Kokia graži mintis - palinkėjimus išplukdyti laiveliais
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 07, 18:45)
O mes siandien baznycioje lankemes, tai nuotaikos ne pacios maloniausios Sulaukem pastabu is kunigelio, kad vaika "atsivedem", o ne "atnesem" Nezinau, kazkaip siltesnio pokalbio tikejausi, tai dabar sioks toks nusivilymas Bet uzsirasem, suderinom viska, o vyras i Bernardinus verziasi, nezinau ka daryt, juk kiauliskai pasielgtume, jai atsauktume viska sioje baznycioje
Nieko sau, nenoreciau pas toki kuniga pakliut
QUOTE(Superburbule @ 2011 05 07, 20:50)
prasme bendravimas su juo, snekesiu kad ir sliuba per krikstynas pasimtume
Mes per pirmo vaiko krikstynas irgi emem sliuba
Estete, tikrai faina ideja su laiveliais .. Mano nuomone, nenuvalkiota Nes balionu leidimas pvz man labai grazu, galvoju ir pati leist, bet kad jau nusibode .. Jei surasim koki telkini, kur imanoma tai padaryt, leisim ir mes ko gero
Tiesa, ka manot del fotosesijos pries baznycia? Musu ceremonija 16 val. Ir man tokia mintis kilo, kad gal reiktu fotosesija padaryt pries tai, o ne po .. Nes bijau, kad dukryte po baznycios bus nuvargus ir pikta jau Tarkim, atvaziuot anksciau, apie 2-3 val. pries baznycia ir pasifotkint kur gamtoj salia .. Ir su sveciais problema atkrinta, nes jie atvaziuotu tik i baznycia, tai nereiktu laukt jiems .. Po to iskart varytume vakarieniaut ....
QUOTE(Domke @ 2011 05 08, 16:04)
Tiesa, ka manot del fotosesijos pries baznycia? Musu ceremonija 16 val. Ir man tokia mintis kilo, kad gal reiktu fotosesija padaryt pries tai, o ne po .. Nes bijau, kad dukryte po baznycios bus nuvargus ir pikta jau Tarkim, atvaziuot anksciau, apie 2-3 val. pries baznycia ir pasifotkint kur gamtoj salia .. Ir su sveciais problema atkrinta, nes jie atvaziuotu tik i baznycia, tai nereiktu laukt jiems .. Po to iskart varytume vakarieniaut ....
Man tas ir labai patiktu... Nes baznycia imsiu ganetinai velai, paskui dar pries restorana speciali programele, labai nenoriu velai i vakara nutempt, nes krikstynos rudeni, gali ir vesiau but.
Bet kazin ar gerai fotosesija pries baznycia
Mums is karto patys fotografai patare atvaziuot pries baznycia anksciau ir pasifotografuot pries ceremonija, nes sake po ceremonijos su vaikais buna visko.
QUOTE(liuoga @ 2011 05 08, 16:28)
Mums is karto patys fotografai patare atvaziuot pries baznycia anksciau ir pasifotografuot pries ceremonija, nes sake po ceremonijos su vaikais buna visko.
Nu va va, as ir taip galvoju, ypac zinant mano paneles charakteri
Sunus buvo labai ramutis, tai man net tokiu minciu nekilo - fotosesijon vaziavom po baznycios - viskas vyko pagal plana ..
QUOTE(estetė @ 2011 05 08, 13:19)
Pasaka . Masciau ir as apie tai, bet pasiieskot kokio modelio, kur dar zvakute butu imanoma idet ir paleis i kokia upe
QUOTE(Domke @ 2011 05 08, 17:04)
Estete, tikrai faina ideja su laiveliais .. Mano nuomone, nenuvalkiota Nes balionu leidimas pvz man labai grazu, galvoju ir pati leist, bet kad jau nusibode .. Jei surasim koki telkini, kur imanoma tai padaryt, leisim ir mes ko gero
Mes kaip tik prie vandens telkinio ir švęsim. Tik įdomu kada čia tuos laivelius padalinti svečiams. Gal po bažnyčios, kol fotografė bus neišvažiavus
man tokia mintis kilo, kad gal reiktu fotosesija padaryt pries tai, o ne po .. Nes bijau, kad dukryte po baznycios bus nuvargus ir pikta jau Tarkim, atvaziuot anksciau, apie 2-3 val. pries baznycia ir pasifotkint kur gamtoj salia .. Ir su sveciais problema atkrinta, nes jie atvaziuotu tik i baznycia, tai nereiktu laukt jiems .. Po to iskart varytume vakarieniaut ....
mes darysim pries baznycia, nes baznycia 15.30, fotografas kazkur atvaziuos apie 14.30, na ir visa pasiruosima pafotografuos ir lauke yra toks ale keletos medeliu "miskelis", tai ten zadam trumpa fotosesija padaryt, manau to uzteks
Nieko sau, nenoreciau pas toki kuniga pakliut
musu fotosesija foto studijoje bus anksti ryte pries baznycia
mes tai sveciams uzdavinesim klausimus is laikrastuko, o uz teisingus atsakymus ir duosim saldainius. tai saldainiu popieriuku pasidarem tiek, kad visiem sveciam po du saldainius - nes vis tiek gi ne visi teisingai atsakys ir panasiai )
QUOTE(Esha @ 2011 04 29, 20:41)
O kur jus dedate krikstynu saldainius? Anta stalo tiesiog? r ir sveciams sudedate?
Ir kiek saldainiu darote? (as turiu 100 popieriuku, mastau ar gana )
Ir kiek saldainiu darote? (as turiu 100 popieriuku, mastau ar gana )
Sakykit, gal kuri zinot saldainiu popieriuku ismatavimus? Kazkur buvo tai aptarta, bet dabar vel skaityt viska is naujo