QUOTE(liuoga @ 2011 04 30, 10:20)
Niu mums dvi savaiteles beliko, dar yra siokiu tokiu darbeliu, bet kazkaip per daug nestresuoju. Pastebejau, kad svente geriausiai pavyksta siaip, kai per daug nesiruosi ir nestresuoji
as irgi visai nestresuoju, krikstynos geguzes 28 d, nieko nedarau tai rami ir sedziu
bet uztat labai smagu pasikaityti kaip kas planuoja, pas mus irgi viskas papratsai. zmoniu 10-12, baznycia, fotosesija ir i kavine vakarieniaut, publika ne ta kuri suprastu linksmybes, laikrastukus, ar padekas, tad nieko ir nedarau
jei atvirai, net dovanu neplanuoju

nors priespaskutine minute, gal ir persigalvosiu
QUOTE(ramuniete @ 2011 05 01, 03:29)

man lengvas šokas paskaitinėjau aš, kokie pasiruošimai vyksta ir jau bijau,kad nespėsim susiruošt krikštynos gegužės 29d.numatomos(dar su kunigu nešnekėta

),kiek daug visko dar reikia,gerai kad SM yra kiek įdėjų radau

ir scenarijų susideliojau.Tik baugoka,kad norimoj bažnyčioj neatsisakytų pakrikštyt,vaiko tėveliai nesusituokę gyvena (skaičiau,kad būna atvejų kai nesutinka krikštyt

)
aga yra tokiu baznyciu, manojoj (Silainiu) is vis nieko nereikalavo, tik kad kriksto tevai butu pakrikstyti, bet nei dokumentu kokiu prase, nei apie paskaiteles ka uzsimine, trumpai tariant tik eik ir krikstykis
QUOTE(Esha @ 2011 05 01, 16:17)
Pagooglinau, tai daug vercia krepseliu

Va yra ir pigesniu varinatu
http://www.lacave.lt/lt/dovanos/
O siaip galvoju galima susitrinkti sarasiuka norimu produktu, susipirkt paciai ir sudet grziai i koki krepseli pigiau gautusi
man labai grazu tie krepseliai, tik jei norit dovanot ka atsiminimui, tai sis atsiminimas bus gret suvalgytas, per vestuves mes pirsliams dovanojom dideli krepsi su panasiom gerybem, kaip skilandis, viskio butelis, vynas, suris "liliputas", duonos gabalelis , saldainiai ir pan, buvo ispudinga