QUOTE(juratux88 @ 2011 05 15, 09:13)
as tikrai nediskutuosiu kas kokias sventes daro,kiekviena darom taip kaip norim ir kam cia diskutuoti ir vos ne smerkt kitus kad jie nori kitaip nei jus,kartais yra geriau susilaikyti nuo komentaru
aš taip pat nesivelsiu į diskusijas -ginčus,o juo labiau kritiką žmonių kurie daro kitaip negu aš... ,ne visi vienodai kerpamės,maitinamės,vaikus auklėjam,gamtą mylim ir t.t. ,ir t.t.... galima negyvai ''prisidiskutuot ''
man visada įdomu išklausyti kitų nuomonę,paskaityti kas ką daro-ko nedaro,bet savo apmąstymus pasilieku sau
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 15, 09:18)
O man įdomu kokias krikštynas darys tos moterys, kurios prieš visus pasižadėjimus, saldainius ir t.t.? Galėtumėt pasidalinti mintimis. Gal stalą kaip nors ypatingai puošit, gal kokią atrakciją vaikui ar svečiams surengsit? Tikrai įdomu.
aš nedarau nei įsakymų,nei pasižadėjimų,nei taupyklių,nei saldainių,bet galvoju,kad bus graži šventė-su žaidimais-konkursais... ,dėmesiu vyresniems...
pas mus ir vestuvės kartu,tai pirma vakaro dalis mergytei,o antroji tėveliams,bet vakaras trumpas,tai daug nieko nedariau,nes ir pabendrauti norisi-retai susitinkam...
žaidimus žaisim po bažnyčios-kol fotografuosimės ir užkandžiausim (jei oras leis),jei lis važiuosim anksčiau į kavinę ir ten tą patį veiksim,kol laikas prie stalo sėstis ateis
ypatingai nepuošiu stalo-jis kiek žinau bus jau kavinės darbuotojų puoštas,o aš tik žvakes dekoruotas vežuosi. Vaikams ir svečiams bus mini prisiminimo dovanėlės kurių nereikia kažkaip saugoti ar slėpti į stalčius-vieną dalį suvalgys (tai rafaelo saldainis),kitą mažą graikišką riešutą su išdegintu žodžiu-(laimės,sėkmės,sveikatos ir t.t.),kas norės tas pasidės,kas nenorės lai meta-todėl nedariau saldainių su vaiko foto,kad neglamžytų ir nemestų į šiukšliadėžę...
nesu nusiteikus prieš visa ką daro kitos
, ir pati gavus esu taupyklę,krikštuką (pasklaidau su malonumu) ir šiaip smulkmenų,bet man patinka,nes žinau,kad daug darbo įdėta
QUOTE(erikae @ 2011 05 15, 12:36)
Aš turiu senelims taupykles. Ant vienos parašyta "Valduko saldainiams" ant kitos "Valduko ledams" Žinau, kad seneliai supras
dovanokit-seneliai ne svetimi,o vistiek anūkui pinigėlių skiria-tai turės kur dėti
aš neužpykčiau,nes pataupau ,kad mažei kažką nupirkti...
ir mano mama tokią dovaną gavus-mesdavo metalą,kad piniginėj neužimtų vietos (dažnai balti centai tai būdavo,o vaikai išleidžia ir tokius
)