Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(веро
@ 2011 05 16, 21:29)
Aciu uz receptuka! Atrodo labai skaniai  thumbup.gif

ir skaniausia valgyt karsta mirksiukas.gif ir tikrai sotu su salotom thumbup.gif jeigu jau mano vyras valge, kuriam visokie tokie eksperimentai nelabai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(веро @ 2011 05 16, 13:08)
Labai kukluciai, bet ranku darbo smile.gif

gražūs thumbup.gif rankų darbo gražiausi,nes žmogus dūšios įdeda wub.gif

QUOTE(neven @ 2011 05 16, 13:55)
tiesiog labai knieti pareklamuoti savo tortą blush2.gif

labai gražus tortas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neven @ 2011 05 16, 13:55)
tiesiog labai knieti pareklamuoti savo tortą blush2.gif

Labai gražus tortas, tikrai padarys įspūdį svečiams smile.gif
Aš baigiau palinkėjimų korteles ruošti, vėliau parodysiu kaip pavyko smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Dar vienas darbas atliktas, nunešiau tortinę draugei, kuri nuneš ją moteriai kuri tortus daro. Dar šiandien kalendorius turėtų atspauzdinti, tai visai gerai bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2011 05 16, 11:47)
galvojam dar eiti i fotoatelje pasifotografuoti,

O ne pigiau pasisamdyt fotografą? Aš kai skaičiavau kiek man nuotraukų reikės, kokia jų kaina tai visi trys šimtai gavosi doh.gif http://manodrabuziai...irios-paslaugos Va čia pasiieškok, manau kažką rasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 17, 07:38)
O ne pigiau pasisamdyt fotografą? Aš kai skaičiavau kiek man nuotraukų reikės, kokia jų kaina tai visi trys šimtai gavosi doh.gif http://manodrabuziai...irios-paslaugos Va čia pasiieškok, manau kažką rasi 4u.gif

aciu uz nuoroda pasidairysiu butinai. pas mus ten studija netoli namu yra, zmones namuose isirenge, reikia nueit pasneket ka galetu pasiulyti ir kiek kainuotu ir tada su vyru spresim. o jei sanmdytis fotografa tai turime zmogu pazystama, bet jam toli vaziuoti butu doh.gif
Atsakyti
mes ir patys darysim,tai tradiciskai balta misraine,krapu,keptos duonos.is saltu zuvis tesloje vistyte skumbres verinukai yra gatavu pirkt,dar kokiu vyniotiniu,is maxinoms uzsisakiau surio rinkini ir krepseliu uzkandi,o is karstu mama keps mesyte po to patroskinsim grietinele padaze,dar kazka vyro sesuo paruos nes pas ju kaime svesim,tortas sakotis vaisiai sampanas brendis ir degtine
Atsakyti
O pas mane nebus baltos mišrainės schmoll.gif
Atsakyti
As vis svarsciau del to alkoholio. Siaip as tikrai nenoriu jokios "pjankes". Svarsciau apie sampano ir vyno buteli. Na bet kad nebutu triuksmo is vyru puses, brendzio buteli dar padesiu, tegul lizo ji is brendiniu tauriu kartu su moterim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 05 17, 09:12)
As vis svarsciau del to alkoholio. Siaip as tikrai nenoriu jokios "pjankes". Svarsciau apie sampano ir vyno buteli. Na bet kad nebutu triuksmo is vyru puses, brendzio buteli dar padesiu, tegul lizo ji is brendiniu tauriu kartu su moterim  g.gif

drinks_cheers.gif as ir tokios pat nuomones drinks_cheers.gif

o del misrainiu, tai net nezinau kokiu padaryt, jauciu tradiciskai bus balta, nes krabu nevisi sveciai megsta, dar turbut padarysim duonos su pupelem ir suriu misraines g.gif ir kokiu kopustu salotu. nes vistik 14 zmoniu, bus ka pamaitint, o puse dar pas mus nakvos biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus bus alkoholio kaip per pjanke, bet pjankes nebus doh.gif lotuliukas.gif

Gal kuri uzsisakynejot palinkejimu/nuotrauku albuma ranku darbo, tokiu groziu randu wub.gif , nu bet ir kainos ivairios, noreciau iki 100lt, bet jau paskutiniuosius grozius kur uzmaciau tai nuo 180, labai bramgu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 17, 09:41)
O pas mus bus alkoholio kaip per pjanke, bet pjankes nebus  doh.gif  lotuliukas.gif

Gal kuri uzsisakynejot palinkejimu/nuotrauku albuma ranku darbo, tokiu groziu randu  wub.gif , nu bet ir kainos ivairios, noreciau iki 100lt, bet jau paskutiniuosius grozius kur uzmaciau tai nuo 180, labai bramgu  doh.gif

Gal nuorodą įmestum kaip tai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 05 16, 22:11)
nu taip, bet kai cia vien tik patys artimiausi, tai visko gali but doh.gif  bet gal reik negalvot apie blogiausia g.gif
laba mirksiukas.gif  seimos sveikata tai gera kolkas thumbup.gif  oho, aciu ir tau uz receptuka 4u.gif
koki menesi krikstynas darysit? bigsmile.gif

mes rugpjucio 13 diena 4u.gif

QUOTE(Juditab @ 2011 05 17, 09:23)
aciu uz nuoroda pasidairysiu butinai. pas mus ten studija netoli namu yra, zmones namuose isirenge, reikia nueit pasneket ka galetu pasiulyti ir kiek kainuotu ir tada su vyru spresim. o jei sanmdytis fotografa tai turime zmogu pazystama, bet jam toli vaziuoti butu doh.gif

zinok mano drauge ten fotkino per krikstynas.. nuotraukos tai tikrai nekokios tos studijines.. jeigu vaikui net liulio nesugebejo uzretusuot doh.gif

QUOTE(kwakse* @ 2011 05 17, 10:06)
O pas mane nebus baltos mišrainės schmoll.gif

as vasara irgi nedarysiu baltu misrainiu, ir tokiu kurios su majonezu.. nes pernai dalyvavom krikstynose, balius prasidejo 17 valanda, tai apie 20 -21 misraines jau parugusios buvo, todel kad karstis buvo apie 30... doh.gif
Atsakyti