Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(kastonyte @ 2011 05 15, 20:17)
aciu visoms linkejiusioms gero oro 4u.gif jis toks ir buvo thumbup.gif

viskas praejo puikiai ir ramiai smile.gif planas ivykdytas,dabar lieka laukti nuotrauku bigsmile.gif

QUOTE(liuoga @ 2011 05 15, 20:26)
Sveikos  mirksiukas.gif

As ir prisiduodu jau po sventes. Viskas buvo tiesiog idealu- paprasta, jauki, silta svente. Buvo truputeli pasikeitimu sventes ryta, bet viskas tik i gera  smile.gif

Džiaugiuos dėl jūsų. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liuoga @ 2011 05 15, 20:27)
As dariau. Dejau 6 kiausu trynius, 6 saukstus cukraus pudros, indeli kondensuoto ir 100 g spirito. Gavosi 5 mazi tyreles indeliai.

Aš spirito tik 100g turiu. O jei keliais kiaušiniais daugiau dėčiau ir cukraus aišku daugiau, kažin ar gautųsi? g.gif
Atsakyti
Mergaitės, o iš kur jūs spirito gaunate? g.gif noriu ir aš padaryti tą širšių medų, bet o kur gauti šio ingridiento doh.gif

kaip smagu, kad viskas pasisekė, kurių krikštynos buvo šį savaitgalį thumbup.gif

aš tortą vakar užsakiau, kaip nustebino, kad 20 žmonių pasiūlė tik 2 kg g.gif tai sakiau darom vis tiek 2.5 - 3 kg, kažkaip manau, kad mažoka būtų jei po 100 gr tektų kiekvienam
Atsakyti
QUOTE(kastonyte @ 2011 05 15, 22:17)
viskas praejo puikiai ir ramiai smile.gif

QUOTE(liuoga @ 2011 05 15, 22:26)
Viskas buvo tiesiog idealu

na kaip smagu skaityt thumbup.gif ir man bus drąsiau ax.gif

QUOTE(Atė @ 2011 05 15, 23:28)
aš tortą vakar užsakiau, kaip nustebino, kad 20 žmonių pasiūlė tik 2 kg  g.gif tai sakiau darom vis tiek 2.5 - 3 kg, kažkaip manau, kad mažoka būtų jei po 100 gr tektų kiekvienam

manau mažoka po 100g. paprastai prie kavos visi po gabalėlį suvalgo g.gif tai kaip atpjauti taip po 100g ir nei truputį daugiau ... mes 37 užsakėm 5kg.,bet paprastai būna didesni... ir tai žento mama nusigando,kad mažas bus,tai dar pati žele tortą darys doh.gif biggrin.gif ,o kur dar šakotis ir sausainiai ,saldainiai ... doh.gif ,nesugebėjom įrodyt,kad nereikia tiek tų saldumynų verysad.gif
ir visas šitas cukrus turi būti suvartotas per maždaug 1 val. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 15, 22:28)
aš tortą vakar užsakiau, kaip nustebino, kad 20 žmonių pasiūlė tik 2 kg  g.gif tai sakiau darom vis tiek 2.5 - 3 kg, kažkaip manau, kad mažoka būtų jei po 100 gr tektų kiekvienam

Dabar jau is patirties galiu pasakyt, kad gal protingai ir pasiule. Pas mus irgi buvo 20 zmoniu, tortas buvo dvieju aukstu 3 kg 100 g. Tai antra auksta suvalge, o visa pirma, koki 1500 g teko parsivesti doh.gif

Tiesa, smuikas baznycioj skamba nuostabiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 05 15, 20:40)
Kaip smagu skaityt tokius postus ... Labai gerai nuteikia  wub.gif  thumbup.gif
Priminkit, kiek reiktu duot kunigui po ceremonijos .. Ir isvis, kaip tai reikia padaryti: pries, po, i vokeli ar kaip .. 

Mes kai Krikštijome pirmagimį, prieš ceremoniją tėvai ir Krikšto tėvai buvo paprašyti užeiti į zakristiją. Ten viską surašė ir jau prieš išeinant Krikšto tėvelis paprastai išsitraukė iš kišenės 100Lt ir padėjo ant stalo sakydamas, jog čia mūsų auka bažnyčiai. Kunigėlis padėkojo ir išėjome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 15, 21:28)
Mergaitės, o iš kur jūs spirito gaunate?  g.gif  noriu ir aš padaryti tą širšių medų, bet o kur gauti šio ingridiento  doh.gif

Man tai mama suveikė iš žmonių, kurie rusiškais vaistais prekiauja mirksiukas.gif O šiaip jei su savo ar vaikų gydytojais gerai sutari paprašyk receptą kad parašytų.
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 15, 22:28)

mes 2 kg ant 20 imsim 4u.gif
Atsakyti
O pas suaugusių 15, 3 vaikai (dar 2 vaikai maži, tai torto nevalgys), tai mes 2kg torto užsakėm. Mama atveš didelį skruzdėlyną, per mano vestuves jo nei kvapo neliko per pusvalandį, thumbup.gif o va torto dar buvo likę(aišku jis didesnis buvo). Bet manau kad 2 kg tikrai užteks. Dar kiek žinau šakotis turėtų būti, nors galvoju galėtų jo ir nepikti, jau geriau vaisių pripirktų...
Atsakyti
Mes vakar uzsakem siuti jau rubelius krikstynoms, lieka mb apdarai, lyg ateinanti savaitgali Akropolyje bus jamam tai reikes vaziuot , gal ka isrinksim, maniskis nemegejas po pardes vaiksciot, o musu vaikas dar toks vietoj nenustygstantis, bet gal ka rasim ir isrinksim, man aisku irgi reikia dar sudeliot visa savo garderioba ant I smile.gif

Bet kiek dar daug nepadaryta, kad Jus zinotumet doh.gif bet gal kaip nors, laiko 1.5 men blush2.gif
Atsakyti
[quote=daivuta,2011 05 15, 11:48]
Mus krikstynos bus be visu tu atrakciju mirksiukas.gif Jau anksciau sio temoja rasiau - ketinu padaryt tik tokius mini plakatelius su jumoristiniais krikstuko skelbimais, kriksto dienos reiksme, vardo reiksme ir pan. (nusiziurejau info is internete pateiktu "krikstuku" - laikarastuku smile.gif) ir pakabinsiu prie pavesines, kurioje svesim (cia bus kaip prasiblaskymas einantiems pailset nuo stalo)wink.gif.

musu taipogi liepos 9 ir ta pacia minti turiu kad vietoj laikrastuko padaryti atskirus lapus su vardo reiksme, kriksto reiksme ir t.t ir puosti pavesine su jais. galvoju ant grazios skalbiniu virvutes kabinti ir su dekoratyvineis segtukais prisegti ir vaiko foto dar prisegioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 16, 10:54)
Mes vakar uzsakem siuti jau rubelius krikstynoms, lieka mb apdarai, lyg ateinanti savaitgali Akropolyje bus jamam tai reikes vaziuot , gal ka isrinksim, maniskis nemegejas po pardes vaiksciot, o musu vaikas dar toks vietoj nenustygstantis, bet gal ka rasim ir isrinksim, man aisku irgi reikia dar sudeliot visa savo garderioba ant I smile.gif

Bet kiek dar daug nepadaryta, kad Jus zinotumet  doh.gif  bet gal kaip nors, laiko 1.5 men  blush2.gif

mums nei men neliko o dar nei zmoniu tiksliai nezinom biggrin.gif o apie darbus visi beveik nepadaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamulkos 4u.gif Prisijungiam ir mes. Krikstynos ne uz kalnu ( geguzes 28 d.) o darbu kalnas smile.gif Bet vienas is svarbiu darbu padarytas - tai kvietimai smile.gif
Labai kukluciai, bet ranku darbo smile.gif
user posted image

zadam sveciams mini dovaneles daryti, gal kam pravers, cia yra neblogas pasirenkimas : http://www.gratis.lt...iu-sveciams.htm
Atsakyti