Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

веро

labai grazus kvietimai, isskirtiniai ir tikrai labai labai wub.gif mazai, kuriuos pagiriu, nes man tas pats per ta pati nelimpa schmoll.gif super padirbejot wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gravkyte @ 2011 05 16, 11:15)
musu taipogi liepos 9 ir ta pacia minti turiu kad vietoj laikrastuko padaryti atskirus lapus su vardo reiksme, kriksto reiksme ir t.t ir puosti pavesine su jais. galvoju ant grazios skalbiniu virvutes kabinti ir su dekoratyvineis segtukais prisegti ir vaiko foto dar prisegioti smile.gif

Va, kaip mintys sutampa lotuliukas.gif thumbup.gif O vat pametejot ideja, kaip visus tuos reikalus pritvirtinti ir prikabinti, nes apie tai dar nebuvau pagalvojus ax.gif

QUOTE(веро
@ 2011 05 16, 12:08)
Sveikos mamulkos  4u.gif  Prisijungiam ir mes. Krikstynos ne uz kalnu ( geguzes 28 d.) o darbu kalnas smile.gif Bet vienas is svarbiu darbu padarytas - tai kvietimai smile.gif
Labai kukluciai, bet ranku darbo smile.gif

Labai grazus ir mieli thumbup.gif
Atsakyti
labai gražūs pakvietimai thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

musu krikstynos bus birzelio 18d. tai dar visa menesiuka turim pasiruosimui biggrin.gif kolkas esu sugalvojusi "sveciu zenklinima", nes tuo metu busim krikstyjami dar su vienu vaiku, tai kazkaip pagalvojau, kad butu smagu nors siek tiek issiskirti g.gif darau krikstuka, kriksto teveliams sugalvojau, kad dovanosim vaiko foto-delione ir remelius, kad galetu isireminti, zinau, kad bus padeti matomoj vietoj, nes kriksto tevai bus mano sesuo su vyru. Seneliams tikriausiai dovanosim iremintas anuko nuotraukas, kad irgi galetu pasideti matomoj vietoj g.gif torta iskeps ir papuos drauge, bus 2kg kazkur, o sveciu 14-16 kazkur, ir tai tik broliai seses su antrom pusem ir seneliai biggrin.gif kriksto tevai dar uzsienyje, tai galvoja zaidimus, o kadangi mano sesuo, tai padesiu visa kita sugalvot ax.gif galvojam dar eiti i fotoatelje pasifotografuoti, veliau jei geras oras i gamta saslyku kepti, o vakare namuose torta valgyti ax.gif
Atsakyti
tiesiog labai knieti pareklamuoti savo tortą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena
Noriu prisijungti į jūsų burį mirksiukas.gif

Mano vaiko krikštynos liepos 2 dieną. Šiaip jau viską kaip ir turime. Darysime kaimo sodybėlėje, užsisakėm fotografą, susitarėm su kunigu dėl vietos ir laiko. Bus nedidelėje kaimo bažnyčioje.
Drabužėliai užsakyti darymui ax.gif
Dalyvaus apie 22 suaugusius, 2 paauglius ir 4 vaikus smile.gif

Didelės programos neplanuoju iš tikro blush2.gif Kol kas planuose tik žaidimai ir atrakcijos.
Didžiausias galvos skausmas tai maisto pasidarymas, aišku šašlykiukai bus, o daugiau jau mano išmonė. Tai bandysiu pasidaryti meniu ir po biški galvotis, dėliotis įdėjas smile.gif
Krikšto tėvų niekuom neįpareigoju, man svarbu kad sutiko pakrikštyti mano vaiką ir tiek smile.gif Nenoriu susikaustymo ir įtampos galvojant, kas po ko seka ir kaip kas vyksta. Todėl ir visiems svečiams jau dabar sakau, kad laisva programa, laisvas apsirengimo stilius. Tiesiog smagiai pabūti giminėje ir tarp artimūjų smile.gif

Aišku bus akcentų kad vyksta krikštynos čia, kai kurios smulkmenos apie tai primins.

Tortą planuoju apie 3kg imti, dar plius šakotį, nes juos dievinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(веро
@ 2011 05 16, 12:56)
Koks grozis  wub.gif  Cia gal mamyte pati kepe?  4u.gif

oj, be šansų doh.gif pati tik suradau nuotrauką torto ir užsakiau, kad tokį padarytų blush2.gif
Atsakyti
[quote=neven,2011 05 16, 14:03]
<!--QuoteBegin-веро
+2011 05 16, 12:56--><div class='quotetop'>QUOTE(веро
@ 2011 05 16, 12:56)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Koks grozis  wub.gif  Cia gal mamyte pati kepe?  4u.gif
[/quote]
oj, be šansų doh.gif pati tik suradau nuotrauką torto ir užsakiau, kad tokį padarytų blush2.gif
[/quote]

Bet be galo grazus, neeilinis toks smile.gif

30 lt uz 1kg torto normali kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(веро)
30 lt uz 1kg torto normali kaina?  g.gif

tikrai normali, nes su papuošimų kainuoja nuo 40lt doh.gif
Atsakyti
kvietimai labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vejs @ 2011 05 16, 16:22)
Nuostabus tortas! thumbup.gif
Gal galit pasakyti kur toki galima uzsisakyti,aciu smile.gif

užsakinėjau čia:
http://www.tortai.eu/
bet kaina tai 45 lt/kg buvo ax.gif
Atsakyti
mes mokesim 15 lt uz kg, isten pat ememe vestuvem nes man mandrybiu isvaizdoj nereik, svarbu skanu, o cia taip bus, nes as tortam labai isranki rolleyes.gif
Atsakyti