Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(giedrrre @ 2011 05 06, 12:48)
Visos tokios drasios sakot pirksiu suknele, bet ar ieskojot? As ana diena pralekiau kelias pardes, tai NIEKO  unsure.gif  Norisi ne kasdienines, puosneses, bet ne per daug...  blink.gif  Tai vakar pralekiau nuomas... Nu galvojau isprotesiu - jei paprasau baltos, tai vos ne nuotakos suknele duoda, ir piktai ziuri, jei sakau, kad per puosni, noretusi kazko lengvesnio...  g.gif  Arba isvis neturi ka pasiulyti, tik a la svociu sukneles - morkines, violetines, auksines... Ir finale as nuvaziavau i A&R salona..............

O tas A&R gal Savanorių - Taikos kampe? Jei taip, tai ir aš ten ir vestuvėms ir visoms kitoms progoms nuomavau ir nuomosiu toliau, tikrai nieko geriau nėra wub.gif
Va čia galite pažiūrėti, gal rasite kažką savo skoniui. Atsiunčia per 1-2 savaites, siuntimas nemokamas.
www.asos.co.uk
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 05 06, 13:19)
pas mane ta pati problema sad.gif manau kad ir lengvai suknios ir nerasiu

Va čia šviesnių lengvų, tinkančių krikštynoms nemažai smile.gif

http://www.asos.com/...t...=200&sort=3
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 05, 19:20)
nuotakos ateina ne taip apsinuoginusios pecius,nugaras, krutines ir pan  lotuliukas.gif
as norejau nertos ar megztos sukneles bet kad manau teks kazka pirkt, noreciau sviesesnio, bet su kokia nors detale, na dirzu ar nzn kuo kad butu 2 krikstynom bet ta detale galeciau pakeist ir vis ne taip pat but, nes 2 sukneles tikrai ner galimybes pirkt  blush2.gif

na juk krikštynos, vestuvės ir laidotuvės trys svarbiausi įvykiai žmogaus gyvenime, tai ir paminėti turi būti gražiai smile.gif

Gal bandykit ieškoti suknelės, kuri ir be diržo gražiai atrodytų, tada vienai šventei taip paprastai galėtumėt užsidėti, o kitai su kokiu gražiu diržu ir kokią puošnią sagę įsisegti, atrodysit tikrai skirtingai smile.gif

QUOTE(vilmux0520 @ 2011 05 05, 19:37)
Merginos mano scenarijus jau popieriniam variante. Taigi niekam padet nebegalesiu, svarbu, kad suspejo, tos, kuriom ir buvau pazadejus. Superburbule ir Madelina, na ir dar keliom stengiausi pagelbet. ax.gif  Tikiuosi bent kazkiek padejau blush2.gif .
Bet kai sulauki prasymo ir paasikinus kad nebeturi, ir nurodai zmogui konkrecia tema is kurios didziuoji dalis info buvo imta, esi uzsipuolama, tai zinot atsoksta noras kazkam bepadet doh.gif Kazkaip atrodo, kad taip ir laukia kol [pateiksi viska ant lekstutes, juk reikia ir savo pastangu idet, norint grazios sventes.
Atsiprasau, kad issiliejau, bet buvau ismusta is pusiausvyros su tuo uzsipuolimu. blush2.gif
va as ir isivaizduoju ko noriu, bet aisku tokios nerandu, ir net nupasakot nesugebu, kad galetu pasiut doh.gif

oi neimkit į galvą, čia visur taip doh.gif išpradžių klausia, prašo, o po to dar blogas lieki, kad "netaip" atsakei biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš į planavimą. Esu mama biggrin.gif
Praeitais metais buvau krikšto mama, tai eiga aiški. Bet manau pradėjau pervelai rūpintis savosiom krikštynom doh.gif Liko 1,5men, o realiai net nežinau kur švęsti.
Labiausiai kankinantis klausimas, nes kavinėje nenoriu kad būtų eilinis baliukas. Noriu pramogų, atrakcijų, neįpareigojančios aplinkos. Norėjau Rumšiškese, bet telefonu pasake kad vietų nebėra, reikėjo žiemą skambinti doh.gif Ką sugalvoti, gal turite kokių idėjų...? unsure.gif
Atsakyti
as perku internetu ir sau krisktynom nusipirkau, daug pigiau ir nei per puosnia nei per paprasta manau ax.gif blush2.gif , o lietuvoje kainos uzkeltos, juk lietuviai nuo bet kokio daikto nori uzdirbti 4 kart rolleyes.gif
man kazkaip krikstynom grazu balos arba melynos nezinau kodel biggrin.gif
user posted image
user posted image
nerandu greit melynos , as pirkau sampano spalvos, (bet as bisu kriksto mama bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 06 gegužės 2011 - 13:30
QUOTE(aitiii @ 2011 05 06, 14:29)
as perku internetu ir sau krisktynom nusipirkau, daug pigiau ir nei per puosnia nei per paprasta manau ax.gif  blush2.gif , o lietuvoje kainos uzkeltos, juk lietuviai nuo bet kokio daikto nori uzdirbti 4 kart  rolleyes.gif

is kokio pislapiuko pirktos sios grazios sukneles? as noreciau pirmos tongue.gif
Atsakyti
Labuka,

Dėl saldanių popierėlių, tai yra kita išeitis - lipdukai. Pati tokius padariau, kai liudininkais ėjome, o dabar būsimai krikšto dukrai planuoju padaryti. Perku saldainius su vientisu popierėliu (na tie su vafliu viduje) ir po tik lipduką su nuotraukyte belieka užklijuoti. Paprasta ir greita. O nuotraukyte galima padaryti kokią tik nori ir užrašą uždėti. Spausdinti per spalvotą printerį ant lipdukinio popieriaus ir susikarpai (tokio lipdukinio popieriaus raštinėse parduotuvėse būna, didesnėse). Na man asmeniškai gražu ir lengviau paruošti mirksiukas.gif

Dabar dėl dovanų vaikams norėjau pasiteirauti, vyriausiems vaikams bus 4 metai visi kiti jaunesni, nesinori labai išlaidauti, bet nesumastau ką čia jiems nupirkus blush2.gif

Gal galite nuorodas įdėti iš kur scenarijaus idėjų pasisemti. Kai ką mintyse jau susidėliojau, bet dar trūksta ax.gif aciuks.gif
Atsakyti
O jusu manymu tokia suknyte, tik balta, tinkama krikstynoms ar ne?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 05 06, 17:58)

Man tai tinkama net labai, aišku, jei panaši figūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2011 05 06, 16:01)
is kokio pislapiuko pirktos sios grazios sukneles? as noreciau pirmos tongue.gif

pirma suknyte is www.ideeli.com
bet tikrai yra graziu ivairiose inteer.parduotuvese, ir l;abai graziu. 4u.gif
Papildyta:
[quote=liuoga,2011 05 06, 17:58]
manau labai tinkama krisktynom.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 05 06, 09:46)
mamukai, o Jusu nuomone 10-12 (plius dar 4 vaikiukai) zmoniu uztektu 3 kg torto?gal mazokai  g.gif  nes dar ir lauktuviu ideciau?

pas mus apie 20 zmoniu o bus 2 kg rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 06, 17:49)
pas mus apie 20 zmoniu o bus 2 kg  rolleyes.gif

Nu va, pas mus lygiai taip pat, 20 suaugusiu, 4 vaikai ir uzsakiau 2 kilus. Nu sake gali kiek daugiau gautis. Maniau uzteks, nes pas mus nelabai tokie torto valgytojai, bet dabar susimeciau unsure.gif
Atsakyti