Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(adiavl @ 2011 05 17, 10:14)
mes rugpjucio 13 diena  4u.gif
zinok mano drauge ten fotkino per krikstynas.. nuotraukos tai tikrai nekokios tos studijines.. jeigu vaikui net liulio nesugebejo uzretusuot  doh.gif
as vasara irgi nedarysiu baltu misrainiu, ir tokiu kurios su majonezu.. nes pernai dalyvavom krikstynose, balius prasidejo 17 valanda, tai apie 20 -21 misraines jau parugusios buvo, todel kad karstis buvo apie 30... doh.gif

mes anksciau biggrin.gif birzelio 13d. kurioj baznycioj?

cia kur fotkinos? centre prie maximos antram aukste? mes galvojam apie josvaniu 46 name kur yra g.gif

as tikiuos per musu krikstynas neuzkaitins iki +30 laipsniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 05 17, 11:19)

cia kur fotkinos? centre prie maximos antram aukste? mes galvojam apie josvaniu 46 name kur yra g.gif

as tikiuos per musu krikstynas neuzkaitins iki +30 laipsniu lotuliukas.gif

medinej baznycioj, fotkinosi tai tam kur jus norit, kur bute isirenge studija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 05 17, 10:24)
medinej baznycioj, fotkinosi tai tam kur jus norit,  kur bute isirenge studija  ax.gif

mes ir medinej, cia kur centre yra biggrin.gif

nu bliam, visai susimeciau dabar doh.gif seses pazystami fotkinos pas ja tai sake nera labai brangu ir foto geros unsure.gif o jie pas vyra ar moteri fotkinos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 05 17, 11:28)
mes ir medinej, cia kur centre yra biggrin.gif

nu bliam, visai susimeciau dabar doh.gif  seses pazystami fotkinos pas ja tai sake nera labai brangu ir foto geros unsure.gif  o jie pas vyra ar moteri fotkinos? unsure.gif

kodel ne truskavoj krikstyjat?
nezinau pas katra, tik zinau kad ten... mano brolis juos buvo per savo vestuves pasamdes, tai foto grazios as nesakau, bet jos tos lauke visos galima sakyt, o va studijoj tai girdejau nusiskundimu...
beto nera pas juos taip pigu... as kai dukrai metu laiko uzsakinejau fotosesija man buvo pigiau kaune imti nei pas juos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 17, 10:51)
Gal nuorodą įmestum kaip tai atrodo?

cia siaip kitas forumas tai nezinau ar galima nuorodas det, jau su ta sm baisu, kad tai tema uzdaro, tai bana uzdeda, rasyt reikia ir galvot dar ka ir kur doh.gif rolleyes.gif

http://www.tindirind...php?pid=1327179 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 05 17, 10:32)
kodel ne truskavoj krikstyjat?
nezinau pas katra, tik zinau kad ten... mano brolis juos buvo per savo vestuves pasamdes, tai foto grazios as nesakau, bet jos tos lauke visos galima sakyt, o va studijoj tai girdejau nusiskundimu...
beto nera pas juos taip pigu... as kai dukrai metu laiko uzsakinejau fotosesija man buvo pigiau kaune imti nei pas juos  ax.gif

ai, ko mum i truskava vaziuot jeigu mes visi kedainiuose gyvenam dabar smile.gif tik vat vyro gimine atvaziuos ir viskas smile.gif

nu bliam, reik tada galvot ka cia daryt su tuo fotografu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 17, 10:06)
O pas mane nebus baltos mišrainės schmoll.gif

pas mus vaikai tik ja valgo tai visi sake juk balta misraine bus biggrin.gif be to yra griztanciu is uzsienio jie tokio maisto issilge is patirties zinau,krikstynos savaitgali nebus kartsa ir nesurugs o vasara tai visai kas kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2011 05 17, 11:12)
pas mus vaikai tik ja valgo tai visi sake juk balta misraine bus biggrin.gif  be to yra griztanciu is uzsienio jie tokio maisto issilge is patirties zinau,krikstynos savaitgali nebus kartsa ir nesurugs o vasara tai visai kas kita smile.gif

Tik negalvokit, kad sukritikuot norėjau 4u.gif Tiesiog kiekvienas daro tai ką mėgsta. Aš turiu kitokias labai mėgstamas salotas. O kadangi bus šašlykai, tai norisi kažko kito, lengvesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kwakse*: 17 gegužės 2011 - 12:22
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 17, 13:21)
Tik negalvokit, kad sukritikuot norėjau 4u.gif  Tiesiog kiekvienas daro tai ką mėgsta. Aš turiu kitokias labai mėgstamas salotas. O kadangi bus šašlykai, tai norisi kažko kito, lengvesnio.

net nepagalvojau apie tai juk visos mes skirtingos ir vienodu svenciu negali buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 05 17, 11:19)

pirmadieni darysit? unsure.gif kodel taip pasirinkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 17, 14:35)
pirmadieni darysit?  unsure.gif  kodel taip pasirinkot? ax.gif

oj doh.gif nu ir apsizioplinau doh.gif birzelio 18d. bus doh.gif kaip cia 13 parasiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 05 17, 15:46)
oj doh.gif  nu ir apsizioplinau doh.gif birzelio 18d. bus doh.gif  kaip cia 13 parasiau blink.gif

tada jau aiskiau biggrin.gif musu 11 rolleyes.gif
Atsakyti