnt biggrin.gif

Aš radau popieriaus tokio, kur šonuose būna ale diplomo pagražinti kraštai.. Bet planuoju kaip ir nedaryti tų pasižadėjimų. Nebent tik kur visi svečiai traukia lapelius su pasižadėjimais vaikui smile.gif

kur radot? gal nuoroda galit idet? blush2.gif

as tai tik radau http://www.svenciumiestas.lt/ visokiu, bet man reikia paprastu baltu ir melsvu. galvoju, kad visi sveciai parasys palinkejimus isejus is baznycios ir lapeli idejus i baliona, pripusti ir paleisti visiems vienu metu i ora? g.gif blush2.gif o namus kaip papuosti dar nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 05 17, 18:02)
kur radot? gal nuoroda galit idet? blush2.gif

as tai tik radau http://www.svenciumiestas.lt/ visokiu, bet man reikia paprastu baltu ir melsvu. galvoju, kad visi sveciai parasys palinkejimus isejus is baznycios ir lapeli idejus i baliona, pripusti ir paleisti visiems vienu metu i ora? g.gif  blush2.gif o namus kaip papuosti dar nezinau doh.gif

Jei apie balionus kalbi, tai čia:
http://www.shop.bali...i-balionai.html

Bet ten visokių tokių su atspauzdintais vaizdais yra, o aš yra paprastų - nepamenu.. Man gražūs kur tokie būna vienos spalvos, bet matiniai, ale reikės ieškoti smile.gif
Dar greičiausiai iškarpysiu angeliukų, drugelių (atsispauzdinti ant spalvoto popieriaus reikia) ir prikabinsiu kaip nors gražiai arba prisegsiu smile.gif

Jei paleisti, reikia helinių balionų, va tokio dalyko ir noriu, bandysiu sugalvot kaip atsivešti į sodybą, nes kur netoli miestelio bus - kaži ar tokio dalyko būna.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 05 17, 17:08)
Jei apie balionus kalbi, tai čia:
http://www.shop.bali...i-balionai.html

Bet ten visokių tokių su atspauzdintais vaizdais yra, o aš yra paprastų - nepamenu.. Man gražūs kur tokie būna vienos spalvos, bet matiniai, ale reikės ieškoti smile.gif
Dar greičiausiai iškarpysiu angeliukų, drugelių (atsispauzdinti ant spalvoto popieriaus reikia) ir prikabinsiu kaip nors gražiai arba prisegsiu smile.gif

Jei paleisti, reikia helinių balionų, va tokio dalyko ir noriu, bandysiu sugalvot kaip atsivešti į sodybą, nes kur netoli miestelio bus - kaži ar tokio dalyko būna.. biggrin.gif

aciu, reikes pasidairyt, kiek uzmeciau aki, tai yra tokiu kur man reikia, tik kainas dabar sulygint reikia bigsmile.gif

o toj nuorodoj kur idejau as, tai ten yra netgi helio balionu, priemoniu visokiu, kad patys prisipustumet, pasidarykit.

as tai galvoju paprastai patiems pripust ir paleist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 05 17, 17:58)

4u.gif tuoj imesiu visom i pasta biggrin.gif
o as planuoju kad kas parasys palinkejimus, desiu i buteli ir isaugosiu vaikams, kad galetu pasiskaityti suauge 4u.gif darysiu pati krikstadezes, ten viska ir sudesiu, kiekvienam po pasizadejimus ir linkejimus 4u.gif

QUOTE(Juditab @ 2011 05 17, 18:02)
galvoju, kad visi sveciai parasys palinkejimus isejus is baznycios ir lapeli idejus i baliona, pripusti ir paleisti visiems vienu metu i ora? g.gif  blush2.gif o namus kaip papuosti dar nezinau doh.gif

tu lapu kaip ale diplominiu yra pas mus Jurastoj mirksiukas.gif nereikia net siustis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 05 17, 19:04)
nezinau kur tokia parduotuve yra blush2.gif
negavau schmoll.gif

bandau siust is naujo tada doh.gif
o p[arduotuve tai netoli taves, cia kur buves ramybes skveras, apacioj taxu aikstele ir ant kalniuko pastatas, kanceliarines prekes 4u.gif cia netoli sestadieninio turgaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 05 17, 19:08)

pasidairykit Maksimose didelėse ir hyper rimi mirksiukas.gif visokių yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo into*in: 17 gegužės 2011 - 19:39
aš ir noriu kryžiažodžio vixiuke@gmail.com 4u.gif

mergytės, kur Kaune labiausiai apsimoka spausdinti saldainių popierėlius (kainos ir kokybės santykis geras kur yra) ? Jūs visos šaunuolės, tiek daug pasidarėt, mūsų krikštynos jau 28 d. bet oi dar darbelio, nors daug ko labai nedarau aš daugiau galvoju kad diena išskirtinė būtų kitokiu būdu, bet apie tai po krikštynų.

Ir buvot rašiusios kur petrašiūnuose yra krikšto prekių parduotuvė, gal galit priminti adresą? Ar kur kitur Kaune ieškoti krikšto žvakės?

Atsakyti
o tai kam jums pirkti tą brangų diplominį popierių? Taigi worde yra visokių rėmelių, šriftų. tik viški storesnio spalvoto popieriaus nupirkit , tai pigiau bus 4u.gif
Atsakyti