Tikrai neturejau tiklo kazka izeisti, tiesiog gal kas ir apsigalvos del kazkokiu detaliu sventeje po mano posto, butent tam ir kad ir ju svente t.p. butu grazi
pati suku galva kaip padekoti kriksto tevam. Nors ir banaloka ideja (nes labai jau populiari pasidare, bet nieko normalesnio nesumastau) visai nieko butu siuvineti ranksluosciai Arba (musu kriksto tevai labai jaunuciai) gal nieko butu koks kvietimas i vandens pramogas
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 01, 12:55)
pati suku galva kaip padekoti kriksto tevam. Nors ir banaloka ideja (nes labai jau populiari pasidare, bet nieko normalesnio nesumastau) visai nieko butu siuvineti ranksluosciai Arba (musu kriksto tevai labai jaunuciai) gal nieko butu koks kvietimas i vandens pramogas
Tai va, kad norisi, jog turėtų ką nors atminimui, bet ir nenukištų kuo giliau į spintą Rankšluosčiai, manau, ir gražus, ir praktiškas daiktas, o kvietimas į pramogas - tuo tarpu gal ir gerai, bet po kurio laiko išgaruos prisiminimai vis tiek visokie suvenyrai tai, mano nuomone, tik dulkėms rinkti, vistiek galų gale būna kur nors paslėpti nors radau vienos mamos gaminamus medinius degintus varpelius, nedidukai jie, daro pagal užsakymą su užrašais, tai galvoju įteikt seneliams ir krikšto tėvams simboliškai kaip prisiminimą, bet irgi neramu, kad bus nukišti kur nors
Jo, suvenirai, diplomai, sertifikatai, tikrai nukeliaus gyliai i stalcius kur nors ir dulkes n metu, nes ir ismesti gaila, o ir demonstruoti kur ne i tema
O vandens pramogos visai nieko man rodos, atsipalaiduos zmones po sventes ir gerai ko daugiau reik Arba galima kokias valgomas dovaneles, kaip kad kokie saldainiai brangus skanus, suriai, mesos gaminiai na toki krepselis su gardumynais ir vyno bonke
O jai butinai prisiminimui riek, tai gi nuotraukas galima padaryti prisiminimui, kokius mini albumukus ir bus dar geriau negu kokie niekuciai, nes foto juk siaip ar taip pageidaus, vat ir bus prisiminimas poats tikriausias
O vandens pramogos visai nieko man rodos, atsipalaiduos zmones po sventes ir gerai ko daugiau reik Arba galima kokias valgomas dovaneles, kaip kad kokie saldainiai brangus skanus, suriai, mesos gaminiai na toki krepselis su gardumynais ir vyno bonke
O jai butinai prisiminimui riek, tai gi nuotraukas galima padaryti prisiminimui, kokius mini albumukus ir bus dar geriau negu kokie niekuciai, nes foto juk siaip ar taip pageidaus, vat ir bus prisiminimas poats tikriausias
Oi merginos,kiek Jūs idėjų turit ,dabar reiks išrinkt priimtiniausią.Aš dar norėjau paklausti ar būna bažnyčioj repeticijos krikštynų gal ir minėjot,bet praleidau,nes kaip saviškį krikštyjau kaimo bažnytėlėj tai repetavom,nes krikštynos buvo ilgos atbuvom mišias ir jų metu (link pabaigos) suteikė krikšto sakramentą
QUOTE(ramuniete @ 2011 05 01, 14:31)
Oi merginos,kiek Jūs idėjų turit ,dabar reiks išrinkt priimtiniausią.Aš dar norėjau paklausti ar būna bažnyčioj repeticijos krikštynų gal ir minėjot,bet praleidau,nes kaip saviškį krikštyjau kaimo bažnytėlėj tai repetavom,nes krikštynos buvo ilgos atbuvom mišias ir jų metu (link pabaigos) suteikė krikšto sakramentą
Kad kažin, ar toks dalykas įmanomas Juk dabar vienu metu krikštija dažniausiai krūvą vaikų, ypač jei bažnyčia populiaresnė, tai nemanau, kad kas nors dar ir repeticija užsiimtų.... O ir ką ten repetuoti - juk viską su kunigu galima aptarti iš anksto, o kada ką daryti ir sakyti kunigas pasako ceremonijos metu
QUOTE(Esha @ 2011 05 01, 15:15)
Tai juk pries Krikstynas vykdomos specialios pamokeles, kuriose mokoma kur ka sakyti ir kur stoveti
nu bent mums nesake ateit anksciau ar ka kad kazkokios pamokeles butu
Niu va, pasidomjau gurmaniskais krepseliais krikstateviu dovanai, tai kainos 200-400 kaip ir galvojau. Man reik dvieju tokiu, nes jie is skirtingu seimu. bt jauciu imsiu ta reikala
Papildyta:
Man kunigas pasake, kad pamokeles vykdomos kazkokiu adresu kurio aisku nepamenu Bt juk galima pasidometi. Jos daromos speciliai krikstynoms pasirrengti ir manau bent vienam asmeniui vertetu ten nueiti, kad galetu ir tevams ir krikstateviams papasakot kokia tvarka stoveti, ka atsakyti kunigui paklausus ir pan.
Juk pati ceremonija ir yra svarbiausia Tad jai tikrai deretu pasiruosti.
Tos pamokeles vykdomos ne pries pat krikstynas, o gerokai anksciau
Papildyta:
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 01, 15:59)
Man kunigas pasake, kad pamokeles vykdomos kazkokiu adresu kurio aisku nepamenu Bt juk galima pasidometi. Jos daromos speciliai krikstynoms pasirrengti ir manau bent vienam asmeniui vertetu ten nueiti, kad galetu ir tevams ir krikstateviams papasakot kokia tvarka stoveti, ka atsakyti kunigui paklausus ir pan.
Juk pati ceremonija ir yra svarbiausia Tad jai tikrai deretu pasiruosti.
Tos pamokeles vykdomos ne pries pat krikstynas, o gerokai anksciau
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 01, 15:59)
Šiaip esu girdėjus, kad kažkokie kursai būna, bet mums ir neliepė jų lankyt O dėl tvarkos per ceremoniją, tai manau, kad pasidomėjus bet kuris kunigas viską išsamiai paaiškins
QUOTE(Esha @ 2011 05 01, 16:07)
Niu va, pasidomjau gurmaniskais krepseliais krikstateviu dovanai, tai kainos 200-400 kaip ir galvojau. Man reik dvieju tokiu, nes jie is skirtingu seimu. bt jauciu imsiu ta reikala
Prašom plačiau apie tuos krepšelius - kas, kur ir kokiu būdu?
QUOTE(daivuta @ 2011 05 01, 16:12)
Prašom plačiau apie tuos krepšelius - kas, kur ir kokiu būdu?
Pagooglinau, tai daug vercia krepseliu Va yra ir pigesniu varinatu http://www.lacave.lt/lt/dovanos/
O siaip galvoju galima susitrinkti sarasiuka norimu produktu, susipirkt paciai ir sudet grziai i koki krepseli pigiau gautusi
QUOTE(Esha @ 2011 05 01, 16:17)
Pagooglinau, tai daug vercia krepseliu Va yra ir pigesniu varinatu http://www.lacave.lt/lt/dovanos/
O siaip galvoju galima susitrinkti sarasiuka norimu produktu, susipirkt paciai ir sudet grziai i koki krepseli pigiau gautusi
Ačiū Kartais pažiūrėjus į kai kurias prekes gali pigiau ir nesigaut bet mums dar yra laiko, tai sugalvosim ką nors