Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(juratux88 @ 2011 05 13, 14:50)
o ta indeja su marmaluzi indeliu gera nejau teks man pirkt ju koseles nes man reikia tokios medziagos ar galeciau is paprasto medziagos gabalo iskirpti g.gif

taigis ten paprastas medvilninės medžiagos gabaliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2011 05 13, 15:50)
o kiek mazdaug gaunasi to sirsiu medaus,amn reikia i kelis indelius ipilti nuo hipp kosiu ir tyreliu ar uzteks man dezutes kondensuoto pieno g.gif
o ta indeja su marmaluzi indeliu gera nejau teks man pirkt ju koseles nes man reikia tokios medziagos ar galeciau is paprasto medziagos gabalo iskirpti g.gif

marmaluzzi ir nepatariu pirkt, nes žiauriai sunku nulupti etiketes, ir vistiek lieka "snargliai" o tuos uždengimus labai paprasta iš medžiagos padaryt- iškerpi apskritimą ir su gumyte (ar kaspinėliu) apriši. Iš vieno idelio kondensuoto pieno ir t.t gaunas ~500 gr. širšių medaus, tai ~3 indeliai po 190 gr. g.gif
Atsakyti
Sveikos visos besiruosiancios krikstynoms. As va irgi kita savaitgali ruosiuosi tapti kriksto mama, bet su savo mazyliu patekom i ligonine verysad.gif Ir dabar sirdi skauda ir del mazojo, kada pasveiks, o ir krikstynoms kaip suspeti viska susiruosti g.gif
Va ieskau etikeciu sirsiu medui duonelei, bet kiek radau tai visur reikia foto ideti, o as noriu be nuotraukos, tik kelis zodelius parasyti.
Tai gal kas zinot koki puslapiuka, kur butu galima parsisiusti kokiu etikeciu, ale tik kad foniukas butu??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2011 05 13, 16:14)
Sveikos visos besiruosiancios krikstynoms.  As va irgi kita savaitgali ruosiuosi tapti kriksto mama, bet su savo mazyliu patekom i ligonine  verysad.gif Ir dabar sirdi skauda ir del mazojo, kada pasveiks, o ir krikstynoms kaip suspeti viska susiruosti g.gif
  Va ieskau etikeciu sirsiu medui duonelei, bet kiek radau tai visur reikia foto ideti, o as noriu be nuotraukos, tik kelis zodelius parasyti.
Tai gal kas zinot koki puslapiuka, kur butu galima parsisiusti kokiu etikeciu, ale tik kad foniukas butu??? g.gif

cia kazko tokio reikia? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neven @ 2011 05 13, 17:10)
marmaluzzi ir nepatariu pirkt, nes žiauriai sunku nulupti etiketes, ir vistiek lieka "snargliai"

Nervina mane irgi tie "snargliai" , bet aš juos įveikiau sudrėkinus tą vietą indų plovikliu ir iš jėgos paskutus galingu peiliu,nė žymės neliko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, krikštynų planuotojos,
Visos temos neskaičiau, bet užteko vos akimis "permesti"... Jūs čia, žiūriu, krikštynas kaip vestuves planuojat? blink.gif

Aš mąstau krikštyti dukrytę gal vasaros pabaigoj kažkur... Nieko tikrai dar neturiu ir nieko nemąstau, nes bus tik kokia daili (tikrai ne užuolaidinė") suknytė + žvakė + krikšto tėvai bigsmile.gif Jokių balių festivalių, jokių svečių ir pan. Svarbiausia - geras fotografas, kad nuotraukytės gražios būtų wub.gif

Taigi turiu tik vieną klausimėlį - ką patartumėt tokio labai simboliško krikšto tėvams padovanoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 05 13, 21:26)

Taigi turiu tik vieną klausimėlį - ką patartumėt tokio labai simboliško krikšto tėvams padovanoti? ax.gif

mes kukliai turbut dovanosim puodelius su uzrasu kriksto tete, kriksto mama, arbatos, ir turbut medaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 13, 16:37)
cia kazko tokio reikia? g.gif
user posted image

Va cia tai nuostabu!!!
As ta puslapi buvau radus, bet nelabai supratau kur ten ir ka daryti blush2.gif
Gal gali paaiskinti, kaip toki paveiksliuka sau parsisiusti?! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2011 05 13, 22:25)
Va cia tai nuostabu!!!
As ta puslapi buvau radus, bet nelabai supratau kur ten ir ka daryti blush2.gif
Gal gali paaiskinti, kaip toki paveiksliuka sau parsisiusti?! ax.gif

as jau nepamenu kur jy radau doh.gif bet siaip jei tu zinai kur jis buvo tai ant to paveiksliuko, arba cia, spausk desini peles ir save as rolleyes.gif turbut ir as taip dariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2011 05 13, 15:50)

As pirkau tuos marmaluzius, kai nuolaida buvo. O etiketes vyras visai papratsai nulupo, labai liuks viskas gavosi. Ryt reikes nufotkint.

QUOTE(kastonyte @ 2011 05 13, 16:48)
koooks oras verysad.gif o ryt ir mums ta diena schmoll.gif net liudna doh.gif

Neliudek 4u.gif Nebus gal to lietaus. O bus, tai bus. Juk svarbiausia geras nusiteikimas ir gera nuotaika, tada ir oras nesvarbu 4u.gif
Atsakyti
Visiems šiandien švenčiantiems gero oro!
Nesitiki, kad kitą šeštadienį man teks Krikšto mama būti wub.gif

Iškilo klausimas! Kas darote saldainius, kaip ir kur galvojate juos pateikti?
Vakar žiūrėjau pirkti kokios saldaininės, galvojau su ja jau nunešiu ir padėsiu ant vaišių stalo smile.gif Mano bus pusė saldainių jubiliejui 60-mečio ir pusė Krikštynų. Kažin maišyt juos kartu ar atskirai padėti?
Kaip kitos darysit su Krikštynų saldainiukais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2011 05 14, 08:27)
Na as uzejus ant to tavo paveiksliuko paspaudziau ir man ismete www.radikal.ru puslapi. kazkur irgi man taip kai paziurejau ismete ta puslapi, bet jame apskirai nerandu tokiu paveiksliuku.  g.gif

jus ant jo tik desini spauskit, kad niekur neieitu, ir ismes daug parinkciu, tai pasirinkit save as rolleyes.gif
Atsakyti