Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

paprastai pripūsti nekils į dangų.
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2011 05 09, 16:01)
Merginos, o gal kas zino kur galima kreiptis, kad sale papuostu? noreciau graziu uzvalkalu ant kedziu ir stalo serviravimo grazaus...

Buvau internete radus,bet va kur? doh.gif bandykit tiesiog įvedus -Šventinės vietos puošimas, dekoravimas ar pan. paieškoti... aš tiesiog taip ir ieškau.
Va radau - MAISTO FABRIKAS (paslaugos) yra indų nuoma ir dekoras

QUOTE(elenalovein @ 2011 05 09, 23:36)
sveikos. prisijungiu ir as prie planavimo. vakar su mb pasnekejom kad po menesio kazkur darysim krystinas,
mes su mb nesusituoke ar neprisikabins del to kunigas, vestuves atkelem ant kitu metu. ax.gif 

siūlyčiau pirmiausia nueiti į bažnyčią,o jau tada planuoti,nes ne visose krikštys kai nesusituokę... tada teks ieškoti.
dabar krikštynų ir vestuvių pats pikas,tai gali būti,kad norimu metu ir nebus laisvų ''vietų'' ,tas pats su fotografais - visi geresni jau užsakyti,o ir šiaip mieliau imasi vestuvių,nes pelningiau... irgi reikėtų iš anksto ieškoti
na čia aš taip daryčiau-gal jums pavyks viską greitai rast ir sutarti mirksiukas.gif

o dėl saldainių,dovanėlių ir viso kito,tai čia nieko nėra būtino-priklauso nuo noro,galimybių ir to kokios šventės norite 4u.gif

QUOTE(Stebuklelis @ 2011 05 10, 00:27)
Norejau Jusu patarimo - galvoju uzrasytus palinkejimus vieno zodzio paleisti i dangu.

helio reikia ( aš irgi planuoju juos)

----------------------
O aš šiandien pliusiukų prisidėjau thumbup.gif ,susirašiau visą scenarijų (tiksliau planuose tvarką įvedžiau...) , atspausdinau atrinkus žodžius skaitymui,pasidariau trūkstamų smulkmenų sąrašą ,o jis jau minimalus,tiek tik,kad per kelias vietas reikės surinkti likučius,bet baikos rolleyes.gif
liko tortas nuėjus užsakyti,bet jau išsirinkom,tai tik avansą palikti..
rūbus paruošti (išlygint ) ir šventės išvakarėse gėlių nupirkt ir vuoalia wub.gif
šaunuolė ir ne kitaip biggrin.gif
ai dar gerą orą užsakyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo into*in: 09 gegužės 2011 - 23:00
----------------------
O aš šiandien pliusiukų prisidėjau thumbup.gif ,susirašiau visą scenarijų (tiksliau planuose tvarką įvedžiau...) , atspausdinau atrinkus žodžius skaitymui,pasidariau trūkstamų smulkmenų sąrašą ,o jis jau minimalus,tiek tik,kad per kelias vietas reikės surinkti likučius,bet baikos rolleyes.gif
liko tortas nuėjus užsakyti,bet jau išsirinkom,tai tik avansą palikti..
rūbus paruošti (išlygint ) ir šventės išvakarėse gėlių nupirkt ir vuoalia wub.gif
šaunuolė ir ne kitaip biggrin.gif
ai dar gerą orą užsakyt doh.gif biggrin.gif
[/quote]

Nu tikrai tesiog saunule!!!! Ir tada klausimelis smile.gif Kaip del muzikos? Vesites savo CD i kavine? Kokios muzikos? Vaikiskos ar tiesiog tos, kuri patinka?

O cia mano pakvietimai smile.gif Kazin ar kas nors dar be manes daro krikstynas rugpjucio 14? smile.gif

http://www.part.lt/p...86b4186b761.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrrre: 10 gegužės 2011 - 06:21
QUOTE(giedrrre @ 2011 05 10, 08:20)

Labai originalu. O pagaliukai čia maistiniai naudoti, iešmeliai? smile.gif
Atsakyti
Ne maistiniai, bet originale, nuo kurio kopijavau, buvo maistiniai, rudi. Pas mane tai specialiai saldainiu gamybai pagaliukai smile.gif Drauge Londone nupirko 4u.gif Rudi cia ir nebutu tike g.gif
Atsakyti
[quote=into*in,2011 05 09, 23:58]

siūlyčiau pirmiausia nueiti į bažnyčią,o jau tada planuoti,nes ne visose krikštys kai nesusituokę... tada teks ieškoti.
dabar krikštynų ir vestuvių pats pikas,tai gali būti,kad norimu metu ir nebus laisvų ''vietų'' ,tas pats su fotografais - visi geresni jau užsakyti,o ir šiaip mieliau imasi vestuvių,nes pelningiau... irgi reikėtų iš anksto ieškoti
na čia aš taip daryčiau-gal jums pavyks viską greitai rast ir sutarti mirksiukas.gif

o dėl saldainių,dovanėlių ir viso kito,tai čia nieko nėra būtino-priklauso nuo noro,galimybių ir to kokios šventės norite 4u.gif

na tikuos kunigas sutiks, siaip nemanau, kad biblijoje yra parasyta, kad nesusituoke negali krystiti vaiko. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif na bet buna visokiu, na jei nesutiks vienur eisim kitur, na i elektrenu baznycia ne nemegisniu, nes zinau, kad ten vriednas kunigas blink.gif blink.gif na dar tiksliai datos nepaskirem, nes dar reik truputuka pasitaupyt, bet pirmiausiai reiktu pasiskaiciuot kiek mazdaug reikia biggrin.gif biggrin.gif na o del medelio, nieks jo nesodino birzeli, kaip pirgyja ir ar isvis parduoda toki menesi juos rolleyes.gif rolleyes.gif na jus matau pacios rupinates vaiko rubeliais ar ne?

Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 05 10, 12:10)
na o del medelio, nieks jo nesodino birzeli, kaip pirgyja ir ar isvis parduoda toki menesi juos rolleyes.gif  rolleyes.gif  na jus matau pacios rupinates vaiko rubeliais ar ne?

praeitais metais kai pati buvau krikšto mama ruošiausi sodinti medelį, bet girininkijoje man patarė tą mintį atidėt vėlam rudeniui arba ankstyvam pavasariui, nes medelis neprigys vasarą 4u.gif

o rubeliais rūpinuosi pati. planavau užsakinėti kostiumelį pas siūvėja, bet dabar sugalvojau kitaip- nusipirksiu lino marškinukus, pati dekoruosiu nerinukais, o kelnytes ir skraistę pasiūsiu pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 10 gegužės 2011 - 12:50
na o rubeliais rupintis turetu but ne krykstateviu pareiga? na tai matyt medeli teks nesodint, kazka kita reiks sugalvot ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 05 10, 13:06)
na o rubeliais rupintis turetu but ne krykstateviu pareiga? na tai matyt medeli teks nesodint, kazka kita reiks sugalvot ax.gif  ax.gif  ax.gif

Šiais laikais nėra tokio dalyko kaip "pareiga", kiekvienas rūpinasi kuo gali. jei sutarėt su krikštatėviais kad jie perka- tvarkoje. Aš nenoriu apkrauti papildomom išlaidom žmonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 05 10, 14:08)
Šiais laikais nėra tokio dalyko kaip "pareiga", kiekvienas rūpinasi kuo gali. jei sutarėt su krikštatėviais kad jie perka- tvarkoje. Aš nenoriu apkrauti papildomom išlaidom žmonių  smile.gif

drinks_cheers.gif As ir rubeliais ir tortu rupinsiuosi pati (kas turetu but krikstamotes pareiga), bet noriu, kad viskas butu pagal mano skoni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 05 10, 13:20)
drinks_cheers.gif  As ir rubeliais ir tortu rupinsiuosi pati (kas turetu but krikstamotes pareiga), bet noriu, kad viskas butu pagal mano skoni biggrin.gif

aš viskuom viskuom pati, išskyrus žvakę biggrin.gif ne dėl to kad krikšto mama nenori ar negali, o tiesiog nenoriu kad jie turėtų išlaidų, nes vis vien vien dovana , atvažiavimas iš kito miesto, o taip pat rūpinimasis savo apranga kainuoja nemažai. manau ir atrakcijų kažkokių ji paruoš...nors aš pati irgi tuom rūpinsiuos smile.gif
Atsakyti
na as tai susitarsiu pagal senas tradicijas kad rubeliais rupintusi ir tortu tada krykstateviai, na kadangi krysktamote mano geriausia drauge o krykstatevis brolis, tai esant reikalui juos pakordinuosiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif ax.gif na gal kas zino kiek mazdaug kainuoja seansas tam fotoatelje? g.gif g.gif
Atsakyti