Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

Va mano angeliukai smile.gif

user posted image

Uz 30 vnt sumokejau 105 lt. Man gavosi po 3,5 lt, bet manau jei imtumet daugiau,. tai butu dar pigiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrrre: 13 gegužės 2011 - 08:50
QUOTE(vixiuke @ 2011 05 13, 00:12)
rašėt, kad jau darėt popieriukus, tad kiek telpa į A3 lapą? smile.gif kaina kiek pamenu rašėt, jog 4lt už lapą. O kur čia darėt?

Vieną tik atspausdino pabandymui, gerai, kad prasitestavome, nes pagal šabloną dideli buvo doh.gif
Nežinau pavadinimo tos firmos, bet vyras pirmadienį važiuos ten, tai parašysiu ir kiek popieriukų telpa, ir pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 12, 21:36)
nu va mano paprastos pigutes suknytes, 35 ir 45 Lt, na kuklios, bet man patiko ir kaip bebut keista vyrui patiko  biggrin.gif  na isvaizda galetu mano but geresne  lotuliukas.gif

abi man grazios thumbup.gif as ir jauna mamyte nesenai 23suejo ax.gif
parodysiu ka ir mes jau turim ax.gif
http://www.part.lt/p...563c098e357.JPG
http://www.part.lt/p...8694b796436.JPG
http://www.part.lt/p...26f5f8f9218.JPG
http://www.part.lt/p...68f8d929690.JPG
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2011 05 13, 09:49)
Va mano angeliukai smile.gif

user posted image

Uz 30 vnt sumokejau 105 lt. Man gavosi po 3,5 lt, bet manau jei imtumet daugiau,. tai butu dar pigiau  smile.gif

va tokius 2 radau pas save bigsmile.gif tai kriksto tevams kiba reik isegt biggrin.gif o cia su kuo isegt?
Papildyta:
QUOTE(juratux88 @ 2011 05 13, 10:14)

musu kvietimukai ir tokie pat beveik thumbup.gif viskas grazu mirksiukas.gif mums menesis liko, nu ***** mazai laiko o nieko neturiu doh.gif net tiksliai zmoniu nzn kiek bus, pavesine nesutvarkyta, is kur suolus ar kedes gausim nzn, indai, papuosimai, maniu, dovaneles ir viskas dar tik mintyse doh.gif profesiju korteles padarytos, padeka vieniems tevukams, liko dar mano mamai, ir mociutei, o po to spausdinimas, zodziu darbu daaug, laiko laisvo mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 13, 10:20)
va tokius 2 radau pas save  bigsmile.gif  tai kriksto tevams kiba reik isegt  biggrin.gif  o cia su kuo isegt?

su ziogeliu musu yra,man 30vnt kainavo 70lt ax.gif
musu jau kita sestad reikia jau viska daug maz tureti kad nebutu streso paskutinem dienom ax.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos 4u.gif
ir mums jau rytoj svente, bet as kaip studente visus taskus ant i sudelioti palieku paskutiniai nakciai doh.gif
Bet jau daug padaryta:
kvietimai,
pasizadejimu korteles,
padekos dezutes,
padekos dovaneles (kadangi sveciu nedaug, tai gaus nors ir simboliskai visi smile.gif )
drabuzeliai ir batukai mazajai,
suknele ir batukai didziajai (nes pas mus ir krikstyno ir pirmoji komunija ta pacia diena)
rubai mums irgi paruosti,
leksiu pasiimti torto,
fotografas usakytas,
kavineje meniu suderintas,
nepamirsti muilo burbulu, balionu, zvakiu, papuosimu ir suzymeti svecius,
tik laukiu dar laikrastuko, gerai, kad paziurejau kol neatspausdino, nes kelis netikslumus radau,
net jau zinau, kad gausim dovanu dvi dekupazuotas dezutes tai bus dukrytems visam groziui prisiminimui susidet blush2.gif
Lenkiu galva pries visokias svenciu planuotojas, nes kai 10 menesiu pypliuke pastoviai kabarojasi ant ranku, o pagalbos is salies kazkokios ypatingos nera, tai viska ka buvau prisisvajojusi ir priplanavusi nepavyks igyvendinti, bet tikiuosi, kad sinoptikai suklyde bus ir lietaus jokio nebus cool.gif
Ir dar noriu jusu paklausti, o tas padekos dovaneles (mes saldainiuku i dezutes pridejom) ant stalo padeti visiems reikia? Ar paduoti pries atsisveikinant? Ar cia nebus kaip su torto pasiulymu sveciams pries 12, kai visi klausia tai ka jau namo? lotuliukas.gif
Oi gal jau perdaug prirasiau doh.gif
Atsakyti
mes dezutes iskart ant stalo padesim bus kaip ir papuosimas
Atsakyti
Mano startas irgi ryt, rodausi ką turiu:

user posted image

čia žaidimui "atspėk kas"
ir dar:
user posted image
visa kita pasirodysiu PO, nes nelabai suspėju viską suorganizuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neven @ 2011 05 13, 11:36)
Mano startas irgi ryt, rodausi ką turiu:
čia žaidimui "atspėk kas"

gal galima plačiau apie tą žaidimą..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 05 13, 13:02)
gal galima plačiau apie tą žaidimą..?  ax.gif

Kiekvienam maišelyje/dėžutėje daiktas iš tos raidės. Kas atspėja, gauna daiktą Dariau taip:
K- Karolio košė
A- ananasai
R- rėmelis nuotraukai
O- obuolių tyrelė
L- lėktuvėlis
I- imbieras
S- sultys
Atsakyti
Labutis,
tik savaitelei buvau dingus (MB kompa pasistenge "sutvarkyti"), o jus jau kiek nuveiket blink.gif thumbup.gif
QUOTE(vixiuke @ 2011 05 07, 17:18)
gal galit daugiau papasakoti apie laivelių leidimą?

Atsiprasau, bet del jau anksciau minetu priezasciu neatrasiau blush2.gif Uz tat uz mane puikiai darba atliko estete, aciu jai 4u.gif
Dar isduosiu drauges (tikiuosi ne paslapti), kadangi ji krikstyjo mergyte, tai lankste geles ir leido i vandeni thumbup.gif Dar tokia pastabele, kad reikia pries diena ar kelias dienas susirasti gera vieta laiveliu leidimui, kad butu patogu prieiti ir kad laivelis tikrai isplauktu. Tiesiog pabandymui nusineskit ir paleiskit mirksiukas.gif
QUOTE(Superburbule @ 2011 05 10, 15:08)
as taip pat helio balionus manau, paprastai pripusti nekils, nebent galima paleist i upe paprastai pripustus 4u.gif

Va cia originali ideja, as rimtai galvoju pasiskolinti g.gif Juk balionai dideli ir spalvoti labai gerai turetu matytis ir atrodyti, aciu 4u.gif
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 13, 09:20)
va tokius 2 radau pas save  bigsmile.gif  tai kriksto tevams kiba reik isegt  biggrin.gif  o cia su kuo isegt?

Ir sita ideja pasiskolinsiu blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
o kiek mazdaug gaunasi to sirsiu medaus,amn reikia i kelis indelius ipilti nuo hipp kosiu ir tyreliu ar uzteks man dezutes kondensuoto pieno g.gif
o ta indeja su marmaluzi indeliu gera nejau teks man pirkt ju koseles nes man reikia tokios medziagos ar galeciau is paprasto medziagos gabalo iskirpti g.gif
Atsakyti