Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

Kokia graži mintis - palinkėjimus išplukdyti laiveliais wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 07, 18:45)
O mes siandien baznycioje lankemes, tai nuotaikos ne pacios maloniausios  doh.gif  Sulaukem pastabu is kunigelio, kad vaika "atsivedem", o ne "atnesem"  doh.gif Nezinau, kazkaip siltesnio pokalbio tikejausi, tai dabar sioks toks nusivilymas  verysad.gif  Bet uzsirasem, suderinom viska, o vyras i Bernardinus verziasi, nezinau ka daryt, juk kiauliskai pasielgtume, jai atsauktume viska sioje baznycioje  verysad.gif

Nieko sau, nenoreciau pas toki kuniga pakliut blink.gif
QUOTE(Superburbule @ 2011 05 07, 20:50)
prasme bendravimas su juo, snekesiu kad ir sliuba per krikstynas pasimtume smile.gif

Mes per pirmo vaiko krikstynas irgi emem sliuba drinks_cheers.gif

Estete, tikrai faina ideja su laiveliais .. Mano nuomone, nenuvalkiota blush2.gif Nes balionu leidimas pvz man labai grazu, galvoju ir pati leist, bet kad jau nusibode .. Jei surasim koki telkini, kur imanoma tai padaryt, leisim ir mes ko gero

Tiesa, ka manot del fotosesijos pries baznycia? blush2.gif g.gif Musu ceremonija 16 val. Ir man tokia mintis kilo, kad gal reiktu fotosesija padaryt pries tai, o ne po .. Nes bijau, kad dukryte po baznycios bus nuvargus ir pikta jau blush2.gif Tarkim, atvaziuot anksciau, apie 2-3 val. pries baznycia ir pasifotkint kur gamtoj salia .. Ir su sveciais problema atkrinta, nes jie atvaziuotu tik i baznycia, tai nereiktu laukt jiems .. g.gif Po to iskart varytume vakarieniaut ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 08 gegužės 2011 - 15:07
QUOTE(Domke @ 2011 05 08, 16:04)
Tiesa, ka manot del fotosesijos pries baznycia?  blush2.gif  g.gif Musu ceremonija 16 val. Ir man tokia mintis kilo, kad gal reiktu fotosesija padaryt pries tai, o ne po .. Nes bijau, kad dukryte po baznycios bus nuvargus ir pikta  jau  blush2.gif Tarkim, atvaziuot anksciau, apie 2-3 val. pries baznycia ir pasifotkint kur gamtoj salia .. Ir su sveciais problema atkrinta, nes jie atvaziuotu tik i baznycia, tai nereiktu laukt jiems ..  g.gif  Po to iskart varytume vakarieniaut ....

Man tas ir labai patiktu... Nes baznycia imsiu ganetinai velai, paskui dar pries restorana speciali programele, labai nenoriu velai i vakara nutempt, nes krikstynos rudeni, gali ir vesiau but.
Bet kazin ar gerai fotosesija pries baznycia g.gif
Atsakyti

Tiesa, ka manot del fotosesijos pries baznycia?

Mums is karto patys fotografai patare atvaziuot pries baznycia anksciau ir pasifotografuot pries ceremonija, nes sake po ceremonijos su vaikais buna visko.
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 05 08, 16:28)
Mums is karto patys fotografai patare atvaziuot pries baznycia anksciau ir pasifotografuot pries ceremonija, nes sake po ceremonijos su vaikais buna visko.

Nu va va, as ir taip galvoju, ypac zinant mano paneles charakteri biggrin.gif
Sunus buvo labai ramutis, tai man net tokiu minciu nekilo - fotosesijon vaziavom po baznycios - viskas vyko pagal plana .. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 05 08, 13:19)
Kokia graži mintis - palinkėjimus išplukdyti laiveliais  wub.gif
http://i1016.photobu.../untitled-2.jpg

Pasaka wub.gif . Masciau ir as apie tai, bet pasiieskot kokio modelio, kur dar zvakute butu imanoma idet ir paleis i kokia upe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 05 08, 17:04)
Estete, tikrai faina ideja su laiveliais .. Mano nuomone, nenuvalkiota  blush2.gif Nes balionu leidimas pvz man labai grazu, galvoju ir pati leist, bet kad jau nusibode .. Jei surasim koki telkini, kur imanoma tai padaryt, leisim ir mes ko gero

Mes kaip tik prie vandens telkinio ir švęsim. Tik įdomu kada čia tuos laivelius padalinti svečiams. Gal po bažnyčios, kol fotografė bus neišvažiavus smile.gif
Atsakyti
man tokia mintis kilo, kad gal reiktu fotosesija padaryt pries tai, o ne po .. Nes bijau, kad dukryte po baznycios bus nuvargus ir pikta  jau  blush2.gif Tarkim, atvaziuot anksciau, apie 2-3 val. pries baznycia ir pasifotkint kur gamtoj salia .. Ir su sveciais problema atkrinta, nes jie atvaziuotu tik i baznycia, tai nereiktu laukt jiems ..  g.gif  Po to iskart varytume vakarieniaut ....

mes darysim pries baznycia, nes baznycia 15.30, fotografas kazkur atvaziuos apie 14.30, na ir visa pasiruosima pafotografuos ir lauke yra toks ale keletos medeliu "miskelis", tai ten zadam trumpa fotosesija padaryt, manau to uzteks smile.gif
Atsakyti
Nieko sau, nenoreciau pas toki kuniga pakliut  blink.gif

Mes per pirmo vaiko krikstynas irgi emem sliuba  drinks_cheers.gif
Estete, tikrai faina ideja su laiveliais .. Mano nuomone, nenuvalkiota  blush2.gif Nes balionu leidimas pvz man labai grazu, galvoju ir pati leist, bet kad jau nusibode .. Jei surasim koki telkini, kur imanoma tai padaryt, leisim ir mes ko gero
Tiesa, ka manot del fotosesijos pries baznycia?  blush2.gif  g.gif Musu ceremonija 16 val. Ir man tokia mintis kilo, kad gal reiktu fotosesija padaryt pries tai, o ne po .. Nes bijau, kad dukryte po baznycios bus nuvargus ir pikta  jau  blush2.gif Tarkim, atvaziuot anksciau, apie 2-3 val. pries baznycia ir pasifotkint kur gamtoj salia .. Ir su sveciais problema atkrinta, nes jie atvaziuotu tik i baznycia, tai nereiktu laukt jiems ..  g.gif  Po to iskart varytume vakarieniaut ....

musu fotosesija foto studijoje bus anksti ryte pries baznycia
Atsakyti
mes tai sveciams uzdavinesim klausimus is laikrastuko, o uz teisingus atsakymus ir duosim saldainius. tai saldainiu popieriuku pasidarem tiek, kad visiem sveciam po du saldainius - nes vis tiek gi ne visi teisingai atsakys ir panasiai wink.gif)

QUOTE(Esha @ 2011 04 29, 20:41)
O kur jus dedate krikstynu saldainius? Anta stalo tiesiog? r ir sveciams sudedate?
Ir kiek saldainiu darote? smile.gif (as turiu 100 popieriuku, mastau ar gana biggrin.gif )

Atsakyti
Del laiveliu. As manau jie tinkami tik upe plukdinti. O stovinciame vandenyje jie gi neplauks g.gif O jei dar vejas i kranta pus, tai isvis i kranta nes...
Atsakyti
Sakykit, gal kuri zinot saldainiu popieriuku ismatavimus? Kazkur buvo tai aptarta, bet dabar vel skaityt viska is naujo ax.gif
Atsakyti