Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(kwakse* @ 2011 05 14, 12:58)
Tai čia savaime aišku, kad bus giliai nukišta blush2.gif  Na bet aš galvoju, kad per krikštynas nebus tų žaidimų ir viso kito kaip per vestuves, o čia kaip mažas akcentėlis, kad žmonės susirinko į krikštynas, o ne šiaip į eilinį balių.

butent, drinks_cheers.gif o man smagu kartais is stalciu issitraukt paskaityt senus atvirukus , darbus kazkokius pazet, vestuvini laikrastuka ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija Viltr: 14 gegužės 2011 - 12:10
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 14, 12:09)
butent, drinks_cheers.gif  o man smagu kartais is stalciu issitraukt paskaityt senus atvirukus , darbus kazkokius pazet, vestuvini laikrastuka ir pan  rolleyes.gif

Tai aš irgi tokia pat. Kai niekas netrugdo, t.y. vaikai miega arba lauke, išsitraukiu, paskaitinėju. Manau jei žmogus nevertina visokių mielų dalykėlių, tai jam bet ką dovanok - vistiek bus nukišta ar išmesta.
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 14, 12:58)
Tai čia savaime aišku, kad bus giliai nukišta blush2.gif  Na bet aš galvoju, kad per krikštynas nebus tų žaidimų ir viso kito kaip per vestuves, o čia kaip mažas akcentėlis, kad žmonės susirinko į krikštynas, o ne šiaip į eilinį balių.

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 14, 13:09)
butent, drinks_cheers.gif  o man smagu kartais is stalciu issitraukt paskaityt senus atvirukus , darbus kazkokius pazet, vestuvini laikrastuka ir pan  rolleyes.gif

Tai as nieko ir nesakau, tiesiog tai buvo garsus pamastymas 4u.gif As pati, kaip kazkada minejau, darysiu kazka tokio simbolisko, kad, kaip jus sakot, butu aisku, kad susirinkom ne i eilini baliu, o i krikstynas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 14, 13:14)
Tai aš irgi tokia pat. Kai niekas netrugdo, t.y. vaikai miega arba lauke, išsitraukiu, paskaitinėju. Manau jei žmogus nevertina visokių mielų dalykėlių, tai jam bet ką dovanok - vistiek bus nukišta ar išmesta.

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 14 gegužės 2011 - 12:15
Tik nesugalvoju ką reikės pasakyti prie stalo g.gif Nesu didelė kalbėtoja, bet kažką pasakyti tai reikės.
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2011 05 14, 11:31)
net nejauku pasidarė perskaičius  blink.gif 
jei būčiau krikštamotė ir gaučiau tokius įsakymus, turbūt šoką gaučiau  lotuliukas.gif
nemandagu ir įžulu sakyčiau  g.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Beje, nejaugi visos ir spausdinasi tokius su rašybos bei stiliaus klaidom blink.gif doh.gif
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 14, 12:29)
<...> Man tai tie saldainiai kažkaip nelabai schmoll.gif  <...>

Man gaila būtų įdėtų pastangų, laiko ir pinigų, juk po to saldainių popierėliai yra tiesiog išmetami, išvyniojus ir suvalgius saldainį ax.gif Nelabai suprantu, kam gaminti... šiukšlę ir dar su vaikiuko nuotrauka? blink.gif
QUOTE(daivuta @ 2011 05 14, 12:48)
drinks_cheers.gif Bet jus man paaiskinkit, kur paskui tuos gautus isakymus-pasizadejimus det? Negi kabint ant sienos?  g.gif Juk greiciausiai bet kokiu atveju jie bus nukisti i stalcius g.gif Geda prisipazint, bet musu krikstasunio laikrastukas ir isakymai krikstateviams guli kazkur giliai spintoj  blush2.gif Gaila ideto darbo ir pastangu...

Jūs visiškai teisi ax.gif Gerai paieškojus ir aš rasčiau stalčiuj ne vieną krikštynų laikraštuką ar kokį "suvenyriuką"... Ir tikrai nei karto nebuvau ištraukusi jo skaityti, nes... pilna internete lygiai tokių pat, tik su kitokiais vardais ir nuotraukom doh.gif

Kaip viena mamytė buvo parašiusi - išties tokių krikštynų planavimas primena tradicines vestuves... Ufff, maniau, jau kiti laikai, mamos neužsiima senoviniais "rankdarbiais", pasirodo, klydau ax.gif

Sėkmės planuojančioms, bėgu ieškoti ne tokios "tradicinės" krikštynų temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 14, 11:29)
Laba visoms, besiruošiančioms krikštynoms  4u.gif

Mano pupos bus gegužės 28 d., jau greit, irgi labai pergyvenu dėl oro, norėtusi, kad bent jau nelytų  biggrin.gif

Laba mirksiukas.gif
Vieną dieną švęsim mirksiukas.gif Kooperuojamės gero oro užsakymui??

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 14, 22:45)
krikstynos svarbesne svente, nes vestuviu gali but ir ne vienos  rolleyes.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif

------------------------------------------
informacija Vilnietėms ieškančioms lininių rūbelių vaikučiam : šiandien praeidama Aušros vartų gatve vienoje parduotuvėlėje mačiau daug vaikiškų lininių rūbelių ,labai gražūs marškinukai mažam berniukui kabojo,suknytės tokios ''vaidilučių'' biggrin.gif ,kainų nežinau,nes nežiūrėjau,mažoji rėkė,tai greit pralėkėm ...
adresas Aušros vartų 17
----------------------------------------------

buvom nuėję iki Bernardinų pažiūrėt kaip vyksta vestuvių ceremonijos,nes buvę tik krikštynose... ,pamačiau viską kas rūpėjo,tai galutinai susidėliojau planą,kaip kas vyks thumbup.gif
liko pasirūpint plaukuosenom,rūbus pasiruošt ir viskas...,bet paskaičiavau,kad šventės rytą nuo gryžimo iš kirpyklos iki išvykimo iš namų lieka pusvalandis doh.gif ,per jį parvažiuot,persirengt,nusipiešt veidus ir išvažiuot blink.gif ,taigi dabar teks sukt galvą kaip kirpėją į namus prisiviliot...,nes kitaip šakės doh.gif va ir patikėk jaunimui reikalus tvarkyt...,pasakė,kad viskas sutvarkyta ir negalvojau apie tai-buvo ką veikt..,o dabar kai savo darbus baigiau ir jų patikrinau-va kas ''išlindo'' verysad.gif ,žinoma tvarkyt teks man ,bet bus kaip bus-eis susivėlę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo into*in: 14 gegužės 2011 - 21:18
krikstasuniui busimam uzsakiau eilerasciu knygute kurioje prie kiekvieno eilerastuko bus jo nuotrauka, tikiuos liksiu patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 14, 23:24)
krikstasuniui busimam uzsakiau eilerasciu knygute kurioje prie kiekvieno eilerastuko bus jo nuotrauka, tikiuos liksiu patenkinta  biggrin.gif

čia kažkas naujo bigsmile.gif ,internete gal pavyzdys yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 05 14, 22:28)
čia kažkas naujo  bigsmile.gif ,internete gal pavyzdys yra?  g.gif

va sitamirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija Viltr: 14 gegužės 2011 - 21:33
taip krikstynos ne eiline svente, bet tokio "vestuvinio" baliaus mes ir nedarysim. Graziai, kukliai su seimos nariais, simbolines dovaneles, karsti patiekaliukai, tortukas, pasodinsim medeli ir tai bus taip pat grazu ir simboliska kaip ir krikstynu pati esme ir svente.

o cia kai tokius balius istaiso, tai idomu ar bent supranta krikstynu esme, ar is viso tiki i Dieva, baznycia ir pan. Juk esme tai kad vaikas tampa krikscioniu. O jei ne krikste esme o tik baliuje, tai reiketu bent gimtadieni koki ar siaip eiline diena svest smile.gif

cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 14, 23:32)

kažkaip būsiu pražiūrėjus,nes šitą prazondavau doh.gif ,bet nieko... sutaupiau biggrin.gif ,užteks kiek bus ...
labai graži idėja 4u.gif bus gražus prisiminimas mirksiukas.gif
Atsakyti
O man įdomu kokias krikštynas darys tos moterys, kurios prieš visus pasižadėjimus, saldainius ir t.t.? Galėtumėt pasidalinti mintimis. Gal stalą kaip nors ypatingai puošit, gal kokią atrakciją vaikui ar svečiams surengsit? Tikrai įdomu. 4u.gif

Na kai dabar skaitau, kad vos ne visos tuos įsakymus/pasižadėjimus daro tai tikrai nuvalkiota mintis atrodo. Bet kai mūsų giminėje krikštynos buvo prieš 18 metų, tai manau visiems patiks mano maži siurprizėliai ax.gif
Atsakyti