Mes tai saldainius planuojame padeti kiekviema serviruojant ant lekstutes. taip dareme per vestuves labai grazu ( bent jau mums ir patiko)
QUOTE(novila @ 2011 05 14, 08:20)
Musu krikstynos tai kita sestadieni, yra ivairiu inciu, esu kai ka pati sugalvojus, ko niekur neradau kad kas darytu, bet kol kas cia dar nieko nepasakosiu, nes kiek zinau mamyte irgi cia lankosi Kai pakrikstysim savo kriksto angeleli, tada butinai cia viska papasakosiu.
O siandien grazios saulytes visiems svenciantiems krikstynas!!!
O siandien grazios saulytes visiems svenciantiems krikstynas!!!
musu irgi kita sestadieni
QUOTE(novila @ 2011 05 14, 08:27)
Na as uzejus ant to tavo paveiksliuko paspaudziau ir man ismete www.radikal.ru puslapi. kazkur irgi man taip kai paziurejau ismete ta puslapi, bet jame apskirai nerandu tokiu paveiksliuku.
ant to paveiksliuko spausk desini peles klavisa ir spausk save as ir ismes tau kur nori pas save issisaugoti kompiuteryje
krikstynoms siandien visai normalus oras pas mus klp saulute ir vejukas yra,grazios dienos svenciantiems
QUOTE(Loora @ 2011 04 30, 21:48)
KRIKŠTUKO ĮSAKYMAI KRIKŠTO TĖVAMS
1. Mano atvaizdą privalote pasikabinti matomiausioje savo namų vietoje (dovanoju plaktuką ir vynuką);
2. Tikiuosi būti Jums svarbiausiu ir galbūt vieninteliu krikštasūniu (krikštadukra) jūsų gyvenime (dovanoju bokso pirštines, konkurencijai atlaikyti);
3. Nepamirškite mano gimtadienių ir kitų man svarbių dienų, nes privalėsite sveikinti ir dovanoti dovanas (kalendorius);
4. Taupykite pinigus mano būsimoms užgaidoms ir norams įgyvendinti (taupyklė);
5. Jau šiandien dairykitės man žmonos (vyro), kad turėčiau pasirinkimą iš daugelio variantų (žiūronai);
6. Nepamirškite, kad ir aš pretenduoju į Jūsų turtą (Lietuvos įmonių katalogas, advokatų skyrius);
7. Ginsite mane visose gyvenimiškose situacijose, net ir tose, kai reiks ką nors nuslėpti nuo tėvų (pažymių knygutės antrasis variantas);
8. Turėsite mane ugdyti ir mokinti, o tam geriausias būdas - ekskursijos (žemėlapis arba atlasas);
9. Tesėkite visus man šiandien duotus pažadus, nes tai geriausias meilės įrodymas (užrašų knygutė pažadams užsirašyti);
10. Mylėkite mane taip stipriai, kad šią meilę jaustų visi esantys aplinkui (širdies formos žvakė arba pakabukas).
Prašau jei tiks
1. Mano atvaizdą privalote pasikabinti matomiausioje savo namų vietoje (dovanoju plaktuką ir vynuką);
2. Tikiuosi būti Jums svarbiausiu ir galbūt vieninteliu krikštasūniu (krikštadukra) jūsų gyvenime (dovanoju bokso pirštines, konkurencijai atlaikyti);
3. Nepamirškite mano gimtadienių ir kitų man svarbių dienų, nes privalėsite sveikinti ir dovanoti dovanas (kalendorius);
4. Taupykite pinigus mano būsimoms užgaidoms ir norams įgyvendinti (taupyklė);
5. Jau šiandien dairykitės man žmonos (vyro), kad turėčiau pasirinkimą iš daugelio variantų (žiūronai);
6. Nepamirškite, kad ir aš pretenduoju į Jūsų turtą (Lietuvos įmonių katalogas, advokatų skyrius);
7. Ginsite mane visose gyvenimiškose situacijose, net ir tose, kai reiks ką nors nuslėpti nuo tėvų (pažymių knygutės antrasis variantas);
8. Turėsite mane ugdyti ir mokinti, o tam geriausias būdas - ekskursijos (žemėlapis arba atlasas);
9. Tesėkite visus man šiandien duotus pažadus, nes tai geriausias meilės įrodymas (užrašų knygutė pažadams užsirašyti);
10. Mylėkite mane taip stipriai, kad šią meilę jaustų visi esantys aplinkui (širdies formos žvakė arba pakabukas).
Prašau jei tiks
net nejauku pasidarė perskaičius
jei būčiau krikštamotė ir gaučiau tokius įsakymus, turbūt šoką gaučiau
nemandagu ir įžulu sakyčiau
QUOTE(juoda/kava @ 2011 05 14, 11:31)
net nejauku pasidarė perskaičius
Tai manau, Jus gerai pazistanti mama ir nedovantu tokiu isakymu Juk cia viskas juoko forma ir tikrai nerekomenduotina tiems, kam tokie "bajeriai" nepriimtini O siaip, kiek pastebejau, cia vienas is "einamiausiu" dalyku, bet asmeniskai man tai primena tradicines lietuviskas vestuves, todel net minties nekilo tokiu daryt
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 05 13, 20:26)
Taigi turiu tik vieną klausimėlį - ką patartumėt tokio labai simboliško krikšto tėvams padovanoti?
Gali po kokį angelėlį padovanoti ar atvirutę su vaikučio delniuko atspaudu.
Mano vaikiukų krikštynos po dviejų savaičių, tai jau kaip ir viskas suruošta.
Man tai tie saldainiai kažkaip nelabai O ir krikštatėviams ne įsakymus, o pasižadėjimus geriau daryti, kažkaip maloniau skamba.
O štai mano pakvietimai
Visa kita ką pagaminau įkelsiu po krikštynų.
Beje, gal kas jau darė širšių medų? Nežinau iš kokio kiekio daryt, kad 1040ml
QUOTE(daivuta @ 2011 05 14, 11:44)
Tai manau, Jus gerai pazistanti mama ir nedovantu tokiu isakymu Juk cia viskas juoko forma ir tikrai nerekomenduotina tiems, kam tokie "bajeriai" nepriimtini O siaip, kiek pastebejau, cia vienas is "einamiausiu" dalyku, bet asmeniskai man tai primena tradicines lietuviskas vestuves, todel net minties nekilo tokiu daryt
as darysiu keleta tokiu bet kitu variantu, nes man kad pasikabintu nuotrauka, taupytu pinigus ir pan taip pat ne kaip skamba o va kad myletu, rupintusi tai kits reikalas darysiu nat 1 lapo ir padeka ir isakymus, bet gal reik uzvadint ne isakymai o prasymai
Ojojoj kaip laukiu krikstynu ispudziu, tikiuosi mamytes nepamirs musu ir pasidalins
As mastau pavaisinti prie baznycios, kol mes fotosesinsimes, tai ir apsneket turetu ka Manau krepselyje (perristame kaspinu) paprasysiu, kad kas panesiotu Kadangi visu nesuvalgys, tad likusius padesiu ant stalo.
Jusu vietoje nemaisyciau saldainiuku, jei 2 progos, tai tegu ir matosi
QUOTE(estetė @ 2011 05 14, 07:49)
Iškilo klausimas! Kas darote saldainius, kaip ir kur galvojate juos pateikti?
As mastau pavaisinti prie baznycios, kol mes fotosesinsimes, tai ir apsneket turetu ka Manau krepselyje (perristame kaspinu) paprasysiu, kad kas panesiotu Kadangi visu nesuvalgys, tad likusius padesiu ant stalo.
Jusu vietoje nemaisyciau saldainiuku, jei 2 progos, tai tegu ir matosi
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 14, 12:29)
as darysiu keleta tokiu bet kitu variantu, nes man kad pasikabintu nuotrauka, taupytu pinigus ir pan taip pat ne kaip skamba o va kad myletu, rupintusi tai kits reikalas darysiu nat 1 lapo ir padeka ir isakymus, bet gal reik uzvadint ne isakymai o prasymai
Tai taip, sakyciau, kad "prasymai", arba, kaip kwakse* siulo, "pasizadejimai" skamba svelniau ir silciau, ne taip kategoriskai
QUOTE(Afigenija @ 2011 05 14, 12:30)
arba jei viena saldainine tai gal vienoj pusej sudet vienas saldaines, kitoj kitas, ar gal perskirtu buna ju
Papildyta:
QUOTE(daivuta @ 2011 05 14, 12:32)
Tai taip, sakyciau, kad "prasymai", arba, kaip kwakse* siulo, "pasizadejimai" skamba svelniau ir silciau, ne taip kategoriskai
tai va va, man tie isakymai ir taip ne kaip skamba, nors as speju gausiu kazka tokio
Beje, man dar ne kaip skamba, kai tuose įsakymuose reikalaujama finansinio išlaiškymo. Nu kažkaip.... neskaniai. Tikrai galima paieškot kažko kito. Jei ką domins, galiu atsiųsti savo Kol kas nenoriu čia kelti.
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 14, 12:43)
Beje, man dar ne kaip skamba, kai tuose įsakymuose reikalaujama finansinio išlaiškymo. Nu kažkaip.... neskaniai. Tikrai galima paieškot kažko kito. Jei ką domins, galiu atsiųsti savo Kol kas nenoriu čia kelti.
Bet jus man paaiskinkit, kur paskui tuos gautus isakymus-pasizadejimus det? Negi kabint ant sienos? Juk greiciausiai bet kokiu atveju jie bus nukisti i stalcius Geda prisipazint, bet musu krikstasunio laikrastukas ir isakymai krikstateviams guli kazkur giliai spintoj Gaila ideto darbo ir pastangu...
QUOTE(daivuta @ 2011 05 14, 11:48)
Bet jus man paaiskinkit, kur paskui tuos gautus isakymus-pasizadejimus det? Negi kabint ant sienos? Juk greiciausiai bet kokiu atveju jie bus nukisti i stalcius Geda prisipazint, bet musu krikstasunio laikrastukas ir isakymai krikstateviams guli kazkur giliai spintoj Gaila ideto darbo ir pastangu...
Tai čia savaime aišku, kad bus giliai nukišta Na bet aš galvoju, kad per krikštynas nebus tų žaidimų ir viso kito kaip per vestuves, o čia kaip mažas akcentėlis, kad žmonės susirinko į krikštynas, o ne šiaip į eilinį balių.